Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W życiu nie zdawałem sobie sprawy, że znalezienie atrakcyjnej, porządnej dziewcz

Polecane posty

Gość gość
Nie ma, bo faceci wymagają seksu z powodu ślubu, a kobiety im ulegają, jakby seks był najważniejszy! Wybijcie sobie z tych łbów porządne kobiety, skoro będziecie chcieli seksu!

Gość gość
Wierzę. Jestem kobietą, zadbaną, atrakcyjną, z własnym biznesem i .. nie ma wokół nikogo na równi atrakcyjnego dla mnie . Nie wymagam modela a prawdziwego mężczyznę, który będzie dla mnie swego rodzaju opoką w trudnych chwilach. Nie brak mi adoratorow i to jest dziwne , że mogę przebierać a nie trafiam na nikogo interesującego..

Gość gość
Może wyżej srasz niż dupę masz?

Gość gość
Autor czuje na sobie wzrok dziewczyn, posiada dom... ale jakie to ma znaczeczenie? O czym to ma swiadczyc? Skoro o tym wspominasz juz na wstepie, stanowi to dla ciebie jakas wartosc siebie samego. Dalej jakis typ kobiet uwazasz za interesowne, podejrzewam, ze takie ktore dostrzegaja w tobie taka sama wartosc, jak ty sam w sobie. Takich kobiet nalezy unikac, A CIEBIE?

Gość dasdasdasasd
gość dziś a ile masz lat?

Gość gość
11.40 28

Gość gość
dziś co to za biznes i ile zarabiasz?

Gość gość
10 38 Masz wielu adoratorów i prowadzisz własna firmę.? Jak z ciebie taki ideał to kto się do ciebie zgłasza? Coś mi się zdaje, źe jesteś trolicą.

Gość gość
krawiecki jestem projektantem mody dla znanej marki sklepów, różnie około 1. 000. 000. do 2. 000 000 USD rocznie

Gość gość
11.51 Sprzedaje bieliznę, znanej polskiej marki. Zarobki 4-8,9 tys msc w zależności od sezonu 12.07 Ale nie musisz mi wierzyć :)

Gość a jakie masz wyksztalcenie
pani biznesmen? :) p.s. co do porzadnej dziewczyny, to dzisiaj wiele uwaza sie za porzadne, mimo ze maja po 10 partnerow seksualnych. dla mnie 10 partnerow i porzadnosc to oksymoron.

Gość gość
12.07 Kto się zgłasza? Różnie ale najczęściej faceci którzy poprzez swoją pewność siebie , chcieliby mnie do łóżka ( to na pewno) . Nie mając do zaoferowania nic w zamian tak naprawdę Ja szukam u mężczyzny kwintesencji męskości, silnego charakteru, dobrych manier .. może to zbyt wiele. Akurat zasobny portfel do mnie nie przemawia bo nie brakuje mi na swoje potrzeby , a to zazwyczaj ta męska pewność.. Nie ta wrodzona której szukam :)

Gość gość
12.13 Coś w te deseń ;) Mialam w zyciu 2 mężczyzn. Z drugim się rozstałam w tym roku po 10 latach związku.

Gość gość
to nie jest takie hop siup. jak byłem w związku miałem wrażenie, że dużo dziewczyn mi się podoba, a tak naprawdę było ich tylko kilka. 90% kobiet nie podoba mi się z wyglądu tak w kategoriach bycia moją dziewczyną. a zakochać się to w ogóle jest trudno, więc trochęto wszystko bez sensu.

Gość gość
myslalem ze wiecej jestes dla mnie za biedna

Gość gość
a jaki przedzial wiekowy Cie interesuje?

Gość Abc123123
Coś w tym jest Niedawno rozstałam się po 8 latach związku. Mam 27 lat i wydaje mi się, że wszyscy fajni faceci są już zajęci. A kolejnego niezdecydowanego trzydziestoparolatka już nie chcę..

Gość gość
gość dziś Autor czuje na sobie wzrok dziewczyn, posiada dom... ale jakie to ma znaczeczenie? O czym to ma swiadczyc? Skoro o tym wspominasz juz na wstepie, stanowi to dla ciebie jakas wartosc siebie samego. Dalej jakis typ kobiet uwazasz za interesowne, podejrzewam, ze takie ktore dostrzegaja w tobie taka sama wartosc, jak ty sam w sobie. Takich kobiet nalezy unikac, A CIEBIE? Wg mnie ma znaczenie i to dość kluczowe - facet, który ciężką pracą buduje dom dla swojej przyszłej rodziny (a coś o tym wiem, jak ciężka jest to praca), to cholerna rzadkość w dzisiejszych czasach. Żyjemy w czasach wygodnych, gdzie szczytem pracowitości jest zakup mieszkania na kredyt, a kto by myślał o budowie domu. Większość facetów woli ciągłe imprezy, balangi, niż budowę domu... Nie chodzi wcale o pieniądze... chodzi o mentalność faceta i taki jest baaardzo pożądany... przynajmniej dla mnie... ale ja też nie pasuję do współczesnych czasów... teraz ceni się zupełnie inne wartości - tak jak poprzedniczka - większość kojarzy dom jedynie z perspektywy kasy... ech... takie czasy...

Gość gość
Autor pozuje na kogos przestojnego, zaradnego, jednym slowem atrakcyjnego czlowieka, ktory nieszczesliwie spotyka jedynie roszczeniowe, interesowne, feministyczne i sredniej urody panie. No poprostu PECH!.... Pytanie retoryczne... Ktory (ogolnie czlowiek) chcialby dla siebie osobe rozczeniowa, interesowna i watpliwej urody? To jest OCZYWISTE, ze NIKT nie zadeklaruje,ze chce dla siebie osobe z fatalnymi cechami. Sa jednak osoby, ktore te fatalne cechy posiadaja a zapytane, tez nie chcialy by tych cech u innych. Jaki jest sens jest zasnaczac to czego unikasz, skoro tego co wszyscy :) (Sie staraja) Ano pewnie taki (a widze tylko jeden, ktos wiecej?) Autor oczywiscie nie szuka kobiety, tylko sobie pisze na kobiecym forum i absolutnie wyklucza scenatiusz, ze ktoras z czytajacych to pan poczuje sie na silach UDOWODNIC mu, ze to ONA! Calkiem, calkiem, oczywiscie bezinteresowna, ukryla sie tu :D A potem sa tematy o bezwartosciowych narcyzach :D a ja sie staram... Tragikomizm :D

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz, co napisałaś... Masło maślane... Wiadomo, że wszyscy szukają jak najlepszej drugiej połowy dla siebie, ale logicznym jest, również, że ktoś, kto buduje dom dla swojej przyszłej rodziny nie weźmie sobie lenia, a ktoś, kto jest przystojny, nie weźmie sobie kogoś mało urodziwego... choć czasem i takie pary widać... Tak, jak już wyżej pisały różne osoby, czasem bardzo trudno jest znaleźć odpowiednią osobę... może to trwać latami, ale zwykle w końcu taka się znajduje i tego Ci życzę autorze, jak wszystkim innym, którzy tutaj bez jadu się wypowiadali...

Gość gość
13:41 Dla mnie nie ma to znaczenia... ani kluczowego, ani zadnego. Wazne jest dla mnie, zeby RAZEM czuc sie DOBRZE. Dwie osoby w jedny miejscu, czuja ze sa tam, gdzie powinny byc. Czego wiecej potrzeba? W zwiazku najwazniejszy jest fundament. Dom tworza ludzie nie cegly...

Gość gość
gość dziś tylko jeśli nie ma domu z cegieł, nie ma gdzie ten "dom" budować... widzisz... różni ludzie, różne spojrzenia, dlatego ja szukam takiego właśnie faceta, który poważnie patrzy na życie, na rodzinę, wie że ona potrzebuje domu nad głową, Tobie to niepotrzebne... każdy ma prawo wyboru... jedna woli blondynów, inna szatynów, a jeszcze inna brunetów...;)

Gość gość
14:38 Po co komu dwa! czy osiem domow? W dobie farb do wlosow ktos woli bladynow lub brunetow... Ludzie sobie wola i daj im boze :)

Gość gość
Typowa psita na gotowe 14;28. Sobie szukaj. Kawaliery tylko czekaja.

Gość gość
gość dziś Mam mieszkanie na własność, poza tym własną działalność, także raczej nie na gotowe, ale podobnie myślący poważnie o życiu partner jak ja - jak najbardziej poszukiwany...:)

Gość ja jestem facetem co woli
mieszkanie. dom jest dla bogaczy. a jak chlopek roztropek chce na sile pobudowac dom, to potem przewaznie stoi on niewykonczony.

Gość gość
15:09 Znasz chociaz jednego wolnego mezczyzne mezczyzne, ktory spelnia twoje oczekiwania? Ciekawi mnie to...

Gość gość
dokladnie