Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejłobuzy cz XV

Polecane posty

Gość gość

Nowy temat, bo tamten już przymula :)

Gość gość
K dostała plenera nowego ;))

Gość gość
Up, up :)

Gość gość
Hej, Ile karo ma lat ? A ile Darek? Ona wydaje mi się starsza od niego. Ktoś wie?

Gość gość
ja p*****le nr 15?????? to jest już żenada

Gość gość
jesteście zerem, albo i nawet mnie, taki macie swoj poziom

Gość gość
23 i 32 mają ile można pytać

Gość gość
no cześć dziewczynki usmiech.gif tu Karolinka usmiech.gif możecie już zejść ze mnie, mojej figury, mojego rozmiaru, mojej twarzy, moich pryszczy, mojego męża, mojego życia??? jak widzicie w poprzednim zdaniu to jest moje i nic Wam do tego. nara

Gość gość
o widze ze zatkalo dziewczeta ;)

Gość gość
Zdjęcia Karo z fanami są na insta. Wystarczy wejść w trzecia ikonkę na profilu

Gość gość
Według mnie Daro nie jest gejem, tylko zadbany, metroseksualny

Gość gość
Dobre to intro filmu o pustej lodówce co dzidzi otwiera lodówkę i krzyczy z grymasem i płaczem co na początku rozumiałam: "mamo znowu nic nie ma" XDD

Gość gość
Rozumiem, że współpraca, że to jej zarobek. Pal licho, że koszula w koty o mało co nie eksploduje. Ale do filmu mogłaby sie trochę przygotować - marka Medicine jest od dawna w galeriach handlowych, zwłaszcza w Wawie, a poza tym jest to marka polska, utworzona przez spółkę Brandbq, właściciela m.in. sieci Reporter oraz Answear.com - i dlatego ubrania tej marki są dostępne na answear...

Gość gość
Oj Karo bo guziki odpadną z koszuli po co te nerwy za prawdę ? ;))

Gość gość
Qurwa szmaty jesteście, pewnie też sprzedajne d****** Jak ktoś pisze, że się z wami nie zgadza to już zwyzywać, że idotka, same na siebie spójrzcie bo uroda na pewno nie grzeszycie

Gość gość
Karolina jest fajna. Tylko jak tak czasami w kamerę spojrzy - to ciary mi biegają na palcach u nóg.

Gość gość
Guziki odpadną, usta wybuchną, rękawy zrobią trzask haha coś jeszcze? Aa, spodnie rozmiar 40 zostana na łydkach i ani dgrną cm dalej

Gość gość
Mam pytania: 1.Ile lat mają Karolina i DG? 2. Dlaczego DG ma krótkie włosy a Karo długie? 3. Czy lubią wyjadać gluty z nosa (każdy ze swojego rzecz jasna)? 4. Czy mają włosy w pupie? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Piszę pracę doktorancką na ich temat.

Gość gość
Tak i jak tam dzidzia rozwija się bardzo dobrze ? Coś długo wyjść z brzucha nie może pól roku i jeszcze nie wylazło chyba za duży tłuszcz aby wyjść miało :D

Gość gość
Tak i jak tam dzidzia rozwija się bardzo dobrze ? Coś długo wyjść z brzucha nie może pól roku i jeszcze nie wylazło chyba za duży tłuszcz aby wyjść miało smiech.gif x a ty jestes przyszłym braciszkiem, że tak niecierpliwie oczekujesz rodzeństwa? Pozdrów rodziców - K i D

Gość gość
Powiem wam mój sekret. Spotkałam dzisiaj Karolinę na ulicy w ciemnej dzielnicy. Jestem bardzo nieśmiała i do niej nie podeszłam bo się wstydziłam. Zrobiłam się czerwona na twarzy gdy na mnie spojrzała. Nigdy nie zapomnę tego wydarzenia a dzisiaj w nocy chyba nie zasnę.

Gość gość
Karolinko nie przejmuj sie tymi komentarzami. Ja lubie troche grubs ze kobietki o pieknych dlugich wloskach. Z checia umowilbym sie z toba na kawke. Pozdrawiam twoj wierny fan Roman.

Gość gość
Nie nie jestem ich braciszkiem ani siostrzyczką nie trafiłaś;))

Gość gość
Nie nie jestem ich braciszkiem ani siostrzyczką nie trafiłaśoczko.gi x Już myślałam ze mam rację..a tu patrz..na chybił trafił też nie mam szczęścia ;)

Gość gość
ej Romuś nie podrywaj mi kobity - to moja lala. Zjeżdżaj na swoje podwórko. Mundek.

Gość gość
Nie jest waszą lalą tylko lalą męża a raczej węża Dg nie kłóćcie się i nie zabijcie o tą Lke czy tam XXLke ;))

Gość gość
Boze, ten zalosny troll przeszedl od szusz na hejarbuzy.

Gość gość
gość dziś Boze, ten zalosny troll przeszedl od szusz na hejarbuzy. x ty jesteś nie ogarem snującym wieczny spisek. Jesteś żałosny i głupi jak meserszmit skoro wchodzisz na fora o szuszy, my tu takich nie chcemy

Gość gość
Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię Karo kocham Cię