Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum06

Polecane posty

Gość barramek
zgadazam się , ze nieco są wstrzymane inwestycje wskutek działania żalących się na 'brak demokracji ' dzisiejszych właścicieli dawnej Polski , wstrzymują się także tzw. businesmeni żyjący z 'czarnych robotników polskich i ukraińskich ' , płacący śmieszna podatki , do czego się przyzwyczaili przez te 8 lat zupełnej bezkarności - ta dość liczna patologia powinna być bezwzględnie wyeliminowana! - ja wolę wzrost gospodarczy rzędu 3.2 % z eliminacja patologii , wzrostem płac ponad 10 % w regionach rozwijających się oraz dużo niższym deficytem niż zakładano zamiast zakładanego tego zbyt optymistycznie 3.7 % z dużo większym deficytem - uważam , ze jest dobrze , aczkolwiek można było się tego spodziewać , że będzie dość spory 'bunt ' patologii , albo ludzi przyzwyczajonych , aby płacić te min. płacę krajowa (najlepiej na czarno ) plus ewentualne dodatki , bez uwzględniania KP

Gość gość
Poza tym nawet z twoich majowych danych wynika, ze bezrobocie zaczelo ostro spadac przed pisiorami. Naprawde nie wiem jakim trzeba byc kretynem, zeby podac dane z maja i twierdzic ze dane ze stycznia sa falszywe.

zgadazam się , ze nieco są wstrzymane inwestycje wskutek działania żalących się na 'brak demokracji ' dzisiejszych właścicieli dawnej Polski x x Ty tak na powaznie?:D Jaja sobie robisz z powaznej sprawy. Nie wypada tak żartowac i udawac głupka. Sprawa jest wazna i powazna.

Gość gość
Zawsze, gdy Kaczor ewidentnie piertoli swoje bzdury o tajemniczych spiskach, mam wrazenie ze facet masakrycznie odplywa. Po czym na forum pojawia sie jakis debil ktory potrafi to jeszcze uzasadnic, i rece opadaja. Przedsiebiorcy nie chca zarabiac kokosow na dobrej zmianie. No kurfa PO jest gorsza od tajnego rzadu swiatowego:)

Gość barramek
bezrobocie zaczęło spadać w 2 ostatnich latach rządów PO , gdyż do Niemiec mogli już praktycznie wyjeżdżać wszyscy nieznający języka, a koncerny zaczęły więcej inwestować ponieważ płace w Chinach zaczęły przewyższać śmieszne płace polskie

barramek dziś bezrobocie zaczęło spadać w 2 ostatnich latach rządów PO , gdyż do Niemiec mogli już praktycznie wyjeżdżać wszyscy nieznający języka, a koncerny zaczęły więcej inwestować ponieważ płace w Chinach zaczęły przewyższać śmieszne płace polskie x x A przebieg kokluszu u pingwinów saharyjski brodatych nie miał na to wpływu? No chyba zartujesz...;)

"Ty tak na powaznie?" >> Łyka propagande pisu jak pelikan :classic_cool: a taki niby zdystansowany, taki ą i ę znawca wszechrzeczy i wszelkich spisków judeopolonii :-P a się okazuje zwykły łykacz propagandy... >> " gość dziś Zawsze, gdy Kaczor ewidentnie piertoli swoje bzdury o tajemniczych spiskach, mam wrazenie ze facet masakrycznie odplywa. Po czym na forum pojawia sie jakis debil ktory potrafi to jeszcze uzasadnic, i rece opadaja." >> Internet potrafi zaskakiwać prawda ? :classic_cool: A swoją drogą... on odpływa a my z nim i to nie jest śmieszne. Alebo... on to mówi cynicznie i dobrze wie że adresuje to do debila z kafe... :D

Łyka propagande pisu jak pelikan cool.gif a taki niby zdystansowany, taki ą i ę znawca wszechrzeczy i wszelkich spisków judeopolonii jezyk.gif a się okazuje zwykły łykacz propagandy... x x Dokładnie...:D

Żebyście się nieco zdystansowali na koniec dnia. Co tam PIS, co tam PO.... właśnie wyczytałem w kłamliwym lisweeku że ponad połowa zwierząt wymarła... alebo jakoś tak... jesteśmy świadkami szóstego wielkiego wymierania... były poprzednie spowodowane asteroidą, były z innego powodu, obecne wymieranie jest z powodu człowieka. Za kilkadziesiąt lat będzie już mało gatunków zwierząt.... Dla mnie człowiek to największy szkodnik na Ziemi.

Też o tym czytałem. To chyba jakiś naturalny cykl... A przynajmniej mam taką nadzieję, ze to nie nasza, ludzi, wina.

To nie żaden cykl. Wszystkie wymierania były skutkiem jakiegoś drastycznego czynnika. Czy to asteroida czy to obecnie działalność człowieka. Wycinanie lasów, ograniczanie naturalnych siedlisk, zatrucie środowiska itd. To jest fakt naukowy że w wyniku działalności człowieka to sie dzieje. Naturalnym cyklem to nie jest. Chyba że uznamy że barbarzyństwo naszej cywilizacji jest naturalne..ale po co nam zatem mózgi skoro jestesmy tak głupi że podcinamy gałąź na której siedzimy ?

