Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gynofemidazol i nadal swędzi

Polecane posty

Gość gość

biore juz tydzien a nadal swedzi cyz leczenie trwa tak długo ?

Gość gość
Nie. Powinno przejść. Chociaż ja kiedyś stosowalam ten lek pomógł mi kilka razy. Jednak ostatnim razem zamieniłam na nystatyne. Pomogło po 4dniach. Minęło.

Gość gość
Może lek nie zadziałał, albo masz alergię na jakiś jego składnik? Ja bym poszła do lekarza, niech obejrzy co i jak i zdecyduje co dalej, ale zapewne trzeba będzie podać inny lek.

Gość gość
mnie nystatyna zupełnie nie pomogła . Juz mnie to wkurza bo ciezko wyleczyc , co dwa tygodnie i 150 zł za wizyte plus leki !!! nosz kurcze ile mozna płcic a na nfz za cztery miesiace !!!! przed chwila włąsnie pzreczytałam ze to moze byc skutek uboczny i a by nie pzrerywac leczenia musi trwac 15 dni .

Gość gość
Ja się leczyłam 3 miesiące...

Gość gość
No to spróbuj brać do końca, zobacz jak będzie po skończeniu i zrób wymaz, czy nadal coś tak jest. Kolejna rzecz: jeśli masz problemy z nawracającymi infekcjami to poza lekami zrób kurację ogólną. Jest taki lek, w tabletkach, do stosowania doustnego flumycon (ale chyba nie do brania w ciąży), do tego bierz dopochwowe i doustne probiotyki. A do tego poczytaj o nawracających infekcjach i zacznij stosować się do rad: ogranicz cukier, bielizna bawełniana, nie noś wkładek, śpij w koszuli nocnej bez bielizny, zrezygnuj z basenów, zrezygnuj z irygacji pochwy i takie tam.

Gość gość
Czasami trudno się pozbyć tego cholerstwa. Ja nie mogłam wyleczyć, pomogły mi dopiero leki w szpitalu, ale miałam planowy zabieg, na grzyba nie leżałam :D