Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu najpiękniejsze kobiety mają zwykle niskie libido

Polecane posty

Gość gość
Ogólnie rzecz biorąc jest dużo kobiet co nie lubią seksu bo mają małe libido. Jak kobieta jest bardzo ładna to nawet nie udaje, że lubi seks lub używa seksu do swoich celów. Od dawna wiadomo, że w kręgu modelek, różnych konkursów miss dziewczyny idą do łóżka aby osiągnąć korzyści. Z bardzo ładną buzią wielu facetów chce się przespać;) Ładne, przeciętne dziewczyny też takie bywają:) Takich kobiet co lubią seks i mają duże libido mężczyźni nie szanują:( Przeważnie wybierają te co kupczą dupą a później narzekają na brak seksu po ślubie.

Gość gość
"Takich kobiet co lubią seks i mają duże libido mężczyźni nie szanująsmutas.gif Przeważnie wybierają te co kupczą dupą a później narzekają na brak seksu po ślubie." święte słowa, te kupczące dostępem do ciała są traktowane początkowo jak trofea o które warto bardzo się postarać. Następnie po czasie te trofea zyskują status materialistek-zimnych ryb. Tylko żaden ze zdobywców na etapie starań nie pomyślał logicznie, że do tego to zmierza.

Gość gość
a może piękna kobieta jest gorąca tylko dla kogoś wyjątkowego bo inni spływają po niej ,bo ona nic nie musi :-)

Gość gość
gość dziś a może piękna kobieta jest gorąca tylko dla kogoś wyjątkowego bo inni spływają po niej ,bo ona nic nie musi usmiech.gif X Ja nie jestem super piekna a chodzę do łóżka tylko z wyjątkowymi mężczyznami. Nie wiem po co bardzo ładna dziewczyna idzie do łóżka z byle kim? Co za przyjemność bzykać się gdy nie ma się z tego przyjemności?

Gość gość
Albo brzydkie się reklamują bo wzięcia nie mają , że niby takie super w łóżku :D albo faceta tylko na przeciętne stać to się tłumaczy tu albo tych ładnych po prostu nie jarałes w pełni nie pociagales nie kręciłeś ich to się męczyły z tobą koleś po prostu albo im po prostu nie zależało na tobie zeby cie usatysfakcjonowac to się nie wysilały :D :D:D

Gość gość
22.28 reklamujesz swoje puszczalstwo? :D

Gość gość
23.29 to nie twoja sprawa wscibska babo ale piękna może iść do łóżka jak ulegnie jakiemuś zakochańcowi ,co nie znaczy że sama popłynęła w 100% ,cała twoja wypowiedz świadczy że masz wredny charakterek :-) i lepiej nie oceniaj czyjejś skali przyjemności

Gość gość
mam kobietę na stałe ona ma 24 ja 28 miała wielu partnerów seksualnych ja wiele kobiet a i tak ją kocham i uwielbiam bo to mój skarb i już nim będzie :) wyszaleliśmy się i mamy plan by ułożyć sobie normalne życie a dziwką ona nie była i nie jest więc po co sklepać te stare stereotypy :D

Gość gość
tych ładnych po prostu nie jarałes w pełni nie pociagales nie kręciłeś ich to się męczyły z tobą koleś po prostu albo im po prostu nie zależało na tobie zeby cie usatysfakcjonowac to się nie wysilały smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X A mężczyźni frajerzy za takimi latają i na żony biorą a one mają ich za bankomaty i żywe wibratory hahaha Piękna zawsze może mieć żywy wibrator te ładne muszą zadowolić się plastikowymi;)

Gość gość
gość dziś Czyżby pani co kupczy dupą?

Gość gość
piękna może iść do łóżka jak ulegnie jakiemuś zakochańcowi X Nie rób z pięknych kobiet desperatek chodzących do łóżka z litości z każdym w niej zakochanym ;)

Gość gość
00.41 masz problemy z logiką

Gość gość
Nie tylko piękne kobiety ulegają zakochancowi ale tylko desperatki tkwią w takich związkach długo albo tkwią bo maja z tego korzyści.

Gość gość
Myślę, że każdy ma trochę racji. Piękne kobiety są rozpieszczone i często zmanierowane, mają obsesję na punkcie wyglądu np. nieogolone nogi będą dla nich przeszkodą do seksu. Ale myślę, że też nie ma co uogólniać bo wszystko zależy od wychowania, poglądów, faceta i oczywiście poziomu hormonów. Kobiety co mają więcej testosteronu mają wyższe libido.

Gość gość
Oczywiście nie wszystkie piekne kobiety to kłody choć bardziej zapamięta się piękną z niskim libido niż przeciętną z normalnym czy niskim libido. Od tych pierwszych wymaga się bo jak ideał z wyglądu to ideał w seksie a nie stety, nie zawsze jest idealna na każdym polu. Piękne kobiety z wysokim libido wiedzą jak użyć tej broni kobiecej i nie chodzą do łóżka z bywalcami kafe;)