Chyba że uznamy że barbarzyństwo naszej cywilizacji jest naturalne..ale po co nam zatem mózgi skoro jestesmy tak głupi że podcinamy gałąź na której siedzimy ? x x Chyba, że tak. Niestety masz racje.

Gość gość
Najwazniejsze ze w Nysie wskaznik urodzin skoczyl o pierdyliard procent, a pensja jeszcze bardziej :D

Gość gość
wiem coś na ten temat odnośnie wyjazdu do Niemiec i spadku bezrobocia , ponieważ w mojej okolicy tysiące ludzi wyjechało w ostatnich latach do pracy w Niemczech i Holandii - podaje się , że ponad 500 tys , co spowodowało właśnie to , co spowodowało , czyli głównie spadek bezrobocia w tamtych latach - teraz niektórzy wracają , a niektórzy chcą tam zostać pracując te 10 lat , aby mieć niemiecka emeryturę ...ja nie żyję w lewackim matrixie , jak ty shamanie :classic_cool:

ps. jak będziemy zdychać w globalnym kataklizmie... część z ludzi będzie wciąż winiła PO ale część zadowolona krzyknie "precz z lewactwem" :classic_cool:

Gość gość
Jasne, a teraz jest PiS więc wszystkie zasługi za spadek bezrobocia spadają na broszkę. kurfa, kocham waszą naiwność dzięcioły :)

Gość gość
Trump unormuje nieco ten matrix :classic_cool:

Gość gość
Barranek, podasz te sensacyjne dane wzrostu narodzin z Nysy?? W porownaniu z poprzednimi strasznymi latami?

Gość barramek
proszę bardzo 'Wzrost urodzin o prawie 9 proc. – to skutek realizacji w Nysie rządowego programu „Rodzina 500+”. I dodatkowego wsparcia dla rodzin ze strony samorządu W liczbach bezwzględnych te dane mogą dla kogoś nie wyglądać imponująco, ale mimo wszystko burmistrz Nysy Kordian Kolbiarz mówi o sukcesie polityki prorodzinnej w jego mieście. Od stycznia do września 2015 r. urodziło się w mieście 321 dzieci, a w tym samym okresie 2016 r. liczba narodzin wzrosła do 349 dzieci, czyli o 8,7 procent. – Mamy nadzieję, że do końca roku liczba najmłodszych obywateli Nysy przekroczy 400 dzieci – mówi „Naszemu Dziennikowi” Kordian Kolbiarz. – Ale naszym celem jest doprowadzenie do tego, aby poziom urodzeń wrócił do stanu z lat 90., gdy co roku na świat przychodziło ponad 500 dzieci – dodaje.

Gość gość
Nasz Dziennik :D Ale zdajesz sobie sprawe, ze tak naprawde mozes liczyc te dzieci dopiero gdzies od lipca? Czyli 20 z hakiem rodzin poleciało na 500+. No z******ty wynik. Wez juz idz spac specu od majowo styczniowego bezrobocia :D

Gość gość
Pewna pani w Sejmie stała I tak tam opowiadała: „Rządze dobrze niesłychanie, W mig zdobyłam tu uznanie, Mój rząd tryska pomysłami, Przywali was reformami, Obiecuje nieroztropnie, Liczy na najlepsze stopnie, Opozycji nie szanuje, Kreatury wciąż promuje, Gospodarkę zaraz zniszczy, Ludzi uczy nienawiści, Prezes wszystko to planuje, Co mi każe, obiecuję, Na dodatek daję słowo, Mam drużynę wyjątkową, Prezes - nikogo nie lubi, Moja sekretarz – się czubi, Mój minister – lont podpala, Kto ja jestem – dobra zmiana” :D

Gość barramek
dość głupia uwaga doktrynera , że akurat dla ND Kolbiarz jest osobą niezależną , niezwiązaną np. z PISem - człowiek pozytywny , otarty dla wszystkich

Gość gość
tak że stary ślunski miśku ( nie mosku ) , możesz się tetryczyć , ujadać i kopiować prostackie wierszyki ale normalni ludzie , którzy dość sporo przeżyli ...mają ciebie głęboko w d**ele :classic_cool:

Gość gość
Sobór Laterański (649 r.): "Kto z Ojcami Świętymi nie wyznaje właściwie i prawdziwie Ojca i Syna i Ducha Świętego, Trójcy w jedności i jedności w Trójcy, to jest jednego Boga w trzech Osobach współistotnych i równej chwały, jednego i tego samego Bóstwa trzech, natury, istoty, mocy, potęgi, panowania, władzy, woli, działania niestworzonego, bez początku, niepojętej, niezmiennej, stwórcy i opiekunki wszystkiego, niechaj będzie potępiony."

"Ojca i Syna i Ducha Świętego, Trójcy w jedności i jedności w Trójcy, to jest jednego Boga w trzech Osobach współistotnych" >> Ifcia wie lepiej że Jezus to nie Bóg. I ma do tego prawo. W końcu jest świadkiem Jehowy.

"ale normalni ludzie , którzy dość sporo przeżyli " >> Przeżyłeś lata prania mózgu w kierunku paranoi mośkowo lewackiej więc sporo... rzeczywiście.