Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejłobuzy cz XV

Polecane posty

Gość gość
haha

Gość gość
Laski wbijajcie na FP la roche https://www.facebook.com/larocheposaypl/posts /10154345759893183?comment_id=10154354722698183&amp ;notif_t=like&notif_id=1479504151615847 W komentarzach nasze Laski sie udzielają przeczytajcie komenty pod zdjęciem karo

Gość gość
ale jazda na fb La Roche Posay, a ci ze stoickim spokojem odpowiadają. Dobrze że nie usuwają komentarzy jak avo n :)

Gość gość
Eh.. każda dziewvzyna, która ma dużo kosmetyków chyba rozumie po co Karolinie 3 szafka na kosmetyki.. to już jest kleptomania

Gość gość
KarWĘDLINA

Gość gość
kleptomania to jak ktoś coś chorobliwie kradnie :). Ona to raczej "pseudozakupoholiczka", bo raczej nie kupuje a dostaje, czyli dostajoholiczka :) albo zbieraczka-hobbystka, kosmetykomaniaczka

Gość gość
hej rajtuzy!

Gość gość
Przecież ona wysmarowałaby twarz nawet Nutellą, gdyby tylko firma dała jej kasę... jestem w szoku, że ktokolwiek uważa ją jeszcze za wiarygodną.

Gość gość
Jaki pocisk na nią na la roche posay a wyjaśniła się sprawa z tym konkursem co oszukała dziewczyny że im wysłała paczki a żadna paczka z kosmetykami do nikogo nie doszła ?

Gość gość
Słyszałam że pedariusz kręcił z glampaulą przed karoliną ale paula go nie chciała :D

Gość gość
Czy ja wiem, czy to na fb to pocisk? Taka jest prawda: dziewczyna, której kanał przypomina jedno, niekończące się pasmo reklamowe, nie jest godną zaufania osobą. Zresztą prawda jest taka, że kosmetyki nie pomogą, jeśli ktoś ładuje codziennie na twarz pół kilograma szpachli niewiadomego pochodzenia, a pielęgnację stosuje taką, jaką jej akurat w paczce sponsorzy przyślą. Tłumaczenie La Roche, że Karolina od lat "dzielnie walczy" z trądzikiem to też absurd - jeśli przez kilka lat "walczysz" i nadal masz całą twarz w pryszczach, to idziesz do lekarza i zaczynasz terapię, a nie walisz na siebie kolejnych rozświetlaczy, kamuflaży i uj wie, czego jeszcze. O diecie i braku ruchu (uberlife, spanie do 13. i stołowanie się w restauracjach) już nie wspomnę.

Gość gość
a temat dalej ciagnie sie na xiv :D

Gość gość
Ta Karolina to też coś ma nie tak z bańką. Ślub był rok temu więc ona miala 31 a on 22 xd. Jaka kobieta po 30 hajtnęłaby się z ledwo co pełnoletnim chłopakiem? Nie czaje tego na serio.

Gość gość
Ten szczerzący się z byle czego tymi wielkimi zębami chłopaczek nawet nie zasmakował dobrze życia tylko związał się tak jakby z pierwszą lepszą babeczką i już ślub. Ona ma 32 lata więc tego życia zasmakowała, zapewne pobujała się po imprezkach wracając nad ranem,zapewne była już wcześniej w jakimś poważniejszym związku i miała conajmniej 2-3 partnerów seksualnych. A on taki dzieciak jeszcze tego nie poznał a już zarzucił sobie łańcuch na szyję w wieku 21 lat i to z kobietą po 30 o.O ja też tego nie rozumiem,to nie jest normalne jak na te czasy ze strony faceta. Rozumiem jakby był z laską o podobnym wieku i w związku np.od lat nastoletnich,a on z Karoliną był chyba tylko rok i już ślub. życzę im dobrze,ale nie wiem czy to ma głębszy sens.

Gość gość
Jeszcze może któregoś ranka obudzić się z myślą że coś przegapił że coś mu umknęło. Tym bardziej patrząc teraz na Karolinę która zrobiła się strasznie zaniedbana i wygląda jakby miała zaraz pęknąć. Głowa ledwo w kadr się jej mieści.

Gość gość
K'LIPS VS KYLIE pierwsze kilka minut to otwarty HEJT na markę Lovely. Dalej hejt na konkretne odcienie pomadek i konturówek. I ten 'gorzki smak'. Przede wszystkim pomadki NIE SĄ do jedzenia. Mogą 'smakować' ale przecież nie od tego są. Ale gorzkiego smaku jeszcze nigdy nie poczułam, a 'próbowałam' i droższych i totalnie tanich pomadek z drogerii i bazarków. Jak wspomniałam gdzieś wyżej, jeśli hejtować to zgodnie wszystkie podróbki, a nie tylko jedną markę za ich produkt. I przepraszam bardzo, ale jakoś o maybelline, loreal i urban decay nie mówi, że to jest jedno i to samo, bo pod tym samym szyldem.

Gość gość
A mnie zastanawia jak Darka rodzice przyjęli fakt że ich 21 letni syn po roku związku ( a nawet nie ) chce poślubić 31 letnią kobietę. Na pewno nie byli zachwyceni.

