Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejłobuzy cz XV

Polecane posty

Gość gość
dzisiaj dostałam mierny z j. angielskiego ze sprawdzianu a myślałam że będzie pała. DG jest ze mnie dumny.

Gość gość
a mi dziś wyszedł jeden pryszcz na du..pie a myślałem że wyjdą dwa. Karolka jest dumna ze mnie!

Gość gość
hej rajtuzy!!!!!

Gość gość
kiedy zapytaj beczkę?

Gość gość
ja ogladałam właśnie filmiki łobuzów sprzed 2 lat. nie mogę zrozumieć jak z takiej laski można się tak zapuścić..

Gość gość
Ej dajcie już spokój i wracajcie do swojego życia. Po co oglądacie ich kanały jak tak was obrzydzaja? Oglądacie tak wszystko czego nie lubicie? Nie macie pomysłów na czas wolny tylko oglądanie yt? Jak was tak obrzydza tusza Karoliny, irytują jej filmiki to po co na nią tracić czas. Nie dość że macie z głowy co najmniej 15 min na oglądanie to jeszcze zmarnowany czas na kafeterii na czytanie i pisanie komentarzy bo na yt i ig macie bana. Wiecie co to jest stalking?

Gość gość
Po co oglądacie ich kanały jak tak was obrzydzaja? - nie obrzydzają tylko śmieszą Oglądacie tak wszystko czego nie lubicie? - nie Nie macie pomysłów na czas wolny tylko oglądanie yt? - a ty nie masz pomysłów na czas wolny tylko nawracasz ludzi na kafe? Wiecie co to jest stalking? - nikt jej nie stalkuje, nie dzwoni do niej do domu, nie siedzi pod oknami. Komentujemy na innym portalu, na którym nawet nie ma konta. Bo na YT masz bana za napisanie "brzydko pomalowane skórki"

Gość gość
Ja tam mysle ze madka ma eske

Gość gość
Mundek pierwszy raz cie tu widze Ona jest moja, kocham na nia patrzec. Karolinko! Spotkajmy sie, naucz mnie troche o kosmetykach. Pozdrawiam twoj wierny fan Roman.

Gość gość
Pomidorem w zmarszczki dziala jak najszybszy laser ;-)

Gość gość
rrrrrany! co tu się dzieje? co to za poziom komentarzy?

Gość gość
Laski widziałyście jej wypowiedź na instastore? Serio ja nie wiem, czy ona zwyczajnie kłamie, czy szczerze wierzy w to co mówi. Powiedziała, że nigdy nie mówiła, że jest szczupła, ani że jest gruba. Ona ciągle uważa, że jest normalna i akceptuje siebie. To samo mówiła rok/dwa lata temu jak ważyła duuużo mniej i wtedy to może była prawda, ale teraz? I nie wie w jakich sklepach my się ubieramy, skoro uważamy, że na pewno w Mki nie wchodzi. Osobiście zwątpiłam. Albo serio ma jakieś zburzenia postrzegania siebie, albo kamera ją pogrubia i tak naprawdę jest szczuplejsza...

Gość gość
Ona dobrze wie jak wygląda, że już od dawna nie nosi rozmiarow z liceum, że przytyła i pewnie źle się z tym czuje, ale myśli, że ma widzow z gimnazjum więc może cisnąć kit i tak jej widzki 13+ jej w to uwierzą, bo przecież kamera poszerza.... :D a hejty i komentarze które mówią szczera prawde może zbanować usunąć i śladu nie będzie. Vlogerki zapomniały że internet nie ma granic i wszędzie nie tylko pod jej filmami można podyskutować na temat ich wyglądu. Skoro pokazują się codziennie na YT to ich wygląd budzi zainteresowanie, a szczególnie zmiana wyglądu. Proste

Gość gość
juz nie n**********lajcie się z jej rozmiarów. Może rzeczywiście jest chora. Zawsze dbała o siebie i nadal dba. Nie wierzę, żeby sie tak po prostu zapuściła. Ciało człowieka jest bardzo kruche i nigdy nie wiadomo co nas dopadnie..

Gość gość
ile lat mają dg i karo?

Gość gość
Może nas np dopaść kiełbasa

Gość gość
albo 6 daniowy posiłek w restauracji

Gość gość
ileż to razy można pytać ile lat maja dg i karo???? 23,32, wystarczy wrócić do wczesniejszej strony :]

Gość gość
Jprdl... pedarek chyba serio jest Pedariuszem. Na fb zdjęcie JustinBieber vs Ronaldo z podpisem" Hehe" . No nie wierzę w tego człowieka.... Tak bardzo "hehe".

Gość gość
Witaj Karolinko to znowu ja. Mam do ciebie pytanko : czy mozesz mi powiedziec jakiego spreju uzywa twoj mezus na lysine? Pytam bo ostatnio troche wylysialem i chcialabym uzyc tego spreju bo dzieki niemu wyglada sie jakby wlosy odrosly na vlogu widizalem ze u darusia swietnie sie sprawdzil ten sprejik. Podasz nazwe? Pozdrawiam twoj wierny fan Roman.

Gość gość
Ej ile Wy macie lat? pytam bo jestem bardzo ciekawe przekroju wiekowego na tym forum. Ja mam 25

Gość gość
ile lat ma dg i Karo? ściskam stopy Romana. Mundek.

Gość gość
ja mam 68 i jestem pedofilem. Zbyniu.

Gość gość
ja mam 14 lat

Gość gość
skończę 18 w środę yyyyuuupii - pozdro dla wszystkich 18stek!!!!!

Gość gość
Ja mam tyle co syn 22 lata ;))

Gość gość
Ja jestem Roman i mam 53 lata.