Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2017 A próbował ktoś Zioła Tybetańskie ? Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2017 ekstrakt z agrestu amla bardzo mnie zaskoczył, w pierwszych dwóch tygodniach nic się nie działo. Bałam się że znowu zostałam delikatnie ujmując zrobiona w balona. Co całe szczęście się zmieniło, po pierwszym miesiącu 3 kg, w drugim następne 5. Aktualnie kończę trzecie opakowanie i jak na razie 3 kg czyli łącznie 11 kg. Dla zainteresowanych wrzucam link gdzie zakupiłam amlan, bo prawda jest taka że nie każdy działa https://amlanforte.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2017 Decydując się na odchudzanie,niestety musimy wprowadzić choć trochę zmian w żywieniu oraz wprowadzić więcej ruchu. Bez tego dziewczyny na prawdę będzie wam ciężko schudnąć i utrzymać ten efekt, jeżeli już wam się uda. Prawie pół roku temu postanowiłam coś ze sobą zrobić, zaczęłam od odstawienia cukru, słodkich napoi. Białe pieczywo zastąpiłam ciemnym ale jadałam go max trzy razy w tygodniu. Jestem mamą samą wychowującą dziecko, więc nie mam możliwości pójścia np. na fitness. Za pewne zdajecie sobie sprawę jak ciężko jest się zmotywować do ćwiczeń w domu postanowiłam, że w każdą sobotę będę brała malucha na boisko, grała z nim w piłkę, biegała. Już po miesiącu widziałam różnicę, przede wszystkim lepiej się czułam, miałam więcej energii co wiązało się również ze zwiększeniem motywacji do dalszych działań. Po tym czasie wprowadziłam suplement amlan forte. Zauważyłam, że przy stosowaniu amlanu moja waga szybciej spada, ale wiem że połączenie tych trzech rzeczy daje najlepsze efekty. Teraz cieszę się świetną figurą, staram się namówić koleżanki, żeby też zrobiły coś dla siebie. Jedno jest pewne samo się nie zrobi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2017 ja w sumie ograniczyłam tylko słodycze i też chudnę, jak na razie 6 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2017 kupiłem już dużo różnych suplementów, z tych wszystkich prób najlepsza jak na razie jest właśnie z amlan forte, produkuje go firma Vital progres, plus jest taki, że są tam same naturalne składniki co mi bardzo odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2017 kurde zastanawiam się czy nie kupić amlanu, jest ktoś kto aktualnie go zażywa? Jakie są efekty? Czego mogę się po nim spodziewać? Macie jakieś skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 jest