Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki nocnik polecacie dla 20 miesięcznego chłopca

Polecane posty

Gość gość

Jaki nocnik polecacie? Wkleje link, ale nie po to żeby reklamować konkretny nocnik tylko chodzi o jego kształt. http://allegro.pl/tega-nocnik-krzeselko-z-pozytywka-antyposlizgowy-i6396159809.html http://allegro.pl/nocnik-z-pozytywka-antyposlizgowy-grajacy-kolory-i6529276618.html Granie u nas będzie nawet nie wskazane bo ewidentnie takie rzeczy rozpraszają dziecko. A może inny polecacie?

Gość gość
Klasyczny , zwykły nocnik Jedyny bajer to rysunek kaczki czy misia.Nocnik słuzy do załatwiania potrzeb a nie do zabawy!

Gość gość
W pełni popieram 20.17

Gość gość
Nocnik z pozytywką może wystraszyc dziecko gdy będzie zawartość w nocniku

Gość gość
20 mc to już toaleta z nakładką i podnóżkiem większą frajda niż nocnik. Córka w tym wieku już nie wiedziała co to nocnik.

Gość gość
jak pojawi sie zawartość w nocniku i momentalnie zagra to dziecko moze sie wystraszyc

Gość gość
Mój syn miał tylko jeden nocnik- najzwyklejszy. 20 miesięcy i jeszcze nocnika nie miał?

Gość gość
Tu autorka. Nie miał. Szczerze to nawet zastanawiam się czy nie za wcześnie. Mamy trochę nietypową sytuację. Syn jeździ ze mną do pracy. Nie chodzi do żłobka. Tak naprawdę to prawie cały dzień jesteśmy poza domem. Ale teraz mam miesiąc wolnego. Ale nawet nie wierzę w to, że uda nam się odejść od pieluch. W ogóle to myślałam, żeby kupić ale nic na siłę.

Gość gość
Połtora roczny chłopczyk ma generalnie czas nauczyc sie korzystac z nocnika.Niektore dzieci szybciej łapiá inne nie.Moja corka nie miała nawet 20 miesiecy jak spała bez pampersa a syn dopiero przed ukonczeniem 3 rz załapał o co chodzi i po 4 miesiącach spał bez pampersa Waryo kupic ładny,zwykły nocnik i uczyc!Powodzenia ,nic tylko na siłe!