Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzieci widzą w tej bułce z parówką i sosem 1000 wysp?

Polecane posty

Gość gość

Hot-dogiem tego nie nazywam, bo kłóci się to z pojęciem pysznej chrupiącej bułki, z warzywami, parówką z szynki i domowym ketchupem. Pracuję w szkole, gdzie obecnie odbywam staż w sekretariacie i często widzę jak dzieciaki 7-8 letnie na dużej przerwie kupują w sklepiku te nadmuchane, gumowate bułki z byle jaką, byleby by była parówką i sosem, który w składzie ma połowę tablicy Mendelejewa. Raz to wzięłam, to jeszcze na ciepło dało się ugryźć, ale jak już przestygnie, to można połamać sobie na tym zęby. Zabójcza cena 2.49 przywołuje ogromne grono konsumentów każdego dnia. Kanapki z domu idą do śmietnika, a papier po kanapce do plecaka a w *****idzie ta buła z wielką dziurą w środku. I po co to wszystko? Mieli to wycofać ze sklepików, ale widocznie nie ze wszystkich.

Gość gość
Ukarac sklepik i wprowadzic prawdziwe bułki z szynką i warzywami

Gość gość
U mojego dziecka po 2 zl są sprzedawane tosty-uwaga 2 kromki i plaster seropodobny oraz trochę mazi ketchupopodobnej. jak przeczytałam etykietę tego ketchupu to doszłam do wniosku ze nawet nigdy to mię stało obok pomidorów.. A mo to Pani woźna sprzedaje to dzieciom. i żeby chociaż działalność jakaś miała. ale ona to na lewo robi s dyrektor ma w nosie.

Gość gość
widocznie jest zdrowe do jedzenia kiedy cholerny rząd dopuścił do sprzedaży

Gość gość
Odpowiadam- glutaminian sodu.