Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam juz zrezygnować z seksu

Polecane posty

Gość gość

I masturbacji ? Jestem w 30 tygodniu . Mam ogromną ochotę na seks i nie mogę się pohamować ale boję się czy mogę coś uszkodzić ? Nie mam żadnych przeciwwskazań od lekarza . Napiszcie mi jak to bylo u Was ?

Gość gość
a po co uprawiasz seks skoro jestes juz w ciazy? seks sluzy do robienia dzieci a nie do szmacenia sie jak nierzadnica. teraz masz tylko narzady RODNE do rodzenia, stara krowo

Gość gość
Co za idiotka wyżej . Może Ty jesteś stara dewotka ja mam 23 lata. Ale widzę, że ból doopy bo mężus woli inne ?

Gość gość
to ja wyzej, jestem mezczyzna i potrafie hamowac swoje popedy, ale jak widac niektore krowy mysla otworem ponizej pasa teraz skup sie na DZIECKU, a nie na siadaniu na kootasy, jakbym mial taka zone to bym sie rozwiodl, na szczescie jestem ksiedzem

Gość gość
To pięknie, że mamy takich księży którzy bez wahania potrafią wyzywac od starych krów :) może należy to zgłosić do wyższych instytucji ? A poważnie pisząc sp**dzaj z mojego tematu bo goowno mnie interesuje odpowiedz nie ma temat.

Gość gość
grzesz,moze poronisz, dziecko przynajmniej pojdzie od razu do nieba, bo jesli urodzisz to pod wychowaniem takiej WYRODNEJ matki przewiduje 100% pieklo i wieczne tortury,z Bogiem

Gość gość
Dziecko podczas orgazmu matki czuje przyjemne kołysanie, więc kołysz dziecko do woli ;)

Gość gość
Idz stąd do cholery . Jak mozna życzyć komuś poronienia ty nied***bany dziadu ? Żeby Cię pochlastalo, skąd się biorą tacy ludzie . Na dodatek piszesz o Bogu Ty zakalo ludzka . S********j z mojego tematu w podskokach Ty kreaturo człowieka ze tez Ciebie matka nie poronila.

Gość gość
mam troje doroslych dzieci i seks uprawialismy prawie do samego konca.

Gość gość
Ok bardzo dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Kafeteryjne trole sie zlecialy, ale w sumie zasluzylas bo pytanie kretynskie. Lepiej z telewizji zrezygnuj.

Gość gość
Polacam wibratorem pieścić łechtaczkę. Nie mogłam uprawiać sexu ze względu na niewydolność szyjki i pessar, więc zadowalałam się wibratorem. Wielokrotne orgazmy, polecam!

Gość gość
nie zycze nikomu poronienia,ale jakby sie tak glebiej zastanowic, to byloby najlepsze dla tego dzieciatka, szybka smierc i spotkanie z naszym Stworca w Niebie, jesli sie urodzi bedzie cierpialo i pewnie umrze w domu starcow z odlezynami i Alzheimerem, a pozniej pojdzie do piekla....ale ludzie o tym nie mysla,tylko o slodkich bobaskach, nie mysla,ze te ich bobaski dostana raka i zdechna wyjac z bolu, liczy sie dla was tylko seks i spelnianie najnizszych pobudek zwierzecych, modlcie sie lepiej zamiast sie parzyc

Gość gość
Czemu idiotyczne? Normalne pytanie. Jezeli lekarz nie widzi przeciwskazań to jak najbardziej mozesz uprawiać seks, uważaj tylko na samej końcówce bo mozna przyspieszyć poród w ten sposób. Natomiast jeżeli minął juz termin porody to najprzyjemniejszy sposób na jego wywołanie bo podczas seksu wydziela sie naturalna oksytocyna.

Gość gość
23 latka i już w ciąży? a studia i dobra praca?

Gość gość
Czemu idiotyczne? Normalne pytanie. Jezeli lekarz nie widzi przeciwskazań to jak najbardziej mozesz uprawiać seks" Wlasnie dlatego.

