Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum06

Polecane posty

I wcale to nie oznacza że nie powinno się ludziom pomagać. Należy, trzeba, jest to obowiązek. PO wiele spraw zawaliło na tym polu chociaż uczciwie przyznajmy ... parę rzeczy dla ludzi też zrobiło tylko nie potrafiło tego nagłośnić...

Prezes Kaczyński opowiada androny. W dodatku robi to cynicznie i z premedytacją. Wiem, że jest człowiekiem inteligentnym i zdaje sobie sprawę z prawdziwych przyczyn zastoju inwestycji. Stając w propagandowym okienku TVP mówi do własnych, niewyrobionych światopoglądowo, zwolenników. Oni chcą się uwłaszczyć na klasie średniej. Lubią 500 plus i nie dociekają, komu te pieniądze zostaną zabrane. Prezes robi to co wcześniej, czyli podsyca złe nastroje przeciwko przedsiębiorcom i pracodawcom wskazując, że to my jesteśmy winni spowolnieniu gospodarczemu. WOJCIECH WARSKI, PRZEDSIĘBIORCA, SZEF KONWENTU BCC

cd... x Rząd beztrosko wydaje pieniądze, które nawet jeszcze nie pojawiły się w budżecie. Nie chodzi mi nawet o recenzowanie sensu takich programów jak 500Plus, jak podwyższanie płacy minimalnej, czy kosztowne dla finansów państwa obniżenie wieku emerytalnego. W kolejnym roku rząd zaplanował jeszcze większą demolkę finansów. Już podzielił pieniądze których nie ma. A za rogiem czai się już Janosik z pałą na bogatych

cd... x Prezes PiS już wie, że nie da się rządzić 38–milionowym, dużym krajem, opierając się tylko na poparciu środowisku skupionym wokół Radia Maryja, czy ludziach niewykształconych, do których przemawiają prymitywne slogany i propaganda. Nie jestem optymistą; ten rząd jest głuchy na argumenty. Dopiero jak się gospodarka zawali i nie będzie z czego płacić emerytur, może ludzie w Polsce przejrzą na oczy.

PO robiło wszystko cacy i najlepiej, maiło TV publiczną (i dziś ma za sobą TVN, POlsat, Wybiurczą.. i coś tam pewno jeszcze) i ponoć przegrało dlatego że nie umiało nagłośnić pewnych spraw. No sorry, z tym się nie da polemizować. Bo poco? Jak Komoruski możecie pisać że PO przegrało tylko przez kłamstwa w internecie. Tylko spróbuję wam coś uświadomić.. właśnie przez takie podejście (jak np autora tych topów) PO przegrało a nowoczesna.. cóż.. no jest w opozycji.

_iftar_ dziś Kiedy bedzie teatr cieni Nowoczesnej??? >> a to jest właśnie "brukowa" degrengolada części społeczeństwa ...dowalić Petru... a że PIS niszczy gospodarkę a Jarek uprawia prymitywną propagandę..tego skomentować nie trzeba. Lepiej bić pianę. Może coś z pudelka wkleić ?

Myrevin dziś PO robiło wszystko cacy i najlepiej, maiło TV publiczną (i dziś ma za sobą TVN, POlsat, Wybiurczą.. i coś tam pewno jeszcze) i ponoć przegrało dlatego że nie umiało nagłośnić pewnych spraw. >> Prymitywny manipulatorze ...nigdzie nie napisałem że dlatego przegrali. To już sobie sam dopowiedziałeś. Ile jeszcze lat będziesz gęgolił o PO ???

Jeżeli ktoś uważa że PO robiło wszystko cacy to jest idiotą. A ktoś kto takie słowa mi przypisuje to zwykła menda manipulująca cudzym przekazem.

Gość Myrevin
Prymitywny manipulatorze ...nigdzie nie napisałem że dlatego przegrali.} <<>> Oko za OKO.. A gdzie ja napisałem że ty coś napisałeś, Idioto?

Gość gość
Po pierwsze to PO nie "mialo" TVN, Wyborczej itp. Teraz pisiaki pokazuja ci jak za partyjne pieniadze zbudowali siec jakichs bzdurnych gazet polskich, niezaleznych itp, a za publiczne wala propagadnde dla ciemniakow w TVP.

{ gość dziś Po pierwsze to PO nie "mialo" TVN, Wyborczej itp. Teraz pisiaki pokazuja ci jak za partyjne pieniadze zbudowali siec jakichs bzdurnych gazet polskich, niezaleznych itp, a za publiczne wala propagadnde dla ciemniakow w TVP. } <<>> No oczywiście że obecna opozycja wysyła propagandę dla naukowców, ludzi wybitnie inteligentnych, wyłącznie ludzi wybitnych, kultury i sztuki. Hmm... może dlatego nikt na nich nie głosuje, tylko wąska grupa elit ich rozumie.... Powodzenia.

