Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kocham 35 latke, sam mam 24

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam 24 lata, zwi膮zek z 35-latk膮 to dla mnie jaka艣 abstrakcja. Mam te偶 wielu kumpli i im te偶 nawet do g艂owy by to nie przysz艂o. Dla mnie i dla nich to naprawd臋 ju偶 stara kobieta, sorry.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
O rany Ty masz tak a kto艣 ma inaczej, Dla jednego 24 latka 35 latka b臋dzie zbyt starsza wiekiem, drugiemu to nie przeszkodzi, Niech Taka 35 latka spr贸buj臋 tylko powiedzie膰, 偶e46 latek jest dla niej za stary, 偶e to stary ch艂op, to zaraz poleca wulgaryzmy, 偶e ona nie powinna przebiera膰 tylko bra膰 jak leci bo nie jest ju偶 m艂oda. A ak 35 letni mezczyzna napisze, 偶e si臋 mu podoba 46 latka to go wysmieja, 偶e lata za starszymi paniami. Czaisz r贸偶nice? A niby ka偶dy taki 艣wiatowy i posteowy. Ludzie, dajcie innym 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
'35 latka to ju偶 naprawd臋 stara kobieta' - o nie mog臋 :D Zaraz si臋 posikam ze 艣miechu, pozdro m艂odzie艅cze 24 letni :D Za 6 lat 30tka, uwa偶aj :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co w tym dziwnego, 偶e dla ch艂opaka 24 lata kobieta 35 lat to ju偶 stara baba? Przecie偶 to normalne. A co do sytuacji, 偶e 35-latka m贸wi艂aby o 46-latku, 偶e jest dla niej za stary i spotka艂aby si臋 z krytyk膮, to akurat zupe艂nie co innego. Po pierwsze, obie strony maj膮 ju偶 wtedy "swoje lata", po drugie taka 35-latka nie ma za bardzo pola wyboru, bo ma艂o kto si臋 ju偶 ni膮 interesuje. Nie mo偶e ju偶 wybrzydza膰, ka偶dy z was to wie i nie ma co udawa膰. Natomiast co do 24-letniego ch艂opaka - on ma wok贸艂 siebie pe艂no m艂odych, 艂adnych dziewczyn w swoim wieku i m艂odszych, wi臋c wyb贸r ogromny, szanse du偶e, a i dziewczyny m艂ode, pon臋tne, z j臋drnymi cia艂ami, a nie starzej膮cym si臋 cia艂em 35-latki (sorry za szczero艣膰). Ilu znacie 24-latk贸w zwi膮zanych z kobietami po trzydziestce? I co, to przypadek, 偶e to jest u艂amek procenta? Jako艣 m艂odzi faceci nie biegn膮 tabunami do starych bab. I nic w tym dziwnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 36 lat i faceta 28-latka. Pozdrawiam i niechaj Wam gul skoczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ilu znacie 24-latk贸w zwi膮zanych z kobietami po trzydziestce? I co, to przypadek, 偶e to jest u艂amek procenta?" to raczej faceci 25-30 zwiazani z kobietami od 36 do 42 r.z. Znam... hmmm... ok. trzydziestu. W ostatnich dwoch latach widze znacznie wiecej takich zwiazkow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zwi膮zany ze starsz膮
Ja mam 27 lat i rzadko kt贸r膮 kobiet臋 nazywam "bab膮", a stare s膮 osoby po 60-tce i 70-tce, a nie przed 50-tk膮. Bywaj膮 30-latki, kt贸re mog膮 wybrzydza膰 (gwiazdy filmu i muzyki) i m艂ode kobiety, kt贸re nie zach臋caj膮 urod膮 ani osobowo艣ci膮. Niby wi臋kszo艣膰 os贸b uwa偶a, 偶e nie powinno si臋 patrze膰 na urod臋, na powierzchowno艣膰, bo przemija i jest mniej istotna dla zwi膮zku ni偶 dojrza艂o艣膰 emocjonalna, a w tym temacie same (i to kobiety!) namawiacie do patrzenia na co? Na wygl膮d! Prosz臋 bardzo: "m艂ode, pon臋tne, z j臋drnymi cia艂ami, a nie