Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Uprawialam seks z chłopakiem, miał on prezerwatywe, stosunek był przerywany. Zblizaly mi się dni płodne. Zamiast okresu dostałam jednak brązowe uplawy, które podobno mogą świadczyć o ciąży. Stosunek był miesiąc temu, czasami boli mnie brzuch. Wykonałam test ciążowy, który wyszedł negatywnie, ale był robiony wieczorem (wykonany był po czasie spodziewanej miesiączki). Mogę być jakimś cudem w ciąży? Oprócz śluzu nie miałam żadnych innych objawów, nie mam powiekszonych piersi ani nic, jednak bardzo się boję.

Gość gość
Nie. Test negatywny to niea ciąży.

Gość gość
wątpliwe ale gwarancji na 100% nikt ci nie da. Powtórz test. A doczytałam że stosunek był miesiąc temu -a ty nadal nie wierzysz testowi. Po takim czasie i wieczorem wyszłaby ciąża! No to tylko zaburzenia hormonalne zostały. Idź do ginekologa bo jeśli to nie ciąża to możliwe że masz problemy hormonalne.

Gość gość
Nie. Nie możesz być w ciąży.

Gość gość
Test się robi rano po spodziewanej miesiączce. Powtórz test jednak jeżeli prezerwatywa nie pekla to nie ma szans na ciążę

Gość gość
A skąd w takim razie ten śluz i bóle brzucha?

Gość gość
Dziewczyny a mimo takich objawów jak nudnosci z rana, wrażliwe i pełniejsze piersi i pobolewanie brzucha od tygodnia mogą świadczyć o ciąży? Miesiączka powinna pojawić się dziś ale jeszcze nie mam.....

Gość gość
Gratulacje jesteś w ciąży

Gość gość
a od kiedy śluz i ból brzucha są objawami ciązy? No błagam!! Poza tym nie ma mowy nawet o spóźnieniu a ty tak panikujesz! Uważasz że to mimo wszystko ciąża to zrób test z porannego moczu albo idź na betę. Choć uważam że to nie ma sensu i sama sobie wynajdujesz problemy!!

Gość gość
Martwię się po prostu, wiem, ze może panikuje na zapas, ale jednak się martwię. Wiem, ze faceci produkują rowiez płyn preejakulacyjny, który posiada plemniki zdolne do zapłodnienia. Jestem ciekawa czy mogłam zostać nim zaplodniona, czy takie coś się kiedykolwiek zdarzyło, ze mimo prezerwatywy i stosunku przerywanego doszło do ciąży.

Gość gość
Na pewno nie jesteś w ciąży

Gość gość
Kobieto na załóżmy że mogłaś zajść to w tej sytuacji test dawno wykazałaby ciążę w końcu minął miesiąc od stosunku!!

Gość gość
Autorko dużo wiesz a głupiuutka jesteś jak małolata. Zamiast faceta weź sobie do łóżka książki

Gość gość
Kiedyś nawet doszło do niepokalanego poczęcia, może będziesz następna?