Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum06

Polecane posty

A że dwie przekupki wzajemnie się wspierają, jedna drugiej na odsiecz idzie, a w dyskusji potrafią wykorzystać nawet wiedzę o kimś by go zdyskredytować ( udając fałszywą troskę itd. ) to już klasyka tego forum. Można przywyknąć :-P shatyn się przyzwyczaił na przykład. Ja też. Ale przecież mają prawo cytować pudla , pisać o Kijowskim, póki co jest wolność wypowiedzi więc i my korzystamy, krytykując je za to i obśmiewając kiedy na to zasługują 🖐️

Tu nie chodzi o fryzury, ani tipsy ani inne klipsy oczadzona gremlinko, tylko o postawy. Zarówna P Komorowska jak i P Kaczyńska miały charakter i umiały być poglądowo niezależne (za co ta druga została czarownicą ;) . A Pani duda - nic. Ws kobiet - cisza, ws ekshumacji -cisza itp, itd. Ot co :)

Widzę, że najlepiej wychodzą wam tu konwersacje zaczepne.. kto kim jest, albo nie jest. Oczadzona juz mnie nazwałaś dziadami itp, więc o kulturze osobistej i dystansie to zawiele nie wiesz. A co do tezy odnośnie odebrania praw wyborczych mieszkajacym na stałe za granicą to również nie podoba mi sie , że ktoś będący z dala od naszych problemów nie powinien mieć takich praw.

Gość gość
gremlin kontratakuje:D:D:D

Gość to ja if
Nie przypominam sobie by Komorowska wyrażała jakieś swoje niezależne poglądy w czasie trwania prezydentury męża.

„A więc juz wiadomo co morduje wiarę. Wolność bo tym jest właśnie liberalizm. Dlatego kk tak usilnie pragnie owa wolność wierzących i niewierzących ograniczać..” Jeżeli od dziecka dostajesz na tacy wyjaśnienia odnośnie świata oparte ba Biblii … to de facto jesteś formatowany pod określony światopogląd. To co najbardziej odraża we wszelkich zorganizowanych religiach to właśnie próba „zabicia” wolnej myśli i krytycyzmu, próba włożenia Ciebie w formę zabobonów , doktryn i prawd objawionych gdzie nie ma miejsca na Twoją analizę i poddawanie w wątpliwość. Jeżeli poddajesz coś z wiary w wątpliwość to jesteś bluźniercą czy heretykiem – to są rzeczy potępiane przez kler albowiem kler wie … że to droga do własnych przekonań i wolności. x Cholera, pod tym to się podpisze wszystkimi ręcami ;)

Gość to ja if
Gaz no kto jak kto ale ty o pokorze nie masz prawa się wypowiadać. Spokorniej wpierw wobec własnych słabości. To tylko w necie czynny alkoholik może innym zarzucać brak pokory :D

Gość to ja if
Tak nam jak i tobie.

Nie przypominam sobie by Komorowska wyrażała jakieś swoje niezależne poglądy w czasie trwania prezydentury męża. x Bo polityka nie była wtedy aż tak kontrowersyjna, nie kneblowała ust inaczej myślącym. Dlatego jej postawa nie była mocno zaangażowana politycznie. Realizowała natomiast konsekwentnie swoją rolę kobiety oddanej celom charytatywnym, zdrowotnym polek czy ekologii. Miała klasę, której u pani Dudy w ogóle nie widać. Najgorsze jest to , że prawdopodobnie nie raz chciałaby zabrac głos ws drażliwych społecznie ale zapewne dotała po głowie od posła Jarka ;) Przykre .

Gość gaz musztardowy
Cholera, pod tym to się podpisze wszystkimi ręcami >> Panu to ja najwyżej nogie mogę podac. :classic_cool::-P A ifcia i odurzona się produkują i n iech się produkują w zasadzie rzadko już czytam ich posty. A rzeczywiście odurzona potrafiła mocno po chamsku się odezwać. Z kulturą nie ma nic wspólnego jak i z KLASĄ albowiem co najmniej raz broniłem jej przed paskudnymi tekstami na kafe a jak się odwdzięczyła ... było widać... wyciągając mi różne sprawy na forum ..ok... :classic_cool: dla mnie dno

Cholera, pod tym to się podpisze wszystkimi ręcami >> Panu to ja najwyżej nogie mogę podac. :classic_cool::-P A ifcia i odurzona się produkują i n iech się produkują w zasadzie rzadko już czytam ich posty. A rzeczywiście odurzona potrafiła mocno po chamsku się odezwać. Z kulturą nie ma nic wspólnego jak i z KLASĄ albowiem co najmniej raz broniłem jej przed paskudnymi tekstami na kafe a jak się odwdzięczyła ... było widać... wyciągając mi różne sprawy na forum ..ok... :classic_cool: dla mnie dno

