Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domma95

głodówka 2 tygodnie

Polecane posty

Gość domma95

czesc, szukam kogos kto razem ze mna podejmie sie wyzwania jakim jest 2tygodniowa glodowka. Chodzi mi tu o motywacje itp. Prosze skontaktujcie sie na facebook'u: Dominika Maciak albo piszcie tutaj:) Mozecie tez opowiedziec wasze historie z glodowkami:))

Gość gość
Odradzam głodówkę 2 tygodniową odchudzanie to systematyczne ograniczanie jedzenia i jeżeli wykażesz się silną wolą to napewno schudniesz .

Gość Alinka007
Loooo mamo po taki czasie to Ty chyba padniesz, rozumiem jednodniową głodówkę, ale więcej to chyba lekka przeginka. Można schudnąć w bardziej cywilizowany sposób, poczytaj sobie o jagodach acai - dobrze wpływają a proces odchudzania. Mi przynajmniej pomogły :)

Gość inga093
Ja również odradzam głodówkę tak jak koleżanki wyżej piszą odchudzanie to długi trwały proces a nie 2 tygodnie głodówki i już po sprawie;) Ja odchudzam się 3 miesiąc, jem regularnie 5 posiłków dziennie, chodzę na siłownię i basen do tego przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.p i gubię miesięcznie 5-6kg i nie katuję się tak jak przy głodówce.... A efekt na pewno utrzyma mi się na długo a nie tak jak przy głodówce ,że zaraz powrót wagi!

Gość Betulka
hej, czy ktos chetny na glodowke na poczatek 10 dni, potem sie zobaczy?

Przy glodowce efekt jojo gwarantowany! Na blogu smaki zycia jest fajnie rozpisana dieta dla kobiet, polecam zajrzec i wyprobowac w towarzystwie cwiczen :)