Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie lubiące obrzezanych

Polecane posty

Gość gość

zapraszam na maila: tomekdopopisania@wp.pl . Planuję to zrobić i chętnie porozmawiam o tym z kobietą.

Gość gość
To oblesne. Nie rob tego.

Gość gość
Mi się podoba.

Gość gość
Dlaczego chcesz pisac o tym z obca osoba, nie masz nikogo blizszego do rozmowy?

Gość gość
Kręci mnie to ;)

Gość gość
Rozmowa z obca kobieta? Jestes ulegly? Ja jestem za stara wiec nie pogadamy ;) Owocnych poszukiwan :)

Gość gość
Tomek, wez nie gadaj sam ze soba, bo to obciach. W Polsce obrzezani sa tylko Zydzi i nieliczni Muzulmanie, wiec o czym mowa.

Gość gość
obrzydliwe sa fiuty obrzezane bleeee

Gość gość
Gosciu z 16.47 jestem kobieta ktora wypowiadala sie w tym samym czasie. Osobiscie znam trzech facetow w srednim wieku, ktorzy sie swiadomie obrzezali. Nie jest to az takie niepopularne.

Gość gość
Obrzezanych, ale tylko z narodu wybranego.

Gość gość
dużo jest obciachanych - jakieś 10-12% z tego cześć przez problemy ze stulejką, urazy mechaniczne podczas stosunku itp. więc nie tylko muzułmanie i żydzi...zwłaszcza w Polsce. Tacy mogą dłużej przez mniejszą czułość końcówy ale maja z tego trochę mniej przyjemności podobno. No i jak jest okazja na szybki numerek to nie martwi się, że w międzyczasie serek się nazbierał ;) ....ale szybko to raczej nie będzie przez mniejszą czułość...generalnie różnic wielkich nie ma....ale jak coś nam obce to wydaje się dziwne i czasem interesujące :) Kut..s jest Kut..s!! ...ma być sterczący i tyle. A na jego końcu sprawny i sprytny operator :D bo bez tego to jaki by nie był to będzie tylko jako tako :) Wszystko ma znaczenie...rozmiar też, ale operator również i jeszcze ta chemia...każdy cos tam lubi...niektóre obrzezanych. Życie!