Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cień zamiast drugiej kreski

Polecane posty

Gość gość
tu autorka. haha rozbawiłaś mnie :D ja nie mam wilczego apetytu, wręcz mniej jem :) ale ja musze uważać na wagę bo mam niestety sporo na liczniku :/ ja już 5 tydzień, niedługo będę musiała się w końcu umówić na wizytę :)

Gość gość
Mój cień kreski przyjdzie na świat w maju :) gratuluję autorce. Dobrego samopoczucia, bo ja wymiotuje od sierpnia po dzień dzisiejszy :P

Gość gość
tu autorka. Udało mi się zajść w 4 cyklu. Bardzo tego chciałam i przez te 3 miesiące jak przychodził okres to byłam trochę zdołowana. A teraz jak już się udało to nie skacze z radości. Cieszę się, ale chce mi się płakać, boję się ale nie mogę się doczekać. Może to już te hormony ;)

Gość gość
No ja się też staram nie jeść dla dwojga, niż za dwoje ☺ Ja mam wizytę u lekarza ustaloną na 12.12 i nie mogę się doczekać, bo to jeszcze 2tygodnie... A mam pytanie czy jak chodze do ginekologa prywatnie, to za wszystkie badania (krwi itp.) to będę musiała płacić? A.

Gość gość
Oczywiście staram się nie jeść za dwoje, tyl ko dla dwójki. ☺ A.

Gość gość
jak prywatnie chodzisz to wszystkie badania są płatne ;)

Gość gość
dziewczyny, tu autorka. Zaczęłam troche krwawić, co robic :(

Gość gość
czy to moze byc krwawienie implantacyjne? czy robic 3 raz hcg dla sprawdzenia?

Gość gość
Rob bete i pedz po luteine

Gość gość
cześć dziewczyny, tu autorka. Mało kto to czyta ale napisze :) byłam dziś u lekarza przez to plamienie, które miałam. Mam torbiel na jajniku i przepisała mi luteinę i duphostan. A dzidziuś ma 0,6cm i wszystko ok :)

gratuluje kochana :-) i ciesze się że z twoim maleństwem wszystko w porządku, ja jeszcze nie całe dwa tygodnie mam do pierwszej wizyty i doczekać się nie mogę... ale czuje się bardzo dobrze, że czasem się zastanawiam czy naprawdę jestem w ciąży :-) A.

Gość Marta1122
Witam, 23 dni po stosunku oraz 25 dnia od stosunku wykonałam badanie bHCG - wynik mniej niż 0.1. 27 dni po stosunku wykonałam test płytkowy z moczu - negatywny. Moje pytanie brzmi: Czy możliwe, aby test z krwi po takim czasie się mylił? Plemniki mogły czekać na owulacje maksymalnie 7 dni, plus 12 dni maksymalnie mogło trwać zagniezdzenie. Daje to 19 dni po stosunku - wówczas hormon zacząłby wzrastać. Ja zrobiłam 25 dnia od stosunku - 25 odjąć 7 dni żywotności plemnikow - byłam minimalnie 18 dni po owulacji. Prawdopodobne że 21 dni po ewentualnej owulacji - 3 dni po stosunku wykonywałam test owulacyjne, które były negatywne. Czy 25 dnia po stosunku beta hcg mogła się mylić? Wykluczam błąd w laboratorium - badanie wykonałam dwa razy - 23 dni po i 25 dni po stosunku. Dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Nie mozliwa ciaza,klooty hormonalne

Gość gość
Autorko gratuluję serdecznie!

Gość gość
dziękuję za gratulacje :) następną wizytę mam 13.12 i się zobaczy co z tą torbielą. Ale czuję się ogólnie bardzo dobrze, żadnych objawów, po prostu nic mi nie jest, oby tak dalej :)