Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałyście kiedyś o zdradzie ?

Polecane posty

Gość gość

zwykle kobiety m matki, zony, pracownice? ja mam coraz wieksza ochote, mimo ze mam fajnego meza i uklada nam sie dobrze, Marze o romansie, dla samego smaku zakazanego owocu. Prosze mnie nie obrazac i nie prawic moralow.Ciekawa jestem czy ktoras z Was ma podobne mysli ?

Gość gość
Ja. Podoba mi sie inny facet-z pracy. Nawet zakładałam temat. Mąż mnie już tak nie pociąga. Ale nie umiem zdradzić. Mam sumienie. Będę pewnie nie do konca szcześliwa przez to-trudno.

Gość gość
Nie bo nie chcialabym zeby maz mi to zrobil. Kocham go bardzo a sam pociag seksualny wiadomo ze moze mi sie ktos bardziej od meza podobac to normalne. Tak jak niejedna kobieta wizualnie bardziej podoba mu sie odemnie.

Gość gość
Mozna poflirtowac, pozartowac, ale zdrada to juz powazna sprawa. Jesli dobrze Ci sie uklada z mezem - docen to. Niejedna by tak chciala.

Gość gość
Emaleńki skok w bok jeszcze nikomu nie zaszkodził.

Myślałam o zdradzie lata temu, z poprzednim partnerem. Byłam zdesperowana, zaszczuta i szukałam ucieczki, a wiedziałam,że po czymś takim po prostu pozwoliłby mi normalnie odejść. Teraz jestem szczęśliwa i nie mam takich myśli. Nawet flirt mnie przestał bawić.

Gość gość
a ja mam okazje zdradzic z z***biscie przystojnym facetem.... jestem przecietnej urody i schlebia mi, ze taki Apollo chclby mnie bzyknac..w oglole zwrocil na mnie uwage. Powstrzymuje mnie mysl, ze niejedna pewnie miał:/

Gość gość
Nie, bo nie czuję takiej potrzeby.