starzej膮cym si臋 cia艂em 35-latki (sorry za szczero艣膰)". Ciekawe, kto to m贸wi i czy s膮dzi, 偶e m臋偶czyzn starzenie omija. Ciekawe te偶, czy sam/a zaakceptowa艂/a/by fakt, 偶e partner odejdzie, bo "masz siwe w艂osy na jajach", albo "cycki Ci wisz膮"? Tak, jestem zwi膮zany ze starsz膮. Nie jest stara, nie wygl膮da staro, nic jej nie obwis艂o, ale nawet gdyby, to i tak wol臋 j膮, ni偶 Was z Waszymi pogl膮dami :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co w tym dziwnego, 偶e dla dziewczyny 24 lata m臋偶czyzna 35 lat to ju偶 stary dziad? Przecie偶 to normalne. A co do sytuacji, 偶e 35-latek m贸wi艂by o 46-latce 偶e jest dla niego za stara i spotka艂by si臋 z krytyk膮, to akurat zupe艂nie co innego. Po pierwsze, obie strony maj膮 ju偶 wtedy "swoje lata", po drugie taki 35-latek nie ma za bardzo pola wyboru, bo ma艂o kto si臋 ju偶 nim interesuje. Nie mo偶e ju偶 wybrzydza膰, ka偶dy z was to wie i nie ma co udawa膰. Natomiast co do 24-letniej dziewczyny- ona ma wok贸艂 siebie pe艂no m艂odych, 艂adnych ch艂opak贸w w swoim wieku i m艂odszych, wi臋c wyb贸r ogromny, szanse du偶e, a i ch艂opcy m艂odzi, pon臋tni, z j臋drnym cia艂em a nie starzej膮cym si臋 cia艂em 35-latka (sorry za szczero艣膰). Ilu znacie 24-latek zwi膮zanych z m臋偶czyznami po trzydziestce? I co, to przypadek, 偶e to jest u艂amek procenta? Jako艣 m艂ode kobiety nie biegn膮 tabunami do starych dziad贸w I nic w tym dziwnego.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:35 hahaha dobre W punkt. Po co 24 latce 35 latek jak ona mo偶e przebiera膰 i wybiera膰 w przedziale powiedzmy 20-30 lat. 35 latek te偶 ju偶 nie ma du偶ego wyboru, bo w jego wieku wekszosc kobiet ju偶 ma partnera. A te du偶o m艂odsze maj膮 do wyboru multum facet贸w i nie musz膮 bra膰 pierwszego z brzegu ;) Ale fakt, zwykle te teksty, 偶e kobiety po 30 Stce si臋 sypia i maj膮 ju偶 ma艂y wyb贸r, oraz powinny si臋 cieszy膰 偶e je ktokolwiek chce-z obserwacji wim 偶e to pisz膮 faceci, kt贸rzy nie maj膮 powodzenia u kobiet, ani w swoim wieku Ani u du偶o m艂odszych. Inaczej zamiast wypisywa膰 brednie ju偶 dawno byli by z jak膮艣 pi臋kna 22 latka :P A tak to dupa blada, seksu nie ma, to sobie przynajmniej ulza obrazaj膮c kobiety. Na damskim forum; D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hm, troch臋 pociesznie pocieszacie si臋 starsze panie po trzydziestce. Facet 35-letni ma O WIELE wi臋ksze pole manewru ni偶 kobieta 35-letnia, po co zgrywacie g艂upa, 偶e jest inaczej. Facet 35-letni ma wszelkie mo偶liwo艣ci, by zwi膮za膰 si臋 z kobiet膮 27-28-letni膮 bez wi臋kszego k艂opotu. Tak to ju偶 na 艣wiecie jest. Za to 35-letni膮 kobiet臋 ma艂o kt贸ry facet przed trzydziestk膮 b臋dzie chcia艂, bo mo偶e bez problemu zwi膮za膰 si臋 z r贸wie艣niczk膮 lub m艂odsz膮. Po co udajecie, 偶e jest inaczej, po co si臋 z艂o艣cicie, od z艂o艣ci zrobi wam si臋 jeszcze wi臋cej zmarszczek. W kobietach ceniona jest uroda, m艂odo艣膰, j臋drno艣膰, a co za tym idzie seksapil. Za to kobiety wol膮 u faceta dojrza艂o艣膰, do艣wiadczenie, rozs膮dek, czyli to, co mog膮 im da膰 starsi od nich partnerzy. Mo偶ecie wymy艣la膰 bajeczki, 偶e jest inaczej, ale nara偶acie si臋 tylko na 艣mieszno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A tak to d**a