Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat pomagalam siostrze i szwagrowi raz odmowilam i wielki foch

Polecane posty

Gość gość

i obgadywanie po rodzinie:o ja pierdziele, tak jakby wymazano moja wczesnejsza pomoc, moja pozyczoną lub podarowaną kasę, moją opieke nad ich dziecmi

Gość gość
Zawsze tak jest niestety dlatego już więcej im nie pomagaj bo co by mie było i tak w efekcie będziesz obgadana.

Gość gość
Idz do poradni zdrowia psychicznego do psychologa-psychoterapeuty

Gość gość
Powiedz im zeby teraz oni tobie przez 10 lat pomagali.zeby ci tyle samo kasy pozyczyli i tyle samo darowali. Zeby bylo uczciwie. Ja na twoim miejscu dal bym plaskacza jednego,drugiego i az do skutku zeby dotarlo do glowki.

Gość gość
Jak przy stole wigilijnym bylyby jakies fochy to przewracam stol przy ktorym wszyscy siedza a krzeslo roztrzaskuje na scienie.zeby dotarlo 10 lat pomagania.

Gość gość
Rozpaskudzilas ich i teraz uważają że im się należy. Skoro nie potrafią docenić 10 lat twojej pomocy to ja bym już w ogóle nie pomagała. Niech się walą.

Gość gość
no teraz to juz zmadrzalam, ale oni juz nic nie potrzebuja też, zadnej łaski to moga fikać, dzieci duże już, 500 plus wiec do mnie polecial środkowy palec i tyle

Gość gość
A nie prościej mieć wywalone na to, "co ludzie powiedzą"? Tego, że będą jojczyć należało się przecież spodziewać.