Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem cudowną osobą. :)

Polecane posty

Gość gość

Właśnie odkryłam , że właściwie to ja jestem cudowną osobą. Gdybym nie była sobą , ale np. takim mężczyzną chętnie bym sie sobą zainteresowała. Tro chę to brzmi jak samochwała w kącie stała..., ale to nic. Mówie , a raczeczej pisze o tym, że rozmawiałam ze swom kuzynem ( bliskim kuzynem) o tym, ze ostatnio rozstała się z dziewczyną i chciałby spotkać taką....( tu cała litania cech).... i tak sobie pomyslałam. Przecież to ja taka jestem , ba nawet posiada więcej zalet. Oczywiście nie ma tu żadnego przełożenia na kuzyna , bo kuzyn , to rodzina. Ale tak sobie pomyslałam, że to ja jestem taką cudowną osobą , która po prostu nie spotkała tego cudownego mężczyzny, albo ten cudowny M jeszcze mnie nie znalazł. Ale poza tym to jestem fajnym człowiekiem i to takim człowiekiem, który nie szuka drugiej połówki, bo juz sama jestem całością , ja szukam tak samo M , który jest całością , a nie tylko połówką. :) Czy zgodzicie się , że niektórzy ludzie dobrze czują się jak są sami bo są już całością, ale też dobrze czuli y się gdyby spotkami kogoś podobnego, kto świetnie funkcjonuje na tym świecie jako całość, a połączenie dwóch całości to byłoby dopiero coś .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować