Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlowianskaLala

zwariuje z niepewnosci KTG

Polecane posty

Gość SlowianskaLala

We wt bylam na wizycie w przychodni. Ktg wykazalo tachyrkadie wiec dostalam skier do szpitala. Tam wyniki wyszly dobrze. Nie polozyli mnie bo w calym miescie nie bylo miejsc na patologii. Poszlam do swojej gin ktg znow wyszlo zle. Opierdzielila mnie i kazala jechac do szpitala. Tam byly jiz miejsca ale nie zostawili mnie bo nie bylo podstaw. Wyniki ok. Zapis tez. I niewiem co mam myslec ze w przychodni wyniki sa zle a szpitalach wszystko ok. Mam dosc tej niepewnosci. Niewiem co robic. Doradzcie.

Gość gość
moze spróbuj pójść do innego lekarza, żeby zrobić zapis na innym sprzęcie

Gość SlowianskaLala
Bylam na dwoch ktg w dowoch szputalach. Niewiem czemu w mojej przychodni zle wychodzi. Martwie sie

Gość gość
Powiem Ci tak, pewnie jest wszystko dobrze, ale 100% pewnosci nie masz. Mialam podobny problem, tylko, ze ktg wychdzilo zawezone, raz dobrze, raz zawezone. W szpitalu lekarz powiedzial, ze jest dobrze i mam normalnie czekac na kolejne, a na wizycie moj lekarz mnie ochrzanil i kazal natychmiast powtarzac KTG. Mowie wiec do mojego lekarza, ze nie rozumiem tej sytuacj, ze 1 lekarz w szpitalu mowi, ze ok, a drugi karze powtarzac, ze nie wiem co myslec...odpowiedzial mi tylko" ale to Pani dziecko!". Nie musial nic dodawac ani konczyc..Powtorzylam w trybie pilnym KTG, wszystko bylo Ok, ale powiem Ci, ze przypominam sobie czasem ta sytuacje i nie daje mi to spokoju do dzis, chociaz mam zdrowe 2 letnie dziecko. Nie daje mi spokoju to, ze moglo byc cos nie tak, a ja nie zadzialalam natychmiast. A wiec zrob wszystko co mozesz zeby miec 100% pewnosc ze jest ok, bo to Twoje dziecko.

Moim zdaniem nie powinni odsylac cie do domu!! Powinni zostawić na obserwacji:/!