Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko to nie pies czy rzecz. Decydujcie sie swiadomie na potomstwo.

Polecane posty

Gość gość

Na prawde nie moge zrozumiec kobiet ktore rodza swiadomie sie staraja o potomka a potem ciagle narzekaja jakie to nie sa biedne i pokrzywdzone. Ludzie dziecko to nie pies kot czy mebel. Ma uczucia i dobrze wie ze matka go kocha albo olewa... Potem sie biora problemy w szkole z rowiesnikami i cale zycie trauma dziecinstwa i nie kochania. Zamiast siedziec na Fb czy kafeterii poczytajcie dziecku ksiazke wezcie na spacer albo chwile z nim porozmawiiajcie.

Gość gość
a pies albo kot to mebel dla ciebie?

Gość gość
Mlode glupie i nie tylko

Gość gość
Powiem tak nawet kota czy psa szkoda dla bezmozgoch pozbawionych empatii besti wspolczesnego swiata. Nic tylko glupio w glowie....

Gość gość
autorko tez jesteś głupia. pies i kot to też żywe istoty i mają uczucia. lepiej idź poczytaj książkę dziecku a nie głupoty piszesz na kafe.

Gość gość
autorka topiku ma rację, po wuj decydujecie się na dzieci a później narzekacie. Co za debilne matki

Gość gość
11:58 zrozumiesz jak urodzisz. Nic nie jest tylko czarne lub tylko białe.

Gość gość
dlatego mialam aborcje, bo wiem, ze nie kochalabym swojego dziecka

Gość gość
niektore kobiety bardziej sie przygotowuja na przyjecie psa/kota niz na dziecko. Maja dokladnie zaplanowane kto bedzie z psem wychodzil na spacery, co bedzie pies jadl, gdzie bedzie szkolony, czy aby na pewno wszyscy w rodzinie beda uczestniczyc w jego wychowaniu itd. A na dziecko taki spontan "bo chcą"

Gość gość
Słowo na Niedziele moralizatorka rzekła i mają nam kapcie spaść :D Pamiętaj, że kobieta to też nie mebel i nie wszystko da się przewidzieć będąc w ciąży, a dzieciaki potrafią być serio straszne i nie zamierzam przyklejać sobie uśmiechu kiedy jest mi źle tylko dlatego, ze sama zdecydowałam się na dziecko, no ludzie jesteśmy tylko i aż ludźmi. To już nie mam prawa poczuć się czasem źle? Nie ma nic złego w tym, że ktoś powie o tym, że mu źle czy, że nie daje rady, przynajmniej się tego nie dusi w sobie, bo z tego tylko złe rzeczy się biorą. To nie USA lat 50-tych kobieta nie musi być już wołem roboczym nie do zajechania z wiecznie przyklejonym uśmiechem bez prawa do gorszych dni.