Gość gość
No jezeli dla ciebie prywatne telewizje nieklaniajace sie pisowi i ich pomyslom, a sponsorowane przez pis media i tvp kurskiego to ten sam poziom propagandy i sciemy to tylko pogratulowac inteligencji. Idac tym tokiem myslenia to PO "ma" rowniez New York Times, The Economist, The Telegraph, Le Figaro, Corriere della Sera, w sumie naleza do nich prawie wszystkie media na swiecie. A biedny pis ma tylko swoja fabryke podejrzanie sponsorowanych Sakiewiczow i TVP starego klamcy Kurskiego. Jak zyc Mirku? :D

Gość gość
gaz musztardowy dziś >>> :classic_cool:

Gość gość
_iftar_ dziś Gazik zero poczucia humoru. x za to twój ' humor ' odpowiada tylko tobie

Gość gość
A moze ty Mirku nie rozumiesz pojecia niezaleznych mediow? Moze skoro pisiory musza oplacac swoich propagandzistow, to na zasadzie prosciutkiej analogii uwazasz ze kazda inna telewizja tez jest kupiona? Moze myslisz ze amerykanscy wlasciciele TVN po godzinach pija ze Schetyna? Az boje sie spytac co sadzisz o NGO. Oni tez nie sa uzaleznieni od PISu :D:D

Gdzie ja napisałem że jest jakiś ten sam poziom propagandy i  ściemy? :D Cóż.. jedyna rada, przeczytać moje posty jeszcze raz.. To co wyniosło PiS do władzy to arogancja, niby inteligentnych. Piszę to bo człowiek inteligentny bywa arogancki w stosunku do osób, od których nic nie potrzebuje. A w polityce liczą się głosy wyborców.

Gość gość
gość dziś No jezeli dla ciebie prywatne telewizje nieklaniajace sie pisowi i ich pomyslom, a sponsorowane przez pis media i tvp kurskiego to ten sam poziom propagandy i sciemy to tylko pogratulowac inteligencji. > Dodam. Niech Pis zbojkotuje prywatne telewizje i juz. Kiedys juz to zrobił i co? Nikt jakos tym się nie zmartwil hehehe hahaha

Gość gość
jaki tam inteligentny ...po prostu nastawiony na odbiór przez tresowanych latami idiotów i normalnych na całym świecie - wystarczy pewna tresura , szczucie , natężone wciskanie zwykłych kłamstw , albo półprawd a nawet normalny dość ukształtowany w ten sposób wygodny współczesny człowiek zaczyna być zwykłym debilem

Gość gość
Gospodarka dzięki Pisowi leci w dól. Wartość złotówki spada. [- Słowa Kaczyńskiego to niepokojący objaw paranoi i głupoty. Nawet najciemniejszy lud nie uwierzy, że przedsiębiorcy nie inwestują, żeby zrobić na złość rządowi - ocenił Leszek Balcerowicz ] [W ten sposób Balcerowicz odniósł się do słów Kaczyńskiego, który ocenił, że: "za spowolnienie gospodarcze odpowiadają przedsiębiorcy związani z partiami opozycyjnymi".] x Oczywiście odpowiedzialni są za to przedsiębiorcy a nie PiS:-D:-D To następny wróg PiSu. Do drugiego sortu zalicza Kaczor rownież przedsiębiorców :-D:-D:-D:-D

Gość gość
A moze przypomnisz Mirku jakis ewidentnie zmanipulowany przekaz TVN na rzecz PO. Gdzie troszke poklamali, troszke przeinaczyli fakty, i na koniec w twarz wszystkim napluli mowiac ze PO jest wspanialym rzadem? Pokaz mi jeden material gdzie PO jest bezwstydnie wychwalana. Albo wytlumacz mi analogie miedzy PiSem utrzymujacym Gazete Polska, a TVN ktora utrzymuje sie sama?

Gość gość
Pewna pani w Sejmie stała I tak tam opowiadała: „Rządze dobrze niesłychanie, W mig zdobyłam tu uznanie, Mój rząd tryska pomysłami, Przywali was reformami, Obiecuje nieroztropnie, Liczy na najlepsze stopnie, Opozycji nie szanuje, Kreatury wciąż promuje, Gospodarkę zaraz zniszczy, Ludzi uczy nienawiści, Prezes wszystko to planuje, Co mi każe, obiecuję, Na dodatek daję słowo, Mam drużynę wyjątkową, Prezes - nikogo nie lubi, Moja sekretarz – się czubi, Mój minister – lont podpala, Kto ja jestem – dobra zmiana” /z netu/ :-D

Gość dronnn
gość dziś x Rządy Kaczynskiego i PIS-u to jest po prostu jeden wielki objaw głupoty i paranoi. Dotyczy to także oczywiście tych, ktorzy ich wybrali, i tu sie nie ma co bawić w jakąś dyplomacje.

