Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum06

Polecane posty

Gość to ja if
Napisałeś, że Komorowska była poglądowo niezależna. Więc ja raz jeszcze poproszę o przykład owej poglądowej niezależności Anny Komorowskiej.

Gość gość
no i co z tym uzasadnieniem york?

Widzę, że idziesz w zaparte ;) Pewnie jesteś z tych którym to nazwisko ciężko przechodzi przez gardło.. W tezie że była "niezależna politycznie" zawarte jest działanie, które było niezależne od kursu politycznego jej męża i partii. Miała swoje zdanie i je wygłaszała. I wg mnie to było widać w jej zaangażowaniu na rzecz równouprawnienia kobiet, in vitro czy praw człowieka.. U Pani Dudy widać ciszę i wycofanie. Oczywiście są zdjęcia z różnych uroczystości (chrztu polski, przyjęcia chrystusa na patrona, miesięcznic smoleńskich itp, itdto) ale to chyba nie ta ranga i nie ten styl niezależności intelektualnej i troche mała jak na pierwszą damę. Oczywiście nie zakładam że się ze mną zgodzisz, to tylko moja opinia. Ale taka opinię o niej ma całkiem sporo ludzi. TNR

Gość to ja if
Anna Komorowska zawsze popierała poglądy męża oraz PO. To ma być przykład na jej poglądowa niezależność???

Gość to ja if
Nie zbieram danych z cyklu "calkiem sporo ludzi" :D I nie interesują mnie pobyty Prezydentowej na ślubach czy chrzcinach.

Gość to ja if
Agata Duda nie bywa na miesięcznicach smoleńskich. Nie była tez na premierze Smoleńska. Przypominam. I to akurat mocno świadczy o tym, iż jest pogladowo kobieta niezależna.

Gość gość
Andrzejowi Dudzie, który rano złożył kwiaty na grobie pary prezydenckiej towarzyszyła Marta Kaczyńska z dziećmi. Zabrakło jednak Pierwszej Damy. Po wyjściu z krypty katedry wawelskiej prezydent przypomniał, że odwiedziny grobu Lecha i Marii Kaczyńskich w rocznicę katastrofy smoleńskiej to dla niego już tradycja. – To już piąty rok jestem tutaj rano razem z córką pary prezydenckiej, panią Martą Kaczyńską i jej córkami – powiedział.

Gość gość
Rok temu, w czasie kampanii wyborczej, kandydat na prezydenta Andrzej Duda również był sam na Wawelu. Towarzyszyła mu szefowa jego kampanii - Beata Szydło, oraz napotkana Marta Kaczyńska. x Ówczesny prezydent, Bronisław Komorowski, uczestniczył przed rokiem w mszy w intencji Ofiar Katastrofy Smoleńskiej w Świątyni Opatrzności Bożej w Wilanowie. Towarzyszyła mu małżonka.

Gość to ja if
Coś jeszcze w temacie niezależności obu Pań???

to ja if dziś Nie zbieram danych z cyklu "calkiem sporo ludzi" smiech.gif I nie interesują mnie pobyty Prezydentowej na ślubach czy chrzcinach. x Szczerze mówiąc, to mnie też nie za bardzo interesuje co Ciebie nie interesuje ;) Więc możemy taki ping-pongować do urzygu.. Ale muszę przyznać, że może nie pójście P. Dudy na premierę smoleńska nie było jakimś wielkim czynem świadczącym o nie podkładaniu się pod jedynie słuszną poprawność polityczną to jednak był to jakiś tam akt niezależności. Resztę ws porównań Anny Komorowskiej i Agaty Dudy doczytaj sama a myslę , że zmienisz nieco poglądy. Teraz już serio spadam, przykro mi ;) TNR

Gość to ja if
Czyli niczego konkretnego do powiedzenia na ten temat nie masz.

Zarówno twoją wypowiedź iftar jak i tego "y" można zaklasyfikować jako subiektywną ocenę więc skoro komuś piszesz, że nie ma nic do powiedzenia, a sama za wiele konkretów obiektywnych nie podałaś to zwyczajnie się ośmieszasz. Pani Duda nie poszła na SMoleńsk bo wolała inny film niż propagandówę ale to nie świadczy o jakiejś wielkiej znowu niezależności. Prawdziwa niezależność byłaby w przypadku zabrania głosu ws. aborcji pod prąd prezydentowi i PIS ale ja się nie upieram przy tym bo ona może mieć motywację inną - jest lojalna wobec męża i ja za to nikogo nie będę ganił , w zasadzie może jest jej z tym ciężko nawet....

Gość gość
atmosfera polityczna jest teraz bardziej gęsta bo nakręcają ją silniejsze media, wczesniej społeczeństwo było równie mocno podzielone ale mówiła o tym tylko jakaś tam malutka republika. dziś do rangi skandalu są wynoszone kwestie które za poprzednich rządów były norma.

Gość gość
otulona 14:25 ja nie słyszałam zeby dudowie mieli sie rozwodzic czy byc w separacji ,a że nie obściskują sie i nie spijają sobie z dziubków ku uciesze gawiedzi o niczym nie świadczy tym bardziej u ludzi z długim stażem małżeńskim

Gość gość
Klase Pani Prezydentowej Komorowskiej było widać podczas obchodów 70 rocznicy wyzwolenia obozu w Ravensbrueck zero klasy zero myślenia

Gość gość
to ja if dziś Agata Duda nie bywa na miesięcznicach smoleńskich. Nie była tez na premierze Smoleńska. Przypominam. I to akurat mocno świadczy o tym, iż jest pogladowo kobieta niezależna. > Bzdura, to akurat o niczym nie świadczy i nie dorabiaj historyjki pisowskiej. Niestety para prezydencka to Milczek i Długopis :( (((

Gość gość
gość dziś Andrzejowi Dudzie, który rano złożył kwiaty na grobie pary prezydenckiej towarzyszyła Marta Kaczyńska z dziećmi. Zabrakło jednak Pierwszej Damy. Po wyjściu z krypty katedry wawelskiej prezydent przypomniał, że odwiedziny grobu Lecha i Marii Kaczyńskich w rocznicę katastrofy smoleńskiej to dla niego już tradycja. – To już piąty rok jestem tutaj rano razem z córką pary prezydenckiej, panią Martą Kaczyńską i jej córkami – powiedział. > A co nas to obchodzi jakie groby co roku odwiedza???!!!

Jezus Królem i Panem: „Uznajemy Twe Panowanie nad Polską i całym naszym Narodem, żyjącym w Ojczyźnie i w świecie”. x x Ja też jestem częścią narodu i nie uznaje pana Jezusa za swojego króla. Dlaczego te oszołomy wypowiadają się w imieniu innych?

Gość bite me
Niestety para prezydencka to Milczek i Długopis smutas.gif ((( --> Dokładnie, Agata Kornhauser-Duda powinna zabrac głos w sprawie aborcji, jako kobieta, której sprawy kobiet nie sa obojetne (przeciez do jasnej ciasnej ma córkę). Przypominam, że Agata Kornhauser-Duda w czasie kampanii wyborczej Dudy grała role niezależnej żony -Polki, która ma swój głos i jak mówiła nie boi sie Kaczyńskiego. Daliśmy sie na to nabrać i pokładaliśmy w niej nadzieje. Gdyby nie nabrała wyborców to nie wiadomo czy jej mąż wygrałby wybory?

Profesor Kik chyba ze starości wybredził... x "Zacząłem podsumowywać efekty rządów PO i wyszło mi, że albo jestem głupi, albo ślepy, popierałem władzę, która doprowadziła do wyemigrowania prawie 3 mln Polaków, do opanowania polskiej gospodarki przez obcy kapitał, do pojawienia się umów śmieciowych, do zablokowania młodzieży perspektywy rozwoju" x x Co sie z tymi ludźmi dzieje? To starość czy czopikowanie? A własnie. Przychodzi facet do apteki. -Poprosze czopek. -Jaki? -Może byc.

Gość gość
Agata Duda przebiła wszystkie Pierwsze Damy!!! Zdjęcie dokumentujące spontaniczne przywitanie Agaty Dudy z dostojnikami kościelnymi , podbijało i podbija do dzisiaj internet! ;):P X http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/sdm-20 16-spontaniczne-przywitanie-agaty-dudy-z-biskupami/7vjn0kz

przeciez do jasnej ciasnej ma córkę x x Ma i pewnie jak ona zajdzie w niechcianą ciąże to pani niestety prezydentowa zabierze głos i da na wycieczkę za granice...

Gość gość
Kurfa te kretynki sa tu non stop :D:D:D:D

Gość gość
O żesz co za posmiewisko i to przed tymi samcami w czarnych kieckach, a przede wszystkim przed narodem i światem ! No i ta uniżona służalczość, niemal dopadająca do butów, poniżając samą siebie jako prezydentową i kobiete, co również stanowi całkowity brak szacunku do narodu i państwa ! Skulona zgięta w pół prostacko i bezmyślnie odstawiając nowe dudzie kroki i szusy jeszcze lepsze od Strusia Pędziwiatra. Klasy zero, nie ma jej wcale . Niestety to przykre, smutne i śmieszne jednocześnie ! Daleko tej pani do poprzednich wszystkich prezydentowych, ooooooooooj bardzo daleko ! :(

Gość gzub
ha, bo to jest prezydentura Dudzich Kroków

Gość gość
o jest drugi gremlin, jak jeden znika za chwile pojawia sie drugi :D:D:D

Gość kumie kum
To co wtedy odstawiła Agata Kornhauser-Duda to nie jest szacunek bo Boga, ona kuli sie przed hierarchami kk , straszne to zdjęcie takie poddańcze jakby to byli królowie jacys, cóż średniowiecze , a przeciez mamy XXI wiek. Żadne głowy koronowane na świecie, prezydenci czy premierzy nie odstawiają takiej szopki jak nasze waaadze, ktore nas maja reprezentować. To żenada!!! A tyle PiS ględzi o honorze, patriotyzmie , suwerenności ...