Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Goji Berry 500

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy ktoś z was stosował może preparat goji berry ? czy on w ogóle działa ? bo chciałam go zamówić ale nie wiem czy nie będą to wyrzucone pieniądze w błoto ....

Gość Weronia837
Ja przyjmuję suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl już od pewnego czasu bo 3 miesięcy więc mogę się wypowiedzieć na jego temat;) Mi osobiście pomaga bo hamuję mój apetyt co było dla mnie największym problemem bo ciągle mogłam jeść i jeść, dodatkowo przyśpieszył mój metabolizm co zauważyłam już po 2 tygodniach! stosuję dietę 1200kcal do tego jeżdżę na rowerku stacjonarnym i chodzę na basen zrzuciłam 18kg!

Gość gość
Tutaj http://medtutor.pl/forum/goji-berry-500 możecie sobie poczytać o tym suplemencie. Ja też go stosuje, ale dopiero 2 tydzień więc za bardzo wypowiadać się jeszcze nie mogę :)

Gość gość
Stosowałam tabletki Goji Berry 500 przez kilka miesięcy i bardzo chętnie podzielę się moją opinią na temat ich działania. Cóż... Producent obiecywał złote góry, a życie wszystko zweryfikowało.... Nie schudłam ani grama, pomimo tego stosowałam się do jego zaleceń. Byłam załamana, wydałam ponad 300 zł!!! Chciałabym podkreślić jeszcze, że w trakcie łykania tabletek jadłam również suszone owoce goji, więc efekt powinien być podwójny! A jest zerowy! Za namową koleżanki skusiłam się na zakup kolejnego egzotycznego preparatu, a mianowicie African Mango. Tym razem trafiłam w 10! Schudłam 12 kilogramów w dwa miesiące i to bez efektu jojo! Do tej pory nie mogę w to uwierzyć! Jednak lustro robi swoje... ;)

Gość gość
Stosowałam tabletki Goji Berry 500 przez kilka miesięcy i bardzo chętnie podzielę się moją opinią na temat ich działania. Cóż... Producent obiecywał złote góry, a życie wszystko zweryfikowało.... Nie schudłam ani grama, pomimo tego stosowałam się do jego zaleceń. Byłam załamana, wydałam ponad 300 zł!!! Chciałabym podkreślić jeszcze, że w trakcie łykania tabletek jadłam również suszone owoce goji, więc efekt powinien być podwójny! A jest zerowy! Za namową koleżanki skusiłam się na zakup kolejnego egzotycznego preparatu, a mianowicie African Mango. Tym razem trafiłam w 10! Schudłam 12 kilogramów w dwa miesiące i to bez efektu jojo! Do tej pory nie mogę w to uwierzyć! Jednak lustro utwierdza mnie w przekonaniu, ze to prawda! :D

Gość Aga

Zdecydowanie tabletki gojiberry500 są dla mnie jednymi z lepszych tabletek na odchudzanie dostepnych obecnie w internecie. https://suplementy.expert/gojiberry500/ zamowilam ostatnio na tej stronie  i jestem bardzo zadowolona.

Gość Aga

To przeżytek. Teraz popularny jest zielony jęczmień i rozwiązania z nim: np. zbijaniewagi.pl

Gość Paula27

Witam. Zamówiłam kiedyś sobie zestaw na kurację 3 miesięczna tabletek gojiberry 500 do tego byłamna diecie i ćwiczyłam 6x w tygodniu spadło mi 8kg więc w sumie to nie wiem czy coś pomogły może coś tylko wspomogły. Pozdrawiam 

Gość Olkaaa

Nie jest zły. Tutaj więcej informacji o nim, ale szczerze mogę polecić, na pewno nie zaszkodzi a może MEGA pomóc ; ) Pozdrawiam Ola .

https://100pronatural.pl/jaki-suplement-na-odchudzanie-wybrac/

Gość Ewa

Ja jednak wole Foreverslim, przynajmniej dzięki niemu nie ma efektu jojo, i schudłam 12kilo w 3 miesiące 

Gość koje

Przestańcie ...ić głupoty i polecać to ....