Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum06

Polecane posty

Gość gość
a to wszyscy pija za te 500 plus ? bedziesz dalej szerzyl ta swoja propagande czy podasz jakies fakty?

Gość gość
ile razy w miesiacu chodzisz do kina czy teatru ? nie mowie ze cie nie stac na to ale czy masz czas?? w sumie mozesz miec czas ale czy masz hajs bo podobnie p********z co naczelny bredzista tutaj

Gość gość
dobra nara nie mam czasu na p********ie szkoda soboty na te pseudo wywody NARA

Gość gość
ale 500 plus nie bierze i tu go cisnie:D:D:D

Gość gość
zesral sie w gacie i wydukal usmieszek :D dobre to bylo :D

Dla jasności głupia krówko: nie cierpię alkoholików, nie szanuję i w niczym nie popieram. Nie ma to znaczenia czy sam miałem takowe problemy czy nie, tym bardziej że nigdy za świętego się nie podawałem . Mam więc prawo wypowiadać się w sposób ostry i taki jak uważam. Ja nie siedziałem nigdy na socjalu i nie gnębiłem dzieci jako pijany tatuś. Nie pobierałem jak pasożyt żadnych pieniędzy zasiłków z MOPS itd. Więc łaskawie zejdź ze mnie prookwo i zajmij się Kijowskim, pudelkiem itd. :classic_cool:

Gość gość
zmien pampersa lamusie

Gość gość
no żesz kurfa mało tego że mają polaczki samochody to jeszcze pralki automatyczne mikrofalówki lodówki ajfony laptopy i chodzą w ciuchach z ciucholandów zamiast w jakis sukmanach bogacze

Gość gość
Shatyn17;06 Ten to jest odrealniony kolejki w marketach bo są promocj***aranie ,samochód w dzisiejszych czasach to tak jak telewizor w domu bardzo czesto brany na kredyt to samo mieszkania potem zaciskanie pasa na lata, i płacz np pani Jandy ze ludzie nie chodzą do teatru kina kawiarni itd i ogólnie są nie odchamieni ale nie na wszystko starcza albo rybki albo akwarium

Gość gość
18;15 u mnie w pracy wszyscy udają tych lepszych polaków mieszkania samochody ciuchy wyjazdy zagraniczne bieganie diety fitnesy i kredyty aby nie odstawac od elity pozwalają sobą pomiatac nie mają honoru bo honor zostawili w bankach i to ich trzyma krótko za ryj tak to pieknie wygląda

Gość gość
Ty sie nie wymadrzaj Odurzona, tylko wez sie za uczciwa prace :D

Gość gość
Te idiotki siedza tu caly dzien i sie wyklocaja. Nikt mi nie wmowi ze dziunie maja fajne zycie w realu.

Gość gość
Shatyn 17:05 z naszej kieszeni to twoi ulubieńcy dobrze sie u "sowy"bawili

Gość gość
W marcu 2008 roku w specjalnie wystosowanym oświadczeniu Episkopat twierdził, że ogłaszanie Chrystusa Królem Polski jest "niewłaściwe i niepotrzebne". Jeszcze cztery lata temu hierarchowie kościoła uważali, że "nie trzeba Chrystusa ogłaszać Królem, wprowadzać go na tron".

Gość gość
Kto jest ulubieńcem Shatyna?