Gość gość
Wez mi Mirku udowodnij jak to PO miala TVN i Gazete Wyborcza, i Polsat, i jeszcze pewnie Disco Polo Tv? Argument ze komentarze na temat PiS byly mocno sceptyczne sie nie liczy :)

Gość gość
bohatir we formie:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Biznesmen odpowiada Kaczyńskiemu: Sami zdemolowali finanse kraju, więc teraz pozostała spiskowa teoria X Kim są owi spiskujący biznesmeni wg Kaczyńskiego? --> http://natemat.pl/194809,biznesmen-odpowiada-kaczynskiemu-sami-zdemolowali-finanse-kraju-a-teraz-pozostala-spiskowa-teoria

Gość gaz musztardowy
gość dziś A moze przypomnisz Mirku jakis ewidentnie zmanipulowany przekaz TVN na rzecz PO. Gdzie troszke poklamali, troszke przeinaczyli fakty, i na koniec w twarz wszystkim napluli mowiac ze PO jest wspanialym rzadem? Pokaz mi jeden material gdzie PO jest bezwstydnie wychwalana. Albo wytlumacz mi analogie miedzy PiSem utrzymujacym Gazete Polska, a TVN ktora utrzymuje sie sama? >> :classic_cool: Otóż przy całej mojej antypatii do TVN to oni np w przypadku afery hazardowej ostro jechali po PO. Podobnie LIS w Neesweeku od wielu lat jechał po PO kiedy rządziła... Ale jak się ma głowę sformatowaną pod przekaz JAra... to się klepie jak katarynka te same "piiii eeerdy" o TVN itp. A metody plucia w twarz opanowane mają Wiadomości TVP. Ale o tym w komentarzu nie przeczytamy. Pożyteczni idioci mają zafiksowane w głowie jechać tylko po PO , TVN itp. aż w końcu za parę lat będą mieli Polskę w ruinie a wtedy dalej PO będzie winna. Generalnie rzecz biorąc współczuje shatynowi że to "towarzycho" tu od lat siedzi i zatruwa atmosferę.

Gość gość
Gospodarka spowalnia, więc prezes Kaczyński wietrzy spisek i obraża przedsiębiorców x http://wyborcza.pl/7,75968,20988452,gospodarka-spowalnia-wiec-prezes-kaczynski-wietrzy-spisek-i.html#BoxGWImg

Gość barwy PL
gaz musztardowy dziś > :classic_cool: :-D

Gość barramek
tak wygląda deficyt oraz dochody budżetu po 10 miesiącach 2016 ...Deficyt budżetu państwa po październiku wyniósł 24 mld 648,6 mln zł, co stanowi 45 proc. dopuszczonego w tym roku w ustawie budżetowej deficytu w wysokości 54,7 mld zł - poinformowało Ministerstwo Finansów we wtorek w komunikacie. "Według szacunkowych danych (...) dochody budżetu państwa były wyższe o 12,4 proc. w porównaniu z tym samym okresem roku ubiegłego. Dochody podatkowe wzrosły w tym okresie o 7,5 proc., rdr" - poinformował MF. "Październik okazał się kolejnym miesiącem, w którym odnotowano wysoką dynamikę wzrostu dochodów z VAT. Tempo wzrostu wpływów z VAT było istotnie wyższe od wzrostu bazy podatku VAT (nominalnej sprzedaży detalicznej, produkcji przemysłowej)" Harmonogram dochodów i wydatków budżetu państwa w tym roku przewiduje deficyt po październiku w wysokości 41,1 mld zł; po listopadzie - 46,03 mld zł; po grudniu - 54,7 mld zł, czyli tyle ile zakłada ustawa budżetowa na ten rok. Z uzasadnienia do projektu budżetu na 2017 r. wynika jednak, że resort finansów przewiduje, iż deficyt budżetu państwa w br. zamknie się kwotą 42 mld zł, a nie 54,7 mld zł przewidzianych w ustawie budżetowej. Wicepremier, minister rozwoju i finansów Mateusz Morawiecki mówił niedawno PAP, że możliwe jest, iż tegoroczny deficyt będzie poniżej 40 mld zł