Gość Tissi Napisano Styczeń 27, 2020 Ja wlasnie polubiłam soki sportfood - mają dobry skład i bardzo mi one smakują. Myślę że one mają prosty i dobry skład, a przy tym są bardzo sycące. Można bez problemu je pić i być na diecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Produkty herbalife Napisano Luty 6, 2020 Schudnąć najlepiej zdrowo na bazie witamin czyli HERBALIFE +90 5547563513 DYSTRYBUTOR PRZESYŁKA NA ADRES. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmdc 0 Napisano Luty 17, 2020 Jeśli chodzi o wszelkie tabletki na odchudzanie i różne suplementy to moge polecić te z tego bloga: dietalux.wordpress Sama testowałam i jestem zadowolona z efektu, bez efektu jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatabuzka 0 Napisano Luty 17, 2020 ja zdecydowałam się na figurena. namówiła mnie sąsiadka z która wieczorami wychodzę na papieroska widziałam że sama schudła ale nie wiedziałam jak, w końcu udało mi się z niej to wydusić. Stosuje miesiąc i potwierdzam działanie suplementu figurena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Luty 19, 2020 Dieta to nie wszystko Dużo ruchu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UkaSKuza 0 Napisano Luty 19, 2020 ja zdecydowałam się na figurena. namówiła mnie sąsiadka z która wieczorami wychodzę na papieroska widziałam że sama schudła ale nie wiedziałam jak, w końcu udało mi się z niej to wydusić. Stosuje miesiąc i potwierdzam działanie suplementu figurena. ja schudłam 12kg stosując figurena oraz utrzymując dzięki temu moją zaplanowaną dietę odchudzająca. Kuracja trwała 3 miesiące. Jak na taki okres bez figurena nie było by możliwe abym tyle schudła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paysteer 0 Napisano Luty 26, 2020 Cześć, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka_999 0 Napisano Luty 29, 2020 Jeśli chcesz szybko schudnąć to polecam tego bloga: dietalux.wordpress.com Masz tam opisany specyfik który pomaga schudnąć w szybki sposób (mi pomógł stracić 15 kg) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupawka 0 Napisano Maj 26, 2021 Dziewczyny nigdy nie próbujcie "detoxów" i "głodówek" to najgorsze co możecie sobie zrobić!!! Te kilogramy tylko do was wrócą. Polecam konsultacje z dietetykiem, a nie koleżankami w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roobiko 0 Napisano Lipiec 28, 2021 Nie da się szybko schudnąć, a nawet jeśli się uda to przychodzi efekt jojo. Przechodziłam to wiele razy… Najlepszym sposobem na odchudzanie jest po porostu trzymanie diety. Najlepiej aby dieta była smaczna i jakoś leci Teraz jestem na diecie 1:1 i to pierwsza dieta, na której tak długo wytrzymałam! Posiłki są naprawdę dobre, a do tego mają pyszne fit shake i zdrowe batoniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolla35 0 Napisano Lipiec 30, 2021 Hejka, wszędzie gdzie mogę polecam zioła Tybetańskie bo dla mnie super działanie, zero jo-jo i zero chemii. Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dehoxa 0 Napisano Sierpień 10, 2021 Warto tutaj zajrzeć: dietalux.wordpress.com szybkie odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaPetiteBrunette 3 Napisano Wrzesień 14, 2021 Pieprzone reklamy. Twoje BMI jest w niskie. Ważę tyle co Ty mając 156cm i jestem CHUDA, jeszcze -2kg i będę kościotrupem;) Siłownia. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.chroboszcz 0 Napisano Październik 20, 2021 Osobiście mi pomogły schudnąć tabletki które znalazłam na tej stronce: dietalux.wordpress.com warto sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolla35 0 Napisano Maj 2, 2022 zioła tybetańskie z autopsji polecam bardzo skuteczne i zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyna 90 3 Napisano Maj 30, 2022 Szybko nie oznacza zdrowo, a zmiana nawyków żywieniowych to nie jest kwestia tygodnia czy dwóch. Zaczęłam od małych kroków i stopniowo odstawiłam słodzenie herbaty, potem zamiast coli zaczęłam pić cisowiankę oraz zapisałam się na siłownię. Chudłam ok. 5 kg na miesiąc, ale czułam się dobrze i nie dopadło mnie jojo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karoola 0 Napisano Czerwiec 6, 2022 Jest wiele możliwości Kwestia czy jesteś w stanie im podołać ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach