Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosa we mgle

Bandyci farmaceutyczni dali dziecku 13 szczepionek jednego dnia. Dziecko zmarlo.

Polecane posty

W Polsce podobno nie lepiej jest bo potrafia dac np. 2 szczepionki kazda po "6 w 1" czyli razem 12. O jedno mniej niz tamtemu zmarlemu dziecku. Dla mnie to zbrodnie w majestacie prawa.

Gość gość
W dodatku w Polsce nie wyplacaja odszkodowan tak jak w Stanach.

Gość gość
zaprawdę jesteś "bosa we mgle" bosa w sensie uboga. uboga intelektualne i we mgle. ciasno spowijającej twój umysł :o

Rozumiem, że moje ubóstwo odnosi się do nie przyjmowania jedynie słusznych prawd serwowanych nam przez media i reklamy. Mój ciasny umysł nie chce uwierzyć, że szczepionki są bezpieczne nawet jeśli zabiły już setki dzieci. Mój intelekt jest zbyt ubogi aby przyjąć do wiadomości, że w szczepionkach nie ma szkodliwego aluminium czy rtęci chociaż każdy wie, że jest tam tomerosol, czyli rtęć pod inną nazwą. Masz rację, zewsząd otaczają mnie reklamy mówiące, że w aptekach mamy cudowne suplementy diety, że w hipermarketach mamy zdrową żywność, że politycy są uczciwi i nie kradną, a ja biedna wciąż błądze we mgle podejrzeń, że świat jest inny niż przedstawiają to media. I wies co? Cieszę się, że umiem samodzielnie myśleć i nie poddaję się owczemu pędowi jak większość :)

Gość gość
Ktoś tu jest nawiedzony:-)

Gość gość
gość dziś :-D :-D :-D

Gość gość
owszem, jesteś owcą pędzącą w stadzie. w stadzie nawiedzonych idiotów. Idiotów, którym wydaje się, że myślą samodzielnie, a w rzeczywistości łykają brednie wymyślane przez kilku innych idiotów

Gość gość
gość dziś Bardzo trafna wypowiedz.