blada, seksu nie ma, to sobie przynajmniej ulza obrazaj膮c kobiety. Na damskim forum; D x Prostacki argument. Wiele kobiet tutaj chce akurat zna膰 m臋ski punkt widzenia. W dodatku gdyby nie wpisy facet贸w, to forum by ju偶 dawno zdech艂o, dawno by艣cie si臋 ukisi艂y we w艂asnym sosie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to raczej faceci 25-30 zwiazani z kobietami od 36 do 42 r.z. Znam... hmmm... ok. trzydziestu. W ostatnich dwoch latach widze znacznie wiecej takich zwiazkow. x We藕 nie zmy艣laj, bo to 偶a艂osne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam sie - jest mase takich par czesto tej roznicy w ogole nie widac zazdrosnicy:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka masa, to s膮 jednostkowe sprawy. I jacy zazdro艣nicy, mam zadro艣ci膰 ch艂opakowi, 偶e zwi膮za艂 si臋 ze star膮 bab膮? Nie, dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 znam du偶o takich par. Jeszcze kilka lat temu zna艂am jedn膮, mo偶e dwie. Ale teraz znam ich naprawd臋 bardzo du偶o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi艂o艣膰 nie wybiera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwi膮zany ze starsz脿 z wczoraj napisa艂 ca艂膮 niewygodn膮 prawd臋 o wi臋kszo艣ci ludzi. Wi臋kszo艣膰 ludzi to konsumpcyjni egoi艣ci. M臋偶czyzna chc臋 pi臋knego m艂odego cia艂a kobiety aby je u偶ywa膰 a kobieta chce dojrza艂ego faceta z grubym portfelem aby u偶ywa膰 jego portfel. Oczywi艣cie,ze nie wszyscy m艂odzi co nie chc膮 starszych tacy s膮 ale wi臋kszo艣膰. Zapewne Ci co teraz to czytaj膮 i my艣l膮 "ja taki/ taka nie jestem" Je偶eli jeste艣 w stanie zwi膮za膰 si臋 z m艂od膮 ale nieurodziw膮 dziewczyn膮 lub z starszym ale siedz膮cym w d艂ugach po uszy to tak, taki/taka nie jeste艣;) Dlatego pewnie jest tyle rozwod贸w, ludzie nie patrz膮 na wnetrze cz艂owieka tylko na jego opakowanie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣la艂am, 偶e ludzie dobieraj膮 si臋 z przyja藕ni, mi艂o艣ci i zaufania, a nie, 偶e powy偶ej 33 roku 偶ycia kobieta nie istniej臋 jako partnerka. Kto takie chore teorie wymy艣la?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj .. Facet 35-letni ma O WIELE wi臋ksze pole manewru ni偶 kobieta 35-letnia, po co zgrywacie g艂upa, 偶e jest inaczej. Facet 35-letni ma wszelkie mo偶liwo艣ci, by zwi膮za膰 si臋 z kobiet膮 27-28-letni膮 bez wi臋kszego k艂opotu. Tak to ju偶 na 艣wiecie jest. x Nie ka偶dy facet ma takie wielkie pole manewru, gdyby tak by艂o to nie by艂oby tylu samotnych 40latkow. M臋偶czyzna po 30ce ma du偶e szanse jak jest ustawiony, ma dobra prace, mieszkanie, samoch贸d. Jak jest nieudacznikiem to 偶adna go nie zechce, nawet te starsze :) xxxxx W kobietach ceniona jest uroda, m艂odo艣膰, j臋drno艣膰, a co za tym idzie seksapil. x M艂odo艣膰, uroda, j臋drno艣膰 przemija, nie ka偶dy wybiera partnerk臋 wed艂ug takich kryteri贸w jak poda艂e艣. Sa kobiety m艂ode ale niepe艂nosprawne i one tez znajduj膮 mi艂o艣膰 ale nie u takich facet贸w jak Ty. xxxxx Za to kobiety wol膮 u faceta dojrza艂o艣膰, do艣wiadczenie, rozs膮dek, czyli to, co mog膮 im da膰 starsi od nich partnerzy. x Dojrza艂o艣膰, do艣wiadczenie, rozs膮dek maja tez starsze kobiety a do tego i seksapil. xxxx Mo偶ecie wymy艣la膰 bajeczki, 偶e jest