Gość gość
To tak jak w którymś komentarzu pod jej filmem jakieś dziewczyny zachwalały markę Golden Rose,a ona suchym tonem skrytykowała tą markę. Zapewne nie po nosie jej,że dużo dziewczyn z yt dostało ich rzeczy do testowania,a Karolinka została pominięta ? Poprawcie mnie jeśli się mylę,ale wydaje mi się,że w październiku Golden Rose obdarowała pół jutuba swoimi produktami,a Karolina nie dostała ?

Gość gość
Plama po herbacie, która nie wyschła przez 3 godziny, jaaasne. Tak jak z maseczkami od Loreal. Uwaga, bo ktoś w to uwierzy. Z szacunku dla widzów mogła się przebrać w coś innego. Ale o jakim szacunku mówimy...

Gość gość
Tak oglądam stare filmy na kanale Stylizacje, tym o fryzurach. I tak jakoś tęskno za tamtą Karoliną. Wydawała też się taka bardziej swojska, sympatyczna, a mieszkanie takie "jej" : z tą starą komodą z tyłu, z obrazami na paletach, z kotkiem kręcącym się gdzieś w tle... I pokazywała typowo drogeryjne kosmetyki, co mi akurat bardzo pasowało (tak, wiem ze te górnopółkowe kosmetyki są często lepsze, ale szczerze to szkoda mi kasy wydawać 150zł na jedną szminkę, jak za tą cenę mogę sobie parę fajnych kosmetyków kupić). Dzięki jej testom tuszy do rzęs, pomadek wiedziałam co warto kupić , a co nie. A teraz tylko krytyka drogeryjnych kosmetyków i jazda po nich, bo "podróbki" :(. Ciekawe co "tamta" Karolina by powiedziała, gdyby spotkała tą obecną, ze zrobionymi ustami, i sztucznym zachwycaniem się sponsorowanymi kosmetykami...

Gość gość
do 21:45 Ujełaś to idealnie. Miałam takie same odczucia oglądając Karoline na początkach jej kanału. Trafiłam przypadkowo i z niecierpliwością czekałam na jej filmy. Z chęcią również robiła filmy z innymi yt, a teraz oprócz gwiazdeczek media kraft nie możemy jej zobaczyć w towarzystwie fajnych dziewczyn. Uważam ze filmy robi z obowiązku, bo dostala kosmetyki i zgodnie z umową je musi zrecenzować, a nie chce. Nie kupuje drgeryjnych kosmetyków, wręcz je hejtuje i to jest przykre, bo myślę że 70% jej widzek kupuje kosmetyki właśnie w drogeriach, a ona na takich kosmetykach nie zostawia suchej nitki. Jeśli chodzi o różnice wieku między nią a Darkiem, to myślę że różnica nie ma nic do rzeczy, tylko charakter darka i jej próba podporządkowania się jemu. Udaje taką dziewczynkę wręcz nastolatke od kiedy z nim jest, nie lubi mówić o swoim wieku, jakby wstydziłą się tego. Też mam męża który jest młodzy 4 lata i nie mam problemu z tym, nie udaje nikogo innego tylko dlatego ze on ma kilka lat mniej, nawet terj różnic nikt kto nas nie zna nie dostrzega, dla mnie im bardziej ona próbuje być super nastolatką i mega wyluzowana dziewczyną tym gorzej na tym wychodzi i staje się sztuczna.

Gość gość
Jak ona sie kiwa i macha tymi rękami w dzisiejszym filmie, noz k..a nie da sie tego oglądać, koszula jak zwykle w krate wcisnieta do spodnicy, cyc zwisajacy do pasa i rozłażąca sie koszula w barach i na biuscie, chyba zaraz wystrzeli, no stylizacja k...a rodem ze wsi. Ona i organizacja czasu jak w co drugim filmie opowiada, ze zawsze jest spozniona

Gość gość
Bo niektore kobity jak są po 30tce, to wpadają w panikę, ze zostaną starymi pannami i biorą pierwszego lepszego, co sie nimi zainteresuje, ale dzieciaka 22letniego za meza? Ona naprawdę musiała byc rok temu zdesperowana bo zblizala sie do 31 lat

Gość gość
Dlaczego ona pokazuje dzieci znajomych w filmikach? Mówiła, że swoich nie pokaże bo prywatność a cudze pokazuje! Spaliłabym się ze wstydu na miejscu rodziców tych dzieci, którzy sprzedają ich prywatność za kilka chińskich szmat i parę klocków lego!

Gość gość
ten jej gnojek i tak wydaje sie mało zainteresowany żoneczką

Gość gość
Organizacji czasu ma mnie uczyć kobieta, która wstaje z łóżka o 13., je żarcie z pudełka albo w restauracji, wszędzie wozi się uberem, a tak poza tym siedzi na tyłku w pokoju i montuje swoje flejowate filmiki, ewentualnie pójdzie do kina, do galerii handlowej lub na jakiś event. No ludzie, litości...

Gość gość
Już wiem skąd te instasnapy o 7 i ze musi wstać , hipokrytka , organizatorka czasu

Gość gość
gość 2016.11.19 ale na tym zdjęciu to ona znowu nie oddycha