Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie bachora szwagierki!! ona nie lepsza

Polecane posty

Gość gość

Szwagierka jak uppsledzona z zapaleniem pieluszkowym mózgu pieje nad nią a dzieciak poniżej przeciętnej 11,5 miesiąca od paru dni raczkuje dopiero do tej pory w miejscu siedziala grube to to tylko cycka ciągle jej wpycha. Brzydkie jakies(nie mówcie ze nie ma brzydkich dzieci bo sa) lyse. I ten jej tekst jak odejdzie na 2metry od niej-"maaaamuuusiaaa jeeesttt tuiu!!!!" Zeby zamanifestować ze nie oddalila sie za daleko aby troll nie bal sie sam zostac 2 minuty na podłodze. Kurde ja tak sie nie zachowywalam jak moja byla mala. Wy macie w rodzinie takie iditki??:D moj maz to Malo na glos śmiechem nie wybuch jak ona do tego dziecka ciumkala aż go musiałam pod stołem szturchnąć.

Gość gość
Miało byc wybuchł i idiotki sorry za literówki.

Gość gość
Niektóre matki takie są. Taki typ. Brzydkie dzieci też sa. Mojej szwagierki córka ma 5 miesięcy i waży 11kg. To takie grube, ze skóry brakuje. Oczy jak chinczyk od tłuszczu. Tylko cyca i kaszki jej wpycha. Ale cóż. Takie też muszą być.

Gość gość
Macie racje. U mnie w rodzinie tez zachwyty na małymi brzydalami. A jaka obraza jak powiedzialam kiedys-zaloz jej sukienkę bo tak to nie widac ze to dziewczynka:P. Malo mnie taka głupia wzrokiem nie zabila. A drugiej co ma syna z uszami jak plastuś powiedziałam ze kiedys plastyka ucha na pewno stanieje:D

Gość gość
Prowo 1/ 21 👄

Gość gość
Jakie prawo? Ten wpis o prawo to pewnie yebnietej szwagiereczki:)

Gość gość
Na szczęście nie mam w rodzinie takich idiotek jak ty, autorko.Goowno cię to obchodzi co robi szwagierka i jakie ma dziecko.Od tego jest matką, żeby kochała swoje dziecko, nawet jak jest brzydkie.Zresztą z brzydkich niemowląt mogą wyrosnąć ładni ludzie i na odwrót.Zajmij się swoją doopa.Jak ci nie pasuje nie utrzymuj ze szwagierka kontaktów i tyle, a nie obrabiaj jej tyłek na forum.Zrobiła ci coś?A głupie dzidy wtóruja autorce-kretynce.

Gość gość
brak słów

Gość gość
Prowo 0/10 🌼

Gość gość
W sumie i niech każdy się zachowuje jak chce ale czasem przeginają faktycznie . Mam taką koleżanke nie chciała dziecka chciała je usunąć ale urodziła ok mała ma rok . I sluchajcie jedyny jej temat to pieniądze i dziecko . Ja mam dosyć sama jestem w ciąży w ÓSMYM miesiącu i jestem zwyczajnie wiecznie zmęczona .. spie sobie odpoczywam ósma rano a ona mi wysyła zdjęcia swojego BOBASKA i piec tysięcy emotikonek przy tym :O szlag mnie trafia . Nie może spać nudzi się to niech da komuś ja jej nie przeszkadzam o tak wczesnych porach . Pięć milionów filmów i zdjęć . Albo nie odzywa się do mnie po kilka dni i jawnie ma w d***e i nagle ni stąd ni zowąd zdjęcie małej k***a np trzymającej pilota. Albo zdjęcie małej robiąc jakieś miny Dobrze ze mi osranej pieluchy nie wysłała jeszcze. Ja rozumiem ze się cieszy ale dajcie ludzie spokój . Ani cześć ani pocałuj mnie w d**e albo nie odzywa się kilka dni i nagle mi pisze o swoich problemach nosz k***a Załamana ze juz nie będzie miała tysiaka kosiniakowego. Co mnie to obchodzi ja mam takie problemy z mężem np ze musimy odmawiać sobie nieraz zjedzenia czegoś bo robiliśmy nowa łazienkę a ta mi tu p**dzi tylko o dziecku fryzjerach i kasie .

Tapetowanie pokoju może być prostsze, niż się spodziewasz. Wystarczy tylko przed przystąpieniem do pracy odpowiednio się przygotować. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek jak w prosty i w miarę szybki sposób uporać się z położeniem tapety. Jeżeli zastosujesz się do tych kilku prostych zasad, może to być w miarę łatwe zadanie.