Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wasze dzieci otrzymaly wlasny pokój

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wynieść lozeczko do drugiego pokoju i do kiedy sie kochaliście normalnie przy dziecku jak spalo

Gość gość
Wcale przy dziecku się nie kochamy... to chore.

Gość gość
Moje dziecko ma dwa miesiące i mieszkamy w kawalerce. Zanim zmienimy mieszkanie na dwupokojowe jak będzie potrzebne , mamy się kochać w lazience czy dziecko wystawiać na balkon ?

Gość gość
Nie mogłabym nawet przy 2- miesięcznym, no ale co kto lubi

Gość gość
2 miesięczne to nadal dziecko, nie potrafiłabym... Jak nie macie warunku na dziecko, to trzeba było się nie rozmnażać. Ale kto co lubi :/ po za tym super... wszystko się kręci w jednym pokoju, sypialnia, jadalnia, bzykalnia, pokój dziecięcy, salon, pozazdrościć :)

Gość gość
* warunków miało być

Gość gość
Autorko, jeśli dziecko już mniej więcej kontaktuje, że tak to ujmę to jeśli masz taką możliwość, jak najbardziej stwórz mu jego własny pokoik i Wy miejcie swój dla siebie. Niektórzy nie mają takiej możliwości ale jeśli ktoś ją ma to można to zrobić dosyć wcześnie. Swoja drogą miałam koleznkę w latach szkolnych która spała wraz z siostrą , bratem i rodzicami w jednym pokoju. Co prawda to taka jakby kuchnia z pokojem ale mimo wszystko jedno pomieszczenie bez scian. Nie parę lat tylko więcej. A ja narzekałam na wspólny pokój z siostrą do matury.

Gość gość
Ponad 3lata.

Gość gość
Córka przeniosła się do swojego pokoju jak miała ok.10-11miesięcy .Jak mieszkacie w jednym pokoju polecam przedział ścianką lub regałem ewentualnie taką zasłoną na specjalnym mocowaniu do sufitu...dorota Szelągowska takie myki robiła w swoim programie :)