Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejłobuzy cz XV

Polecane posty

Gość gość
a ja jestem Agata i ma dwa lata :D

Gość gość
Roman a ile masz w tali tak jak madka lke czy emke ? :D

Gość gość
Aguś tak szybko się nauczyłaś serfować po Internecie ja w tym wieku jeszcze nie miałam ah te czasy za szybko się zmieniają:D

Gość gość
ja teraz poważnie piszę. Mam 37 lat.

Gość gość
ja mam 46 lat. Piszą tu moje córki. Wchodzę i czytam a one o tym nie wiedzą.

Gość gość
Ja dzisiaj 23 skonczylam

Gość gość
Staruchy z was :D

Gość gość
rok starsza od syna - 24

Gość gość
Staruchy z was smiech.gif x to nie podskakuj synuś tylko wypij mleko!

Gość gość
ja mam 29. okej okej, ale to temat o tym supermalzenstwie ;) jeezuuu ona ma same koszule w krate... "stylizacje", nie ma co!

Gość gość
Gość 17:02 nie jestem synkiem i nie obrażaj mnie ;))

Gość gość
nie jestem synkiem i nie obrażaj mnie oczko.gif x ;D

Gość gość
Kuracja wybielająca, paski wybielające, profesjonalne wybielanie u dentysty. Kiedy jej te zęby odpadną?

Gość gość
ona kiedys pomaluje ten ponton równo?

Gość gość
Ona jest po prostu oblesna. Nie dosc ze zaklamana, to jeszcze robi wszystko na odczep . Jak mozna tak pomalowac usta i wstawiac to na swoj kanal? A poza tym, mowic ze ma sie ten sam rozmiar co kiedys, to juz jest kompletna paranoja. Wszyscy widza golym okiem ze duzo sie zmienila, ze sporo przytyla i smie mowic ze ma ten sam rozmiar? Ze ZAWSZE miala u dolu 40stke? No nie wytrzymam co za hipokrytka. Czepiacie sie Dolcze ze woli spedzac urodziny z kumplami. Sorry ale spojrzcie jak Karolina wygladala jak sie poznali i zakochali a jak wyglada teraz... Zakochal sie w fajnej, przebojowej i zgrabnej dziewczynie a teraz ma loche z pontonami zamiast ust? Tez by mi bylo glupio, czulabym sie oklamana. Nie hejtuje ale ktos kto klamie w zywe oczy po prostu zasluguje na troche prawdy ;)

Gość gość
16:41 w tali zem mam 97cm a rozmiar xl. Szukam postawnej baby takiej jak karolinka lub adzi bo szusza za koscista. Lubie miesko takie jakie ma karo. Roman.

Gość gość
sie Roman tak nie chwal! ja mam w bicepsie 97cm - dlatego tutaj wszystkie dziołchy moje. Mundek.

Gość gość
gość dziś ale ona tutaj szczupło wygląda

Gość gość
moi sąsiedzi się haratają za ścianą. Nie potrafią zachowywać się cicho. Niezła jazda..

Gość gość
Mundek zobaczymy kto z nas ma u arolinki wedlinki wieksze szanse tylko trzeba czekac az sie udzieli na forum o! Moze ona woli grubaskow a nie miesniakow. Chociaz widac po dareczku ze ona to chyba woli chudzielcow lysych. Karolciu z piekna szminka odezwij sie! Pozdrawiam twoj wierny fan Roman.

Gość gość
I te jej rumience jak u starej baby, bleeh

Gość gość
Mnie zastanawiają te wiecznie złe pomalowane usta. Teraz to niestety też efekt pontonów, których ona nie umie malować. Kiedyś miała te górna wagę wąską i wyglądala unikalnie. Oczywiście żadnego grwm nie zrobi juz bez reklamy Śmieszy mnie jak mówiła o nauce języków. Kto jak kto ale ona nie jest przykładem samorozwoju.

Gość gość
Okazuje się, że Pani Karolina nią myje wcale zębów szczoteczkami z Chin, które ponoć miały bardzo się przydać jej i synowi. A tyle dzieci się rzuciło zapewne wzorem swojej idolki na ten chiński produkt

Gość gość
To o Kevinie to nawet jakiś chłopiec napisał

Gość gość
juz nie n**********lajcie się z jej rozmiarów. Może rzeczywiście jest chora. Zawsze dbała o siebie i nadal dba. Nie wierzę, żeby sie tak po prostu zapuściła. Ciało człowieka jest bardzo kruche i nigdy nie wiadomo co nas dopadnie.. xx Karo wielokrotnie powrarza że nie jest na nic chora i ze nie jest gruba.

Gość gość
Niektórzy piszą, że 2 lata temu to była taaaaaka laska, a teraz zapuszczona. Jak dla mnie to po prostu była szczuplejsza, a i tak nie szczupła (babochłop z wielkimi barami zawsze był), plus zawsze miała pszenno-buraczaną urodę, fatalną cerę i wielki nos. Już o guście nie wspomnę, wystarczy spojrzeć na jakikolwiek OOTD na kanale - wiocha i bazar od początku. Oczywiście, teraz wygląda dużo gorzej, ale bez przesady, że kiedyś była jakimś ekstra towarem