Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cesarka w Anglii.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziewczyny które miały cesarke w uk mam pytanie. Jak długo po byliście w szpitalu ? Jak wyglądają przygotowania do planowanej cc ? Dzisiaj miałam spotkanie z lekarzem będzie to moja druga cesarka tutaj. Pierwsze była nieplanowana. Teraz jest inaczej dzisiaj dostałam datę i bardzo dużo notatek do czytania. Jakie są wasze spostrzeżenia ?

Gość gość
Mialam dwie cc. Po pierwszej bylam w szpitalu 4 doby. Po drugiej wyszlam po 24 h, dobrze sie czulam lekarze sie zgodzili. Nie wiem, czy planowana cc jest taka super, jednka dziecko nie zawsze jest gotowe. Ja na twoim miejscu maja ta wiedze I doswiadczenie co teraz prezmyslalabym to, poczytala, nie zgadzala sie na cc przed data porodu a najlepiej poczekala n arozpicezcie akcji porodowej. Jets tez taka opcja, chociaz lekarze niechetnie sie zgadzaja. Ale zdrowie swojego dziecka powinno byc njawazniejsze.

Gość gość
Tak wiem o tym dużo czytałam dużo się dowiadywalam. Zdecydowałam sama ze chce urodzic przez cesarskie cięcie. Będę mieć cc na 3 dni przed planowaną data porodu zaznaczyła że chce czekać jak najdłużej zgodzili się. Bardziej teraz martwię się o takie formalne rzeczy. Dostałam receptę i nie wiem na co ani po co nikt mi nie wytłumaczył lekarz powiedział że farmaceuta mi wytłumaczy. Muszę się też zgłosić do szpitala na dzień przed też nie rozumiem po co.