Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz upil sie jak swinia. przyszli znajomi i jak zwykle

Polecane posty

Gość gość

To samo nie zna umiar****** na umor jest mi wstyd!

Gość gość
Oj tam oj tam ;) każdemu się zdazy. Niech idzie spać i tyle

Gość gość
Zeby to bylo kochana takie proste. Lata mowi ze musi isc na dwor sie przewietrzyc co chwila wymiotuje masakra chodzi jeczy

Gość gość
a macie dzieci? współczuje ja z zasady nie organizuje zakrapianych imprez w domu, nie chce problemów

Gość gość
dzisiaj mu juz awantury nie rob bo i tak nic nie dotrze, ale jutro go zagon do roboty na kacu, ciekawe czy wtedy tez bedzie taki mocny

Gość gość
Aaa czyli klasyczna szwędaczka się mu włączyła ;) znam to :D ja wtedy mówię : może napijesz się ze mną piwa? Chłop siada wypija pół puszki i odpływa w objęciach Morfeusza :)

Gość gość
Mój też wrócił od znajomych i ma bombę i zachowuje się jak idiota co drugie słowo przeklina naśladuje mnie jak pajac. Rzadko mu się zdarza wychodzić ale w*****a mnie wtedy niemiłosiernie .

Gość gość
Przypominasz te autorke z wczoraj, ktora wrzucila zdjecia pijanego meza lezacego w przedpokoju:D

Gość przerost tresci nad forma
widziały gały do brały mysłałaś że po ślubie to będzie spełniał twoje rozkazy ? powiesz nie pij to nie będzie :D mam znajomego od zawsze kiedy pamiętam zachowuje sięjak świnia nie chodzi tylko o picie a jego teraz już żona od 10 lat wiecznie zdziwiona i zniesmaczona jego zachowaniem :D i jak tu nie napisać baby to są głupie :D

Gość gość
wy macie dzieci? :( jak one spia w takich warunkach?

Gość gość
Eeee ja mam troje dzieci i śpią normalnie ;) chłop jak jest na bani śpi na dole a dzieci na górze, nie mówcie proszę ze odkąd są dzieci w domu siedzicie ze znajomymi tylko przy kawie. Alkohol tez można pić kulturalnie

Gość gość
Mamy dzieci. Tez uwazam ze wszystko dla ludzi. My wypilismy po drinku znajomi poszli a moj maz pil jak glupi co chwila podchodzil i sie upajal. No to teraz mu wyszlo on lezy w lazience i umiera. Glupek. A jak ja mam zrobic siku mamy jedna lazienke...

Gość gość
Dajcie linka do tego tematu z wczoraj

Gość przerost tresci nad forma
skoro piszesz jak zwykle to co cie dziwi ? dziwic to sie mozna mezowi ze z kims takim zdecydowal sie na rozmnazanie jest 50% prawdopodobienstwo ze bedzie mial glupie dzieci :D

Gość gość
Mój się rzadko upija ( raz na rok tak średnio) jest wtedy taki śmieszny , że boki zrywać. Wszystkich przytula, mi wyznaje miłość 100 razy i idzie spać. A rano leczy kaca i ma dość na kolejny rok

Gość gość
Dalej umiera =/ "jak zwykle" czyli jak zwykle jak juz sie bierze za alkohol ale czesto tego nie robi

Gość gość
Ostatnio jak moj maz przyszedl do domu pijany jak bela i przyprowadzil go jego kolega on nie byl pijany tylko jakmowil tylko troszeczke wypil, a maz zasnal zaraz i spal bardzo mocno ja zrobilam kawe i zaczelismy troche rozmawiac ale jakos ta rozmowa sie nie kleila dopiero jak mu spodnie rozspielam i tego miekkiego zaczelam masowac to urosl mi wiekszy od tego co maz ma. A ze lubie mezowi brac do buzi to i tego tez sobie wlozylam i go obciagalam tak jak umialam. Sprawdzilam czy maz twardo spi, prawie juz nic na sbie nie mialam. Przerznal mnie supel i jak wychodzil to mu podziekowalam