Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość gość

Moja teściowa nadała już mojej córce imię. I nic do niej nie dociera, że nie będzie tak jak ona chce. Gabrysia. Ja zastanawiam się nad Laurą, Kornelią ewentualnie Natalia. A wy macie jakieś pomysły? Tak poważnie to nic mi się nie podoba :-o

Gość asiutka   1999
Joanna

Nie zgadzaj się na imię które wymyśliła teściowa, bo będzie myślała ze we wszystkim może u was decydować. Poświęć chwilkę, przejrzyj księgę imion w internecie

Gość gość
Gabriela całkiem ładne imię. Ja urodziłam 2 lata temu nazwałam Magdalena, moja przyjaciółka urodziła miesiąc później i nazwała właśnie Gabriela :)

Gość gość
Ja mam córeczkę Dominikę. Już od liceum podobało mi się to imię i tak nazwałam moją córkę:-)

Gość gość
nie zgadzaj się na propozycję teściowej, ona już miała okazję by nazwać dzieci.. twoje propozycje są ładne, szczególnie Laura i Natalia inne: Łucja, Iga, Ada, Sara, Pola, Blanka, Paulina, Róża, Klara, Liwia, Oliwia

Gość gość
Dokladnie. Nie zgadzaj sie. To twoje dziecko, a ona bedzie sie musiala przyzwyczaic.

Gość gośćgggg
Stefania

Gość gość
Ja mam Matylde i Kornelie. Takie imiona mi i mezowi sie podobaly i na tym sie cala dyskusja konczyla. Rozwazalismy jeszcze Anna, Marta i Helena. Imiona naszych corek nie podobaly sie rodzinie ale sie juz przyzwyczaili. Naprawde wybor imienia to taka fajna rzecz pozostaw ja sobie i mezowi. A tak na marginesie Gabrysia bardzo mi sie podoba :)

Gość gość
Moja tesciowa cala ciaze mowila ze bedzie Martusia nie wyprowadzalam jej z bledu a corce dalam na imie Helenka.

Gość gość
Myślę że Flegamina to bardzo ładne imię dla twojej córki.

Gość gość
Jessica, Nicola, Claudia, Sandra, Sara to teraz takie popularne imiona takze idz za moda a nie za rada tesciowej