Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZLACHETNA PACZKA ktoś tu liczyć nie umie

Polecane posty

Gość gość

Pan Mariusz (37 l.) i pani Wioleta (39 l.) wychowują trójkę dzieci: Krystiana (5 l.), Błażeja (3 l.) oraz Igora (2 l.). Na co dzień pani Wioleta zajmuję się dziećmi szczególnie Igorem oraz Błażejem którzy nie uczęszczają jeszcze do szkoły. Prace zawodową podejmuję więc obecnie tylko pan Mariusz, który jako nowo przyjęty pomocnik w tartaku zarabia ok.1700 zł. Pan Mariusz jest jedynym źródłem dochodu rodziny przez co często nie wystarcza na podstawowe potrzeby.Na jednego członka rodziny przypada tylko 550 zł msc ---------------------- wynagrodzenie 1700 zł+ 1500 zł (500+) + rodzinne na 3 dzieci - 300 zł = 3.500: 5 osób =700 zł na osobę msc kuźwa a nie 550 zł.

Gość gość
Pani Ewa (43 l.) wraz z mężem panem Jackiem (51 l.) wychowują czwórkę dzieci: 20-letnią Justynę, 19-letnią Sylwię, 17-letnią Patrycję oraz 7-letnią Julitę. - 20 I 19 letnie dzieci, czyżby ich praca w ręce kuła, litości, ja pieprzę, to ja mając 18 lat podjęłam pracę i uczyłam się bo rodziców nie było stać na moje utrzymanie i nie wyciągaliśmy rąk po darmowe

Gość gość
Pani Anna (60l.) mieszka sama. Pani Anna została sama 4 lata temu, po śmierci swojej matki. Bardzo cierpi zarówno z powodu samotności, jak i przez problemy zdrowotne, które uniemożliwiają jej podjęcie prac zarobkowych. Córki założyły już własne rodziny, w miarę możliwości pomagają matce. Sytuacja finansowa jest trudna. - no chyba po to rodzicie dzieci aby się wami jako rodzicami opiekowali,

Gość gość
Pani Leokadia (70 l.) mieszka wraz z synem Adamem (34 l.) Pani Leokadia od 24 lat jest wdową. Dwie córki mieszkają daleko od domu rodzinnego i bardzo rzadko ją odwiedzają. Syn Pani Leokadii - Adam jest osobą zmagającą się z alkoholizmem.--------------------------no i czy warto mieć dzieci, a przecież twierdzicie, że macie po to dzieci aby się wami zajmowały

Gość gość
bo tu się nie liczy, tu się daje tym co drą gębę, że im za mało ale do pracy nie chcą iść, bo to ich boli

Gość gość
Nigdy nic nie dalem na szlachetna paczka i nie dam.wole dac browara pijakowi ,przynajmniej wiem komu daje.