Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejłobuzy cz XV

Polecane posty

Gość gość
Nie wierzeee ze syn jest ode mnie 2 lata mlodszy :O

Gość gość
Łobuzy w najnowszym blogu malują mieszkanie:D

Gość gość
Wchodzcie na fb la roche posey, kampania z madka sie szykuje

Gość gość
Tak przy okazji wybielania to jak sie na vlogach przyjrzycie jak Dolcze mówi, to ma okropne białe plamy na zębach. Dlatego wszystkie zdjęcia ma prześwietlone, niestety na filmikach średnio można to kontrolować. We vlogu chyba jednym jak pokazują mieszkanie doskonale widać, WIELKIE białe plamy. To pewnie przez to wybielanie które matka tak namiętnie zachwala

Gość gość
Poza tym obczajcie na instasnapie jak jej sie cyc wylewa! Zaraz rzygne

Gość gość
Na insta madki jeszcze raz sto lat dla węża i ten buziak mmm a syn szczerzy tą gębę jak zawsze :D

Gość gość
zatrzymajcie w nowym vlogu na 3:22 tylko nic nie jedźcie wtedy.

Gość gość
*jedzcie

Gość gość
Była mega laską. Wesoła, z rockowym pazurem, uśmiechnięta, naturalna. A teraz skomercjalizowana sztuczna lala, która wygląda jak karykatura samej siebie. Sztuczne rzęsy, usta, kg tapety, różu, rozświetlacza, wszystkiego. Wszystkiego za dużo. https://www.youtube.com/watch?v=QeyJ-UDIafo Ehh... Nawet tutaj ciągle mu podkreślała, żeby nie nakładał za dużo, bo ma myć codzienny, lekki makijaż.

Gość gość
od 3:30 ciśnie samą ówczesną Karoline xd

Gość 10 lat hoho
Kur*** serio między nimi 10 lat różnicy ??? Porażka...jeszcze żeby była piękna,szczupła i mądra to ok,ale żeby tak ? Zresztą jej mąż buja się z takimi laskami,że ona zaraz pójdzie w odstawkę. Chociaż...ona wszędzie jest tam gdzie on ! Pilnuje go na każdym kroku hehe

Gość gość
Aż trudno uwierzyć,że ona kiedyś taka szczupła była. I co w ciągu 2 lat tak mocno przytyła ? Te jej łydki czy ramie 2 lata temu,a teraz to niebo i ziemia,jakby o 4 razy większy rozmiar. Myślę,że wpierd*** antykoncepcję hormonalną i tak się upasła,ale teraz będzie mówić,że to przez antykoncepcję.

Gość gość
od osmej minuty tez jej jedzie:D

Gość gość
co do anty to ona pewnie dzieciaka by już chciała bo jej zegar tyka i tyka ale on szczyl w kwiecie wieku pewnie ma głęboko w nosie paprać się w pieluchach. tak to jest kiedy star**** bierze szczeniaka 10 lat młodszego

Gość gość
Hahah ale wiecie co jest najlepsze? jak ktoś o coś zapyta a ona z wielkim oburzeniem - mówiłam przecież ! - miła to ona w ogóle nie jest a te jej odpowiedzi są takie suche

Gość gość
Z tym konkursem maseczkowym też leci w gumy. Tylko dajcie mi chwilkę dajcie mi chwilkę a w d***e to ma to. Woli bujać się po restauracjach i żreć. A te naiwne istoty z yt wierzą że coś u niej wygrają. I nie dziwię się że tak przytyła jak śniadanie na mieście,obiad na mieście,podwieczorek,kolacja itd itd jakby ugotowała sama w domu to i taniej i mniej kalorycznie by ją to wyszło ale skoro odpowiada jej taki styl życia to nic tu nam do tego. Swoje dziec***ewnie będzie karmić słoikami a potem frytkami w mcd

Gość gość
uwaga nowy filmik - paczka od hani :D

Gość gość
najnowszy film paczka od Hani. Oczywiście twierdzi że zamówiła i kupiła...taaa, a na vlogach z krk spędzała czas z Hanią kiedy jej dzidzi bawił z koleżkami :D

Gość gość
przecież wyraźnie powiedziała że dostała od hani a nie kupiła ! a potem dalej mówiła że wcześniej od hani kupiła kilka innych rzeczy i zrobi recenzję bo wszystko jednej marki a te dzisiejsze rzeczy z paczki dostała za free od hanki

Gość gość
Widzę zdjęcia przed i po, poza tym oglądam Karolinę od wielu lat, więc porównania nie są mi do niczego potrzebne, ale widocznie ja mam inne pojęcie laski. Dla mnie to żadna była z niej laska. Bo była dużo szczuplejsza? Z tymi żółtymi włosami, nosem, cerą i bazarowym "stylem"? Wyglądała lepiej niż teraz i tylko tyle - według mnie. No, ale o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Karo ostatnio na 'instasnapie' pokazywała, że zdejmuje hybrydy i zachwalała klipsy z Semilaca. A kiedyś w filmie strasznie jej się te klipsy nie podobały, bo były z chińskiej stronki :P

Gość gość
gość dziś a nie przyszło Ci do głowy, że może Semilac ma lepsze jakościowo te klipsy niż chińska podróba? bo to może być powód dlaczego je tak zachwalała, pomijając oczywiście fakt, że to może być reklama

Gość gość
Jest tyle innych youtuberek, że każdy znajdzie to czego szuka. A nie tworzyć tematy obrabiające kolejną youtuberkę. Celowo złośliwe są wasze komentarze :o 🖐️

Gość gość
Jest tyle innych youtuberek, że każdy znajdzie to czego szuka. A nie tworzyć tematy obrabiające kolejną youtuberkę. Celowo złośliwe są wasze komentarze :o 🖐️

Gość gość
Celowo złośliwe bo zazdrosne, same w domu w sofę pierdzą, a chciałyby kosmetyki za darmo

Gość gość
Gosc powyżej - no dokładnie :D 🖐️