Gość gość
Zgadzam się z księdzem ( o ile nim faktycznie jest) ... to obrzydliwość mieć taką "matkę" (nie zasługujesz na to słowo) , która zamiast cieszyć się ze stanu błogosławionego i przeżywać to z godnością myśli o swoim popędzie :O tfu tfu

Gość gość
Ty a'la księżulku spadaj stad bo nikogo nie obchodzą Twoje klechy i wywody. I przestań pieprzyc głupoty bo seks to normalna rzecz nawet w ciąży. Seks uprawia sie z miłości a jak sie ludzie kochają to i w ciąży mozna jesli nie ma przeciwskazań. Idz lepiej sie wyspowiadaj z walenia konia i pieprzenia zakonnic bo tylko pieprzyc potraficie i rozkazywać a sami macie niejedno za uszami juz ja znam takich jak Wy.

Gość gość
czy wy musicie sie rozmnazac jak kroliki? malo ludzi na swiecie? a mozechcecie leciec na marsa ze swym potomstwem?

Gość gość
Gdyby ludzie sie nie rozmnażali to i Ciebie by nie bylo.

Gość gość
i bardzo dobrze, nie prosilem sie. A teraz skoro widze co sie dzieje na swieci, nie bede rozsiewac genow. a wy nie widzicie co sie dzieje? przysypcie nas gora pieluch

Gość gość
to by jej nie bylo, wielka mi rzecz a te kroliki i kroliczyce musza sie rozmnazac bo nad soba nie panuja, widza dziurke to biegna ze sterczaca pala, po prostu musza, jak pieski na trawniku, pozniej 500 zlotych na morde i tak to leci

Gość gość
a na mszy byliscie? czy wolicie uprawiac bezwstyd i kalac wlasne dzieci? czego je bedziecie uczyc? od przedszkola masturbacja i zaspokajanie niskich instynktow, bez pomyslunku o wiecznosci no no ciekawe jak sie przez Bogiem wytlumaczycie,bedzie placz i zgrzytanie zebow!

Gość gość
Tu autorka dziękuję za odpowiedzi . Nie uważam żeby pytanie było idotyczne to ze lekarz powiedział ze nie ma przeciwwskazań to nie znaczy ze nie chce zapytać innych kobiet które ten seks uprawiały o opinie . Po drugie k***a nie rozmnażam się jak królik i co do tego mają moje studia i praca . To moje pierwsze dziecko i 500 plus nawet mi nie przysługuje wiec s***********e bo mam dosyć tej nagonki na piecset plus . Nie mam piętnastu lat zeby ciaza to była jakaś zbrodnia a i nawet w tym wieku nie jest i nie Wam to oceniać .

Gość gość
Autorko, jeśli nie masz przeciwwskazań, to nie rezygnuj, a od 37 tygodnia to wręcz powinnaś uprawiać seks, ponieważ sperma zmiękcza szyjkę i poród jest lżejszy. Poza tym brak zaspokojenia seksualnego skutkuje dość mocnym bólem kręgosłupa, a to ci chyba teraz jest najmniej potrzebne. Nam kobietom "ukrwawia" się wszystko, nie tylko narządy zewnętrzne, ale także pochwa i cała macica. Facetom ta krew zawsze zejdzie w razie niezaspokojenia. Kobietom zostaje. Stąd te bóle "krzyża". A ksiądz i jemu podobni powinni się zastanowić co zrobić, aby jądra z nadmiaru spermy nie bolały. Nic innego jak spust z krzyża nie pomoże, a potem tabsy na obniżenie potencji. :P

Gość gość
Można i w 30 tc, co masz sobie żałować jak jest chęć i są siły :D. Znam ten bol ;) Ale jednak trochę już na tym etapie bym się ograniczała, żeby za szybko szyjka się nie skurczyla bo już na tum etapie jest coraz bardziej delikatna....

Gość gość
No właśnie I o to się boję q jakie są objawy skurczenia tej szyjki ? Mam ogromny popęd większy niż kiedykolwiek i nie mogę się nieraz pohamować.

Gość gość
Rozumiem bo mam to samo, ale u mnie dopiero 16 tc i ciągłe myśli o seksie, jak jakiś napalony małolat ;) No niestety objawów skracania się szyjki nie ma...no ale postaraj się oszczędzać chociaż do 36 tc ;)

Gość gość
Ludzie, przeciez ten "ksiadz" to prostacki podszyw. Dajecie sie robic w jajo.

Gość gość
Mnie bez ciazy zdarzaja sie takie okresy, ze ciagle mam ochote na seks. To jest bardzo uciazliwe :( Wspolczuje facetom, oni cale zycie z tym sie bujaja. Masakra.