inaczej, ale nara偶acie si臋 tylko na 艣mieszno艣膰. x Nikt nie pisze ,ze wszyscy m臋偶czy藕ni wola starsze czy wszystkie kobiety wola m艂odszych. Kiedy艣 by艂o to narzucone przez spo艂ecze艅stwo ale czasy si臋 zmieni艂y i ludzie dobieraj膮 si臋 w pary ro偶nie i nie patrz膮 na to co s膮siedzi powiedz膮 bo maja do w doopie. To Ty nara偶asz si臋 na 艣mieszno艣膰 broni膮c z uporem swojego zdania oczywi艣cie masz do niego prawo ale nie ka偶dy musi mie膰 takie samo zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uderz w st贸艂, a no偶yce si臋 odezw膮 :) Drogie panie po trzydziestce, tu nie chodzi o to, 偶e jeste艣cie stare albo za stare na zwi膮zki. Tylko za stare dla m艂odych, dwudziestoparoletnich ch艂opak贸w. Pami臋tam, jak by艂em studentem, to kobiety po trzydziestce dla mnie i moich koleg贸w by艂y "przezroczyste", kompletnie by nam do g艂owy nie przysz艂o, 偶e mogliby艣my si臋 takimi zainteresowa膰. Wok贸艂 pe艂no by艂o przecie偶 艣licznych i m艂odych studentek. To takie naprawd臋 dziwne, 偶e woleli艣my te m艂ode dziewczyny ni偶 "stare baby" dla nas wtedy? Nie ma si臋 co obrusza膰 albo zmy艣la膰 te historyjki, jak to niby teraz pe艂no par 20-letni ch艂opak i 30-letnia kobieta, bo takich jest garstka. W dodatku nie wiem jaki jest wtedy uk艂ad mi臋dzy nimi, ale taka trzydziestolatka to wychowuje sobie tego dzieciaka czy jak? Przecie偶 w艣r贸d r贸wie艣nik贸w kobiety s膮 dojrzalsze, a co dopiero gdy jest du偶a r贸偶nica wieku. To jakie艣 kobiety nimfomanki zwi膮zane z kolei z ch艂opczykiem, kt贸ry szuka mamusi i opiekunki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A produkuj si臋 ile mo偶esz i tak nie zmienisz faktu, 偶e takie zwi膮zki istniej膮 i maj膮 si臋 dobrze. A je偶eli istniej膮 to znaczy, 偶e akurat Ci m艂odsi zwr贸cili uwag臋 na starsz膮 od siebie kobiet臋 i pokochali a co niekt贸rzy nawet poprosili j膮 o r臋k臋 i ozenili si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11:19 zgadzam si臋. Tak samo to wygl膮da z drugiej strony. Sorry, pami臋tam jak mia艂am te 21, 22 lata , to facet powiedzmy 32 letni to by艂 dla mnie starszy pan, niestety. Ca艂kowicie aseksualny. Co艣 jak wujek. Z tego co pami臋tam dla moich kole偶anek te偶. Jako partner贸w szukalysmy sobie ch艂opak贸w mniej wi臋cej w naszym wieku, g贸ra 4 czy 5 lat starszych. Co ciekawe jak teraz patrze, a jeste艣my pod 40 to wi臋kszo艣膰 ma m臋偶贸w z w艂asnego rocznika, albo 2 czy 3 lata m艂odszych. Ewentualnie g贸ra 3 lata starszych. Jedna kolezanka ma m臋偶a 12 lat starszego, ona 40 on 52 ale co艣 narzeka, 偶e zdziadzial i drugi raz wzielaby sobie m艂odszego. Albo by艂a sama, bo zarabia bardzo dobrze, m膮偶 ma艂o, ale to ju偶 inna bajka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Racja. Te偶 uwa偶am, 偶e pary z du偶膮 r贸偶nica wieku to mniejszo艣膰, ale si臋 zdarzaj膮. C偶ego mo偶e oczekiwa膰 taki np 38 latek od zwi膮zku z 23 latka?Kojarzy mi si臋 to z relacja ojciec c贸rka. Dziewczynie pewnie imponuje, 偶e on jest starszy, ma pozycje, pieni膮dze, nie to co studenci r贸wie艣nicy. A on?Bo ja wiem, raczej nie traktuje jej jak partnerki ale jak c贸rk臋. Albo jak kobiet臋, bo podoba mu si臋 jej m艂ode cia艂o, tylko w takim razie to wsp贸艂czucie dla takiego zwi膮zku. Bo to chore.

