Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on mi sie podoba

Czy w trójkącie jest wymagany seks lesbijski?

Polecane posty

Gość on mi sie podoba

Zostałam zaproszona na sobotni wieczór do trójkąta z koleżanką i jej mężem. Mąż koleżanki zawsze mi się podobał i marzyłam by mieć takie ciacho ale nigdy nie odbijałam go bo nie rozbijam małżeństw. Takie mam zasady. Pomyślałam, że ten trójkąt to jedyna okazja by na legalu przespać się z nim więc po namyśle zgodziłam się choć nie jestem jakąś dzifką co bierze udział w orgiach. Nigdy nie robiłam tego z dwoma osobami. Dziś koleżanka zadzwoniła i znowu weszłyśmy na temat sobotniego spotkania i ona mówi do mnie, że zawsze marzyła by mieć minete zrobioną przez dziewczynę. Ja oczy w słup bo wywnioskowałm szybko, że to ja mam być tą co zrobi jej minetę. Teraz po tej rozmowie jestem skonsternowana bo myślałam, że to będzie trójkąt K+M+K a tu się okazuje, że moja własna koleżanka ma ochotę na mnie. Myślałam, żeby wycofać się i odwołać wszystko ale szkoda mi okazji z ciachem. Myślałam też żeby zadzwonić do niej i delikatnie powiedzieć, że wolę jej męża ale czy ona sie obrazi się za takie wyznanie? Nie mogę jej się przyznać, że jej mąż mi się podoba. Co poradzicie?

Gość gość
Siema PROWOKATOR 🖐️

Gość on mi sie podoba
Wrrrrr!... x Wasz wkurfiony PROWOKATOR :O