Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem facetem po 30stce ale czuje sie jak chlopak, a nie ktos w srednim wieku

Polecane posty

Gość gość

przez to ze z powodu tradziku i niesmialosci na studiach sie nie wyszalalem, a potem zylem praca, nie przeszedlem tego co moi rowiesnicy wiec jestem od nich mentalnie duzo mlodszy

Gość gość
ja mam tak samo tylko jestem kobietą, czuje sie mentalnie jak studentka 1-2 roku a nie baba po 30 nie rozumiem w ogole kobiet w moim wieku, nie wiem o czym mam z nimi rozmawiac, 70% moich znajomych ma 19-30 lat

Gość gość
jesteś nieudacznikiem przed 40tką debilu stary, tłusty, głupi, nudny i brzydki

Gość gość
Ja mam 25 lat i też mi trądzik i nieśmiałość uszkodziły młodość. To psuje jednak życie.

Gość gość
No chwila, po 30tce to jestes chlopakiem a nie czlowiekiem w srednim wieku. W srednim wieku to bedziesz za kilkanascie lat. To tylko w Polsce ludzi 30letnich uwaza sie za starych. Ech ta mentalnosc, ktora niszczy ludziom zycie

Gość gość
normalni ludzie w wieku lat 24 to bronią dyplom a tłuki i debile twojego pokroju dopiero "załatwiają" sobie lewą maturę i idą na jakąś pseudo-uczelnię dla imbecyli

Gość gość
normalni ludzie w wieku lat 24 to bronią dyplom a tłuki i debile twojego pokroju dopiero "załatwiają" sobie lewą maturę i idą na jakąś pseudo-uczelnię dla imbecyli x a czy ty wiesz polska katolicka kurwo, że przeciętny student 1 roku na takim uniwersytecie Harvarda ma 24 lata (z roku na rok rośnie liczba studentów 30+) ale co takie polskie ścierwa mogą o tym wiedzieć, polskie ścierwo robi bachora w wieku 25 lat, zdycha ok 60 tki na raka :D 🖐️ nędzne polactwo

Gość gość
co to znaczy 'normalni ludzie'? Tacy jak Ty? Ograniczeni umyslowo, bo widza tylko jedna droge zycia: najpierw studia, potem sie rozmnazac pzred 30tka. Nie zdajesz sobie sprawy, ze studia mozna skonczyc w dowolnym wieku? W moim kraju to normalne, jest mnostwo studentow po 40tce. Ludzie zmieniaja zawody, przekwalifikowuja sie, sa dynamiczni cale zycie. Widac swiata nie widzales :-)