Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość gość

Cykle mam zwykle 30 dniowe , tym razem 28 dnia dostałam brązowych plamien, pierwszego dnia rzeczywiście było tego więcej ale 2,3,4 dzień to bardzo delikatne plamienie wykładki wystarczają.. nigdy tak nie miałam. Dziś 4 dnia tej miesiączki od 5 rano nie mogę spać,jest mi niedobrze na myśl o jedzeniu chce mi się wyniotowac. Raz mniej raz więcej... ale cały czas mdli. Zaznaczę ze staramy się z mężem o dziecko , ale te plamienie mnie niepokoją. To chyba nie możliwe żeby to była ciąża? A może jadnak? Czy któraś z was miała plamienia w oznakach ciazy????Ważnym faktem jest ze 3tygodnie temu byłam u ginekologa na zwykłym badaniu , bez usg i nie wykrył ciąży... wiec.... nie wiem co mam myśleć.

Gość gość
test zrób! A co miał wykryć lekarz 3 tyg. temu?! Jeśli teraz jest bardzo wczesna ciąża to nic dziwnego że jej nie zobaczył 3 tyg, temu bo jej nie było jeszcze.

Gość gość
Mysli pani ze te brązowej plamienia mogą występować razem z ciąża??

Gość gość
oczywiście że takie plamienia mogą być w ciązy. Są różne przyczyny krwawień/ plamień w ciąży. Zrób test to się dowiesz.

Gość gość
Zrobię!

Gość gość
Ja dokladnie w dniu planowanej muesiaczki dostalam brazowych plamien....to byla ciaza