Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W życiu nie zdawałem sobie sprawy, że znalezienie atrakcyjnej, porządnej dziewcz

Polecane posty

Gość gość
22:50 Szkoooda :( :D

Gość gość
Jeśli nie szukasz to nie zawracaj d**y :-)

Gość gość
gość dziś gość dziś chcesz wyrwać porządna ładną dziewczynę na dom? xxx A w którym miejscu tak napisano? usmiech.gif XXXX to było pytanie, nie natomiast stwierdzenie, wiec nie wiem czemu zadajesz takie glupie pytania. Po tym jak nieskromnie pochwalileś sie domem mogłam wysnuc takie wnioski

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś chcesz wyrwać porządna ładną dziewczynę na dom? xxx A w którym miejscu tak napisano? usmiech.gif XXXX to było pytanie, nie natomiast stwierdzenie, wiec nie wiem czemu zadajesz takie glupie pytania. Po tym jak nieskromnie pochwalileś sie domem mogłam wysnuc takie wnioski xxx Nieskromnie pochwaliłem się domem, ale dalej pisałem wyraźnie, że nikogo tutaj nie szukam. Właśnie dlatego, że istnieje zbyt wysokie prawdopodobieństwo, że taka Pani mogłaby polecieć na kasę, a takich pań nie lubię...;)

Gość gość
to wyślij fotkę na jarekrst@wp.pl :)

Gość gość
Wiesz co, zjedz se ten dom a potem wysraj. Jestes palantem i myslisz ze pewnie tu sie zleci zaraz sznurek adoratorek bo sie podnieci twoim wymyslonym domem. Frajerzyno, idz spac bo jutro na szmacie w Macu jezdzisz na 1 zmiane

Gość gość
wy.p.e.r.ta.laj z tą prowokacja frajeże, bo robisz nadzieje zdesperowanym niuniom bez pracy polujacym na jelenia

Gość gość
Autor nie chce 30tki, ze wzgledu na domniemany duzy przebieg. Dodatkowo podejrzewa gosci z kobiecego forum o bycie 60 letninimi zbokami. Dodtakowonie "wierzy teewuzji"Mam wiec Autorze odpowiedz na twoje pytanie... Ty nie jestes do konca normalny :-)

Gość gość
Mialo byc "nie wierzy telewizji"

Gość gość
wow dzięki Kamilka S.:) Odpisałem A reszta zalanych jadem forumowych jędz niech skwierczy z zazdrości:)

Gość gość
Autor nie chce 30tki, ze wzgledu na domniemany duzy przebieg. Dodatkowo podejrzewa gosci z kobiecego forum o bycie 60 letninimi zbokami. Dodtakowonie "wierzy teewuzji"Mam wiec Autorze odpowiedz na twoje pytanie... Ty nie jestes do konca normalny usmiech.gif XXX hahaha, zwłaszcza ze sam na 32 lata ciekawe jaki sam ma przebieg, pewnie lepszy niż fiat 125p :D huehue \ w dodatku zwolennik wszelkich mozliwych teorii spiskowych :D

Gość gość
Dokładnie :-)

Gość gość
omg jaki ty gościu jesteś żałosny :O I jeszcze się dziwisz że nie możesz znaleźć porządnej laski :O

Gość gość
gościu dobrze pisze - dziś trudno o porządne dziewczyny, a tutaj zapowiadało się ok, aż do momentu aż zleciały się jadowite kafeterianki przepełnione goryczą, bo nikt im od 45 lat nie przebił błony...

Gość gość
to że trudno o porządne dziewczyny to jedno a to że gość jest żałosny i żadna porządna go nie chce - to drugie

Gość gość
Ty raczej na porządną też mi nie wyglądasz, także od normy nie odbiegasz wiele i pisze to kobieta... wstyd mi za Was... używacie języka, który nie świadczy o Was najlepiej... Polsko dokąd zmierzasz...??