"Bo polityka nie była wtedy aż tak kontrowersyjna, nie kneblowała ust inaczej myślącym." >> Spokojnie bo jak na razie ich nie zakneblowano >> "Dlatego jej postawa nie była mocno zaangażowana politycznie. " >> Tego nie wiemy na pewno ... może ona zwyczajnie się do tego nie nadawała. >> "Realizowała natomiast konsekwentnie swoją rolę kobiety oddanej celom charytatywnym, zdrowotnym polek czy ekologii." >> I łaski nie robiła w końcu naród ją utrzymywał. >> "Miała klasę, której u pani Dudy w ogóle nie widać." >> Hmm... ja byłbym ostrożniejszy. Nie zabieranie głosu może być też oznakiem klasy ( nie chce szkodzić najbliższym ). >> "Najgorsze jest to , że prawdopodobnie nie raz chciałaby zabrac głos ws drażliwych społecznie ale zapewne dotała po głowie od posła Jarka oczko.gif Przykre . " >> Nie sądzę żeby mieli na co dzień kontakt ze sobą

Gość to ja if
Rzadko czytasz ale ciągle o nas piszesz :D To jak tam z tą pokorą u alkoholika po licznych detoksach i odwykach??? Jest czy jej brak???

Gość gość
Bo polityka nie była wtedy aż tak kontrowersyjna, x no to pojechałeś po bandzie :D

Mój apel jest jeden.. nie produkujcie się do mnie bo już w zasadzie 90% nie czytam z postów odurzonej i iftar... mam to w duupie co macie do powiedzenia ( kiedyś taki tekst został do mnie wysłany od jednej z was....) 🖐️

to ja if dziś Rzadko czytasz ale ciągle o nas piszesz >> Spoglądam na 10% waszych wypocin tak z grubsza... i zawsze rzuca mi się w oczy Kijowski albo pudelek czy inne bzdety. Wtedy reaguję albo wtedy gdy ktoś o was coś tam piszę. Chyba nie zaprzeczysz że większość waszych produkcji zwyczajnie olałem. EOT :-P

Gość to ja if
Miała klasę, której u pani Dudy w ogóle nie widać. x o to ciekawe. Możesz podac przyklad klasy u jednej i braku klasy u drugiej???

Gość to ja if
Jak bys olał to byś nie pisał.90% twoich postów jest albo do nas skierowanych albo jest o nas :D

to ja if dziś Rzadko czytasz ale ciągle o nas piszesz >> Pisanie o kimś często nie jest równoznaczne z tym że się czyta jakieś konkretne posty. Ja większości nie czytam waszego autorstwa ale to nie musi mieć związku z częstotliwością moich wpisów o was. Kocham was niezależnie od tego :D👄

Gość to ja if
A kochaj se do woli. Twój problem.

Gość to ja if
Czy pokora u alkoholika to temat tabu???

Gość to ja if
Otulina on nas tak kocha, że nie potrafi przestac o nas myslec i do nas pisac :D Masz specus pecha. Obie mamy facetów.

Koleżanko, klasa to sprawa oceny subiektywnej. Taka mam o niej opinię. A licytowanie się z Tobą w jej zasługach uważam za zbędne bo masz pewnie inny pogląd "i już" ;). Oczywiście można powiedzieć że P. Duda też ma klasę, mówiąc że "przed niczym się nie cofnie" i być może też tak uważasz. Ja inaczej postrzegam klasę polityczną. I powtórzę obecnej parze prezydenckiej jej bardzo brakuje. Zarówno klasy jak i wyczucia politycznego a chyba najbardziej społecznego.

Gość to ja if
Subiektywnie też potrafisz chyba uzasadnić swoją ocenę. No chyba, że nie potrafisz :D

Gość to ja if
Dyskusja z alkoholikiem rzadko kiedy bywa merytoryczna. Specuś od tej reguły nie odbiega.

Już napisałem co o tym myślę. Ok- powtórzę specjalnie dla Ciebie: Pani Dudzie wypomnę , że nie zabrała głosu ws restrykcyjnych przepisów aborcyjnych, ekshumacji i parę innych. Ogólnie widać, że jest pod przymusowym parasolem poprawności politycznej wg pis (rodzynkiem okazała sie Marta Kaczyńśka, która potrafiła publicznie wyrazić swoje zdanie). A jeśli chodzi o Anne Komorowską to był typ kobiety zaangażowanej ws poza polityczne. Oczywiście to jej można wypominać, ale faktem jest że polityka wtedy była dużo bardziej umiarkowana (aż naród podobnie jak obecnie w us) zapragnął rewolucji , odsunięcia tych skorumpowanych elit itp itd. Było wgdlędnie normalnie , przewidywalnie i jest p*****lnik ;) Już rozumiesz z grubsza ?

Gość to ja if
Pisałeś o klasie i jej braku. A ja proszę o uzasadnienie. x co do działalności charytatywnej, dobroczynnej czy jak to tam nazwać to obecna prezydentowa jest w to zaangażowana tak samo jak jej poprzedniczki. Ostanio nawet zdjęcia z czegoś tam oglądałam. Wystarczy kolego sie ciut zainteresować tematem. A ona się z tym obnościc nie musi.