Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony nie chce zrobić sobie tatuażu z imieniem dziecka co teraz

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie byłoby piekne on nie chce. Z zawodu jest tatuażysta i mógłby zrobić w ładnym miejscu. Jestem zła na niego.

Gość gość
Jak chcesz to sama se zrób na d***e.

Gość gość
Zrób sobie imię dziecka na czole. Nie chce to nie. Proste.

Gość gość
Ja p*****le a po co mu taki tatuaż? Dla niektórych to kicz.

Gość Konto usunięte
Niektórym po porodzie zupełnie odwala na punkcie dziecka. Tatuaż z imieniem dziecka- większej głupoty nie widziałem! Ta wieczna "adoracja niemowląt" w wykonaniu matek, którym wraz z wodami płodowymi odszedł również rozum jest nie do zniesienia. I te wymagania, żeby wszyscy się temu poddali - to zwykły terroryzm. Odmóżdżeni rodzice w euforii onanizują się swym 'świętym' macierzyństwem czy ojcostwem i w 9 przypadkach na 10 produkują i hodują POTWORY, rozpuszczone, roszczeniowe, obrażalskie' i bezmyślne zera, z których nigdy nic wartościowego i pożytecznego nie wyrośnie, skoro w 20 roku życia nawet się dobrze nie zapowiada. Swoim dzieciocentrycznym zachowaniem czynicie im jeszcze większą krzywdę, bo wychowujecie przyszłą życiową ofermę, która po wejściu w dorosłe, a więc samodzielne życie będzie z płaczem wracać po pomoc, bo nagle okaże się, że rzeczywistość nie jest tak cukierkowa, jak ta pod kloszem, w której swoje dziecko umieszczacie.

Gość gość
mnie sie tez podoba tatuowanie sobie na ciele imienia dziecka :) taki tatuaz ma sens po prostu. Mozna zrobic naprawde fajna stylowe, wplesc to imie w wiekszy tatuaz. Moj kolega wytatuowal sobie imie syna (Wojciech) i zrobil do tego taki motyw kojarzacy sie ze znaczeniem tego imienia (cieszacy sie walka czy jakos tak). Wyszlo mega :) ale nie kazdy lubi tatuaze, nie kazdemu tatuaze pasuja

Gość gość
Masz mądrego faceta, szkoda, żeś Ty autorko niezbyt mądra

Gość gość
Tępak z ciebie autorko.

Gość gość
Czy wyscie ludzie poszaleli? Naprawde tak ciezko wam rozpoznac tak oczywista scieme? Nowi wszyscy czy co?

Gość gość
a jak wiekszość debilek ,debili podpisywało wózki imionami dzieci, wiecie o te tablice mi chodzi pod wózkiem :D to była, jest dopiero siara ! :D :D :D :D