Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myslicie ze te blizniaki zmarly na skutek powiklania po szczepieniu?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie nikt tego glosno nie powie... ale pierwsze co mi sie nasunelo na mysl to wlasnie skutek szczepienia

Gość gość
Dla mnie dziwna ta matka jakby sie nic nie stało

Gość gość
O jakich bliźniakach mowa?

Gość gość
matka sie ich pozbyła a nie zadne szczepienia.

Gość gość
Oczywiście, że nie. Nie dwójka dzieci w tym samym czasie. Szczepionki to błogosławienstwo, ale jak wszystko (np.wit c) mogą mieć działania niepożądane, ale to bardzo rzadkie przypadki. Znam wiele szczepionych dzieci i nie znam żadnego przypadku cieżkiego NOP TO ŻE TO PIERWSZE PRZYCHODZI CI NA MYŚL TO ŻADEN ARGUMENT. GŁUPIAŚ po prostu

Gość gość
Wątpię, zresztą w ciągu 6 tygodni niby będzie wiadomo. Jestem mamą 5 miesięcznego synka i serce mi pęka jak ciągle w tv słychać o takich malcach, a to pobicie itp. Szkoda maluszków - tylko 3 miesiące im było dane żyć :(

Gość gość
Matka tych Bliźniąt mówiła że lekarz stwierdził że to mogła być jakaś bakteria lub wirus czyli właśnie najprawdopodobniej pochodząca ze szczepionek żywych

Gość gość
O czym mowa?

Gość gość
Moj synek umieral po szczepieniu ,jego tata go reanimowal,miał wtedy 8 tygodni.Mam formalnie poswiadczony NOP,zreszta na ulotce tego szczepienia napisane jest ze to wystepuje.Synek wczesniak Jego siostry przeszły wszystkie szczepienia i nawet obrzeku nie miały wystąpiła tylko skaza białkowa!

Gość rafciu
Snowden 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Snowden_2016 Historia byłego pracownika CIA i NSA Edwarda Snowdena, który ujawnił prasie ściśle tajne dokumenty, doprowadzając do największego przecieku zastrzeżonych informacji w historii USA.

Gość gość
A Basia z kutna też zmarła 5 dni po szczepieniu. Wiele dzieci cierpi po szczepieniach. Nikt o tym głośno nie mówi, zeby ludzie szczepili dalej, ale to nieuczciwe zęby nie mówić ze szczepienia mogą zagrażać życiu. Różne są.organizmy, ale to obowiązek lekarza poinformować, a oni jak coś się dzieje to zamiataja pod dywan.

Gość gość
A z jakiego miasta te bliźniaki? Moja córka miała bezdech 10 dni po szczepieniu -pobyt w szpitalu wykluczył wszystkie możliwe inne przyczyny.

Gość gość
Moja córka miała późno szczepienia gdyż była operowana na zaćmę wrodzona i phpv czyli zrosty w oku.Po szczepieniu na Odrę,swinke i chyba różyczkę zachorowała na te choroby nie powiem bo lekarz mówił jakie efekty mogą być po szczepieniu gdy córka miała wszystkie objawy tych chorób na co była szczepiona lekarz zgłosił do sanepidu a córka przez to ma osłabiony układ immunologiczny i na węzłach chłonnych wychodzą jej male guzki tylko tak jak pisałem u nas były szczepienia bardzo opóźnione przez operacje i musieliśmy czekać by corka w operowanym oku nie dostała jaskry.Mam jeszcze dwie córki i nigdy nie było problemu po szczepieniu i efektów ubocznych.