Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kocha pan skorpion?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam inne doświadczenia.... Dla mnie Skorpiony to bardzo, bardzo, bardzo wartościowi ludzie, ale trzeba ich rozumieć i umieć wyczuć.

Gość gość
18:53 tez tak uwazam! Jak chcesz zabawic sie kosztem takiego skorpiona, to nie zdziw sie jak skonczysz na noszach. :P

Gość gość
Jest podły i mściwy. Klotliwy niczego nie szanuje chodząc destrukcji!

Gość gość
Czy jest tu jakis zakochany skorpion?

Gość gość
mnie rozkochałw sobie pan skorpion tak ze rzucilam mojego aktalnego faceta z ktorym bylamod 2 lat, a potem nawet nie zaprosil na randke, wczesniej mowil zebym zerwala i bedziemy razem namieszal mi w glowie. Ale ten poprzedi tez byl chuja wart takie mamszczescie w milosci :) jajestem ryba

Gość gość
Rybki ponoc pasuja do skorpionow bardzo. Szkoda, ze tak sie ulozylo... :( jego strata. ;)

Gość gość
1:09 Jest

Gość gość
Tylko nie skorpion i waga.

Gość gość
02:50 milosc odwzajemniona?

Gość gość
3:07 Tego właśnie nie wiem

Gość gość
on ma sra.ke nieustawiczna

Gość gość
03:19 Starasz się o nią, czy czekasz na rozwój wypadków? Podpowiedziałbyś mi jak rozumieć pewne zachowanie skorpiona?

Gość gość
zadnych skorpionow ryb rakow

Gość gość
Pff nie znacie się :] Pozdrawiam skorpion 34 ;]

Gość gość
wczoraj Zgadza się,razem w parze ale to dwa zodiaki skurczybyki, podłe i zawzięte i oczywiście wredne.Wykorzystają i obmówią i oplują.

Gość gość
Nie wredne a wybredne. Nie wykorzystają każdego co na drzewo nie ucieka..

Gość gość
Skorpiony to ludzie z którymi trzeba się układać jak oni chcą,kto nie z nimi to przeciwko nim. Pamiętliwi i wredni,nawet najlepszego przyjaciela potrafią odstawic na boczny tor jak nie mają już interesu.

Gość gość
Czy jest tu jakiś Pan Skorpion, który mógłby mi troszkę pomóc?

Gość gość
Skorpiony są wierne i kochają mocno ale jak ich ktoś zrani czy zdradzi to ma przechlapane

Gość gość
Jestem skorpionem i dokładnie jest jak piszą wcześniej:]

Gość gość
dziś A możesz mi coś poradzić? Mam skomplikowaną sytuację z jednym skorpionem. Nie doszło do niczego, chociaż oboje chcieliśmy. Od tej pory jest milczenie. Nie wiem czy jest sens o tym rozmawiać. Jak myślisz, dać mu czas, zostawić to w spokoju, czy jednak pogadać?

Gość gość
Jeżeli chcesz Ty zapomnieć to odpuść bo wątpię żeby sam podjął temat.

Gość gość
20:48] uciekaj jak najdalej,bo będziesz mieć przesrane życie,będziesz musieć ulegać na każdym kroku,inaczej wojna.No chyba że jesteś podobna charakterkiem,wtedy w duecie będziecie gnoić innych.

Gość gość
Nie chcę zapomnieć, ale też nie chcę się narzucać. Nie chcę stracić tego, co już się wydarzyło. I nie wiem, czy próbować o tym pogadać, czy ogólnie zostawić go w spokoju, niech przemyśli. Tylko wtedy nie wiadomo co wymyśli, bo przecież w mojej głowie nie siedzi i jak nie będziemy rozmawiać to może tak już to zostać niewyjaśnione.

Gość gość
Z doświadczenia wiem że skorpiona to honorowe cholere i pomimo że by chciał może nie odezwać się pierwszy.Na Twoim miejscu odezwij się pierwsza a jak wyczujesz że jednak nie chce rozmawiać to przestań i tyle.

Gość gość
W innych tematach odzywamy się. Czuję, że nie traktuje mnie gorzej. Ale jest tak, jakby się odsunął i mnie obserwował. Stąd nie wiem, czy potrzebuje czasu, żeby sobie poukładać w głowie to, co się wydarzyło, czy po prostu czeka co ja zrobię.

Gość gość
Mężczyzna spod znaku Skorpiona jest z reguły dość skomplikowany. Jest nieco samolubny, czasami zarozumiały, skłonny do zazdrości i namiętności, podejrzliwy. Jako partner w związkach jest niestety dość trudny. Samolubny i egoistyczny, oczekuje od kobiety, aby była mu uległa w każdej dziedzinie. Oczywiście jednak musi być powabna i inteligentna, a także pełna temperamentu, namiętna podobnie jak on. Lepiej sprawdza się natomiast w codziennych kontaktach z innymi ludźmi – odbierany jest jako osoba bardzo uczynna, miła i serdeczna, na którą można zawsze liczyć.

Gość gość
Tyle sie tu naczytalam o skorpionach i musze wam powiedziec, ze zaczynam sie ich bac... :( jesli sa tu jakies skorpiony, to prosze napiszcie jak to jest z wami naprawde.