Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest was budżet i jak wydajecie pieniadze

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy stać mnie na wynajem , maz zarabia 1800 , dostajemy jeszcze 500+ , to razem 2300 , da sie za tyle chociaż wynająć kawalerkę i wyżyć? Plus utrzymanie samochodu, dziecko 8 miesięcy , do 3 roku życia będę siedzieć w domu

Gość gość
Nie wspomnialam o 1000 macierzyńskiego bo zaraz sie kończy a wyprowadzka jak juz to i tak po nowym roku , jakieś oszczędności mamy

Gość gość
Jakie miasto? Gdzie teraz mieszkacie?

Gość gość
moim zdaniem macie bardzo skromny budżet, nie wiem jak wy żyjecie ... nawet nie myśl o wynajmie.

Gość gość
Mieszkamy u rodziców , dajemy im 600 , oplacam internet i telefon moj i męża 120 , pampersy 150 , paliwo 300 , reszta nam zostaje , 1000 - 1500 odkladamy , reszta to ubrania itp

Gość gość
a jedzenie???

Gość gość
Nie. Nie bardzo. Musisz liczyć ok 1000 za wynajęcie, o ile nie więcej. Zależy jakie miasto, jaki metraż. Zostaje ci max 1300. Odejmij paliwo i masz 1000. Za 1000 musisz się ubrać, wyżywić i kupić chemię na 3 osoby. Zorientuj się najpierw w cenach wynajmu, a potem policz. Musisz tak to zrobić, aby oszczędności nie ruszyć.

Gość gość
Ja zarabiam 2300 i dla mnie to mało, mam nadzieje ze dostane podwyżke, plus pensja męża 2700, szału nie ma, a 2300 na rodzine to jakas masakra, siedzcie u rodziców dopóki sama nie pojdziesz do pracy bo inaczej bedziecie wegetowac a nie zyc

Gość gość
Nie wytrzymuje juz psychicznie z matka pod jednym dachem , juz chyba wole klepać biedę na swoim

Gość gość
Jak dacie wyżyć z dzieckiem za ok. 800zł to tak

Gość gość
To mało ja zarabiam 2700. Jestem sam i bida jest :P Nie zapominaj że trzeba ubezpieczenie zapłacić a tym roku będzie wysokie u mnie powyżej 1k zł. Sam samochód was zje :P Nie zapominaj że trzeba brać pod uwagę choroby, wesela i inne tego typu wydatki. Powodzenia

Gość gość
Autorko z takimi pieniedzmi ja bym sie nie porywala.Znajoma jest sama i ma 2300 wlasnie wynajela mieszkanie,ale troche sie obawia oplat itp,a jest sama a was jest troje.

Gość gość
Ja zarabiam 1,8 tys zł i wynajmuje dom za 1 tys już z rachunkami, daje radę na styk.

Gość gość
Mam oszczędności i moze bym zlaosla jakas prace dorywxza albo zlobek