Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie nie myślą

Polecane posty

Gość gość

INTERWENCJA 25.11.2016 Chcą im zabrać dzieci, bo ich dom spłonął pomijając fakt, że spłonął im dom, to na pewno nieszczęście, ale 42-letni Paweł Pawlak wraz z 27 letnią Julią Pawlak mieszkają w małej wiosce Wiski niedaleko Białej Podlaskiej. Pan Paweł po pierwszym nieudanym małżeństwie, sześć lat temu ożenił się ponownie. Z panią Julią mają czworo dzieci. Pięcioletnią Glorię, czteroletniego Samuela, dwuletnią Emilię i miesięcznego Gabriela. Sześć lat razem i 4 dzieci. Jedyne moje szczęście to żona. Mimo że były długi i problemy ze zdrowiem, to ona jedyna podjęła się z mną żyć. To było moje jedyne marzenie, znaleźć kogoś, i narobić dzieci

Gość gość
A co odnośnie wczorajszej sprawy dla reportera. Dziewczynka oślepła po szczepionce. A ludzie dalej wierzą że szczepienia to samo dobro

Gość gość
Jeśli chodzi o szczepienia , jest wiele przypadków jak dziecku dzieje sie krzywda po szczepieniu ALE jest tez wiele przypadków jak dziecku dzieje sie krzywda bo nie zostalo zaszczepione , to loteria , szkoda tylko ze nie ma funduszu na pomoc tym szczepionym skoro szczepienia są obowiązkowe

Gość gość
No to przytoczcie przykład dziecka skrzywdzonego przez brak szczepienia.

Gość gość
Znam dwoje niepełnosprawnych dorosłych, oboje z powikłaniami po przebytym w dzieciństwie polio, jedno z nich to mój wujek. Jest trochę zdziecinniały, na pewno nie do końca samodzielny i sprawny intelektualnie, a ruchowo widać duże ograniczenia. Dziecko z powikłaniami po szczepionce znam jedno.

Gość gośćsisis
lMoje dzieci mają wszystkie szczepienia obowiazkowe i obyło sie bez powikłan ale zawsze pilnowałam zeby w dnie szczepienia nie były osłabione czy przeziebione ..bo wtedy lepiej przesunąc o pare dni.

Gość gość
Dziś chciałam o tym temat założyć . Nie rozumiem po co robili więcej dzieci mając tak tragiczne warunki ale szkoda mi ich akurat mimo wszystko. Gdybym byla milionerką chętnie bym im pomogła ..widać że to nie jest rodzina Nie poradna życiowo i dość mądrzy ludzie

Gość przerost tresci nad forma
bo to katolicy, a oni nie "robią dzieci" im dzieci bóg daje :D nie wiesz że żyjesz w pańśtwie wyznaniowym gdzie znaczny odsetek dorosłych ludzi wierzy w gusła, a jeszcze wiekszy chciałby aby antykoncepcja była zakazana :D

Gość gość
Do 17:59 Może to powikłanie po szczepionce. Poczytaj ile ludzi zostało nią okaleczonych. Ile zachorowało na polio poszczepienne. Nawet w Polsce były przypadki wystąpienia epidemii po szczepieniu. Dzisiaj dzikiego wirusa polio już nie ma. Jest tylko ten w szczepionce, i cały czas powoduje zachorowania. Poczytaj.

Gość gość
Nie wiem ilu zachorowało na polio poszczepienne. Nie znam takich przypadków. Ktoś pytał czy znamy przypadki konsekwencji braku szczepień- tak, tych dwoje dorosłych znam, nie byli szczepieni, zachorowali na polio- a kiedyś to była bardziej powszechna choroba, wyeliminowały ją właśnie masowe szczepienia- i oboje mają powikłania.

Gość gość
No wlasnie , bo ktoś wam nakladl do lbow ze szczepienia są zle, a trzeba widzieć wszystkiego i dobre i zle strony

Gość gość
ja tez uważam ze to sprawa indywidualna, niektóre dzieci zachorują bo byly szczepione a inne zachorują bo byly nie szczepione