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 U mnie w rodzinie s膮 takie przypadki. Ciotka po 60-tce znalaz艂a sobie pana lat 50. Moja kuzynka ma 36 lat, w zesz艂ym roku spotyka艂a si臋 z 8 lat m艂odszym. M贸j kuzyn ma 26 lat, a jego dziewczyna 37. (M贸j brat ma 47, a jego dziewczyny nieodmiennie 20-30, ale to taki szczeg贸艂 :P) Takie zwi膮zki s膮 rzadkie, ale s膮 - i ju偶 nie wyst臋puj膮 marginalnie, ale bywaj膮 widoczne... albo i nie ;) - bo przecie偶 niekt贸rzy ludzie (dotyczy to i m臋偶czyzn, i kobiet) nie wygl膮daj膮 na sw贸j wiek. BTW sam jestem "dwudziestoparoletni", ale nie jestem ani "dzieciakiem", ani "ch艂opczykiem" - i wielu 30-40-latk贸w jest mniej dojrza艂ych i zaradnych ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja zakocha艂am si臋 w ch艂opaku o 10 lat m艂odszym, mia艂am 35 lat, on 25. Byli艣my ze sob膮 kr贸tko, ale to nie wiek by艂 przeszkoda dla naszego zwi膮zku. Moja kole偶anka ma m臋偶a o 9 lat m艂odszego, jak si臋 pobierali ona mia艂a 30 a on 21, maj膮 2 dzieci. Tak偶e autorze, je艣li podoba Ci si臋 ta kobieta a ty podobasz si臋 jej to spr贸buj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie kobieta po trzydziestce, kt贸ra chce ch艂opaka (bo jeszcze nie faceta) dwudziestoletniego, jest po prostu zboczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha to teraz dwudziestolatek to ch艂opak;) a jak taki dwudziestolatek zgwa艂ci ci c贸rk臋 to b臋dzie wtedy facet;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Debile zacofane nie wiecie co to mi艂o艣膰. W mi艂o艣ci nie patrzy si臋 na wiek, kase, czy inne tam duuperele, to wszystko to zwi膮zki z rozs膮dku 'braku laku', kto艣 kto naprawd臋 sie zakochal nie analizuje takich bzdur, tylko chce by膰 z t膮 osob膮. Pozostaje Wam tylko wsp贸艂czu膰 偶e nigdy mocy tego uczucia nie do艣wiadczyli艣ci e. Poza tym istniej膮 20 latkowie, niedojrzale dzieci, kt贸re patrza tylko na du/pe 艂adna twarz, a istnieja tez tacy co wymagaj膮 czego艣 wi臋cej. To samo w odwrotnych sytuacjach. Wiek to tylko liczba, bo r贸wnie dobrze to 20 latrk m贸g艂 mie膰 mase z艂ych prze偶y膰 w 偶yciu a ta 30 stka przeciwnie. Jeste艣cie ograniczeni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:21 bo jak kto艣 patrzy tylko na wygl膮d to marny to musi by膰 zwi膮zek. Co do starzenia to kazdy si臋 starzeje. Co do starych 30 latek to mo偶e s膮 tak naprawd臋 40 latki? Widzi taki jeden 40 paro atke i my艣li 偶e to 30 latka, albo 50tke i my艣li 偶e to 40ka. Przecie偶 na ulicy nikt nie ma wieku na czole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale co w tym dziwnego, 偶e kto艣 si臋 dziwi, jak kobieta 30 lat i wi臋cej my艣li, 偶e mo偶e poderwa膰 dwudziestolatka. Przecie偶 taki ch艂opak j膮 wy艣mieje. Trzeba mierzy膰 si艂y na zamiary i tyle.

Udost臋pnij ten post