Gość gość
Zapowiadalo sie dobrze, do poki sie nie okazalo,ze facetma cos nie tak z glowa. I to widac po kilku zdaniach wiec jaki musi byc na zywo dopiero..... brrrrrrr

Gość gość
jak faceta sprowokowałaś swoim językiem i pretensjonalnym tonem, nic dziwnego, że tak zareagował... zanim zaczniemy kogoś oceniać, warto czasem w pierwszej kolejności spojrzeć w swoją stronę... Ty tego ewidentnie nie zrobiłaś... bo wtedy nie napisałabyś w III os l poj "I to widac po kilku zdaniach wiec jaki musi byc na zywo dopiero..... brrrrrrr", tylko w pierwszej

Gość gość
Ojej jaki wstyd i zenujacy podziom! Bo co bo ktos napisal,ze facet jest zalosny? Ksiezna udzielna ,mistrzyni dobrego wychowania i jeszcze wrozka do tego bo po jednym zdaniu stwierdza,ze piszaca nie jest porzadna.

Gość gość
Ale skoro sam stwierdziłeś,że miłosci nie ma,tylko fascynacja a potem przyzwyczajenie to po co Ci kolejna kobieta? Zeby za 10 lat znowu szukac porzadnej i tak co dekade?

Gość gość
i dodam, że pisze to cały czas kobieta

Gość gość
gość dziś wróżką nie trzeba być, żeby to stwierdzić mając na uwadze prawidłowe pojęcie "porządności"

Gość Yoannaaa
Ciezko znalezc porzadna kobiete i ciezko znalezc porzadnego mezczyzne. Ludzie teraz lubie glupie gierki. Nie okazuja szacunku plc***ezeciwnej.Jak kobieta to ma znac swoje miejsce jak facet to ma tyrac jak wol na kobiete... Patrze jakie malzenstwo mial moj dziadek z moja babcia i nie wierze ze juz ludzie z szacunkiem istnieja. Wartosciowy mezczuzna taki ktory jest odpowiedzialny, trzyma sie swoich wartosci, szanuje swoja i cudze kobiety, autentyczny i troskliwy. Gdzie sa tacy faceci?

Gość gość
Są jeszcze sporo porządnych i atrakcyjnych dziewczyn (chłopaków również), tyle, że są to wierzące osoby, które kierują się wartościami w życiu i mają kręgosłup moralny, będą sami uważać by nie zdradzać a być dobrym dla swojej połówki. Tylko, że pewnie dla Ciebie Autorze czy dla innych są to osoby "nie na czasie" i dlatego ich nie bierzecie pod uwagę. Ciekawy paradoks... Cóż, naprawdę wiele tracicie, bo takim osobom można ufać.

Gość gość
coz tego, ze można ufać skoro pier...religijnie

Gość gość
a po co komukolwiek osoba, ktorej nie mozna ufac. po nic.

Gość gość
a po co komu religijny odpał w zwiazku

Gość gość
poranna seria problemow z du/py wzietych. jestes ateist(k)a, to bierz sie za podobnych sobie. a jak nie ma zaufania, to nie ma zwiazku, bo nie ma glupich.

Gość nie wyobrazam sobie
dziewczyny, ktora miala duzy przebieg

Gość gość
Gosc 23:58 trafilas w samo sedno :) Coz za optymistyczne statystyki Moim skromnym zdaniem, tu nie o ilosc sie rozchodzi, ale o JAKOSC. Zwiazki oparte na trwalych fundamentach, tak latwo sie nie rozpadaja... a stabilni emocjonalnie ludzie, majacy jakies wartosci, rzadko sie rozchodza, zmieniaja partnerow. Jesli juz sie tak zdarzy szukaja ponownie osoby z ktora bedzie im po drodze, a nie pierwszej z brzegu. Autorze (bez urazy) niekonsekwentnie i nie spojnie myslisz. Zakladasz temat ze trudno jest znalezc "atrakcyjna, porzadna dziewczyne", po czym robisz wyklad o ilosci singli. A co z jakoscia? W czym wiec wogule widzisz problem? Dlaczego wiec tak trudno o odpowiednia osobe? Gdyby statystyki o ktorych wspominasz mialy jakies znaczenie, znalezienie odpowiedniego partnera byloby proste, jak obsluga srubokreta :P