Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cień zamiast drugiej kreski

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Jutro powinnam dostać okres ale, z racji ze nie moglam sie doczekac, zrobilam wczoraj test i kreska byla widoczna po bardzo porzadnym przypatrzeniu, a dzis dalej jest bardzo slaba ale lepiej widoczna. Czy ja moge byc w ciazy? Czy ktoras tak miala? To moj 4 cykl staran i az niedowierzam, ze moglo sie udac ☺ jestem bardzo podekscytowana.

Gość gość
Ja tez tak mialam i byla ciaza:) sprobuj zaladowac zdjecie moze to bedzie latwiej stwierdzic.

Gość gość
też niecierpliwa robiłam przed terminem miesiączki. Jeden cień cienia kreski ma prawie 5 lat, druga ciąża w połowie :)

Gość gość
miałam bardzo słabą kreskę i była to najprawdziwsza ciąża-różnica była taka,że mnie to nie ucieszyło,jednak nie było wątpliwości-dzisiaj kończę siódmy miesiąc

Gość gość
Pewnie jesteś w ciąży,mi też takie słabe kreski wychodziły i ciąża była. Aczkolwiek pamietam że był 1 test ( nie przypomnę sobie jak się nazywał ) gdzie kreska wyszła słaba a ciąży nie było ( na innych testach zupełnie nic). Powtórz test i gratulacje :)

Gość gość
w ciągu tych dwóch dni zrobiłam 2 testy różnych firm właśnie i na obu ten cień :) niestety nie mam jak załadować zdjęcia ponieważ mam problemy z internetem (W SENSIE LIMITOWANY ;) ) zawsze kilka dni przed okresem bolą mnie piersi, tym razem już jakieś 12 dni mnie bolą bardzo dzień w dzień a to chyba też objaw :) jutro w dniu spodziewanej miesiączki znów zrobię test i kurde co dalej? :D

Gość gość
Mój cień kreski to dziś 16 tydz.ciazy;-)

Gość gość
i beta. Tylko że zbliża sie weekend. Najlepiej jutro i w sobotę, albo piąte i poniedziałek. Sprawdzisz przyrost. I do lekarza umówić się na pierwsza wizytę. I dbac o siebie, "traktować sie jak w ciąży"- słowa mojego lekarza. Uważaj, jakie tabletki łykasz, alkohol itd. :)

Gość gość
Mój "Cień cienia drugiej kreski" ma dzisiaj 5 miesięcy i 12 dni :)

Gość gość
właśnie mam taką pracę, że nie mogę iść jutro na betę, ale już zaplanowałam, że jak okresu jednak nie dostanę to pójdę w sobotę i poniedziałek. A do lekarza chyba nie tak od razu, bo chyba to za wcześnie?

Gość gość
Też tak miałam, też nie wierzyłam tym bardziej, że to był pierwszy cykl. chyba z 5 testów zrobiłam ;-)

Gość gość
Do lekarza najlepiej isc w 7-8 tyg ciazy, zeby juz konkretnie bylo cos widac, lacznie z serduszkiem. Bo wczesniej tylko stres niepotrzebny. Poki co beta spokojnie wystarczy na potwierdzenie i sprawdzenie przyrostu. Min. 60% w ciagu 48 godz to przyrost prawidlowy :)

Gość gość
mam nadzieję, ze temat nie zginie i dam znać jak test jutro w dzień spodziewanej miesiączki i jak beta, która w razie czego bede robic w sobote i poniedziałek :)

Gość gość
Tez tak mialam a teraz lata mi domu takie male cos i wola " mama mama "

Gość gość
I jak? Powtorzylas test?

Gość gość
hej, tu autorka. Powtórzyłam dziś rano test i znów cień kreski, ale okresu również dziś nie dostałam. Także nadal jestem w kropce :)

Gość gość
Hej dziewczyny :-) Ja się podłączę do tematu, w środe zrobiłam test i wyszła słaba druga kreska, a piersi mnie bolą już jakieś 2 tygodnie, więc wczoraj poszłam na beta HCG i wyniki 420,900 odrazu zadzwoniłam do mojej ginekolog, żeby zapytać i mówi że wczesna ciąża. Wizyte mi wyznaczyła na 12.12 :-) a z mężem staraliśmy się od ponad roku, chociaż ostatnio sobie odpuściłam wszystko (nawet nie pamiętam dokładnie kiedy miałam ostatni okres, przestałam liczyć :-) ale jestem megaszczęśliwa że się udało :-) A.

Gość gość
Tez sie podlaczam,testy o czulosci 10 wychodza blade kreski,25 negatywne.Jestem 11 dnibpo owulacji,jutro lub pojutrze okres

Gość gość
hejka, tu autorka. Dziś testu nie robiłam, bo mi brakło ;) ale jutro rano zrobię i idę na Betę ponieważ okresu nie mam nadal :)

Gość gość
hej, tu autorka :) dziś kreska już była bardzo widoczna i byłam dzis na badaniu Bety :) ale to już chyba formalność ;)

Gość gość
Autorko gratuluje ja tez miałam bardzo blada kreskę i z dnia na dzień coraz mocniejsza aż w końcu dwie takie same. Beta razy 3 z przepięknym przyrostem. Obecnie zaczynam dzisiaj 7tc i bardzo sie boję czy wszystko będzie dobrze. Starałam się prawie 3lata

Gość Mamusiaporazdrugi
Hej. Ja tez tak mialam 3 dni przed okresem mialam tak blade kreski na dwoch testach ze stwierdzilam ze je sobie wmawiam. Na drugi dzien 3 test rano to samo choc ciut bardziej widoczna o ile mozna to tak nazwac bo trzeba bylo sie przyjrzec. 2 dni pozniej w dzien okresu rano test i kreski jak malowane markerem. Dzis mam prawie 8 tydz i co? Ciaza blizniacza :-)

Gość gość
hej, tu autorka :) potwierdzam, jestem ;)

Gość gość
Gratuluje autorko :-) A jaki wynik bety? I jakieś objawy się pojawiły? A.

Gość gość
gratulacje!!

Gość gość
u mnie beta 349,48 a po 48 h 863,11. Od daty ostatniej miesiączki jest to 4 tydzień i 5 dzień. U lekarza jeszcze nie byłam. Objawów nie mam totalnie żadnych póki co. Bolą mnie tylko piersi bardzo ale to już chyba od dnia od poczęcia dlatego podejrzewałam od razu, że mogę być :)

Gość gość
Moje trzy cienie, na trzech różnych testach to teraz 5 miesiac ciazy :) takze gratulacje ! :)

Gość gość
Jeśli chodzi o piersi to mnie też bardzo bolą od jakichś trzech tygodni, no i zauważyłam że wieczorami mam "wilczy apetyt" (napady głodu:)) ale jak na ciąże to się bardzo dobrze czuje - czasem nie dowierzam że to prawda :-) A.

Gość Staranka
Gratuluje! :-) U mnie tez byl najpierw cien cienia! Zaraz bedzie mi lecial 7. tydzien:-)

Gość gość
Po przeczytaniu tematu byłam pewna że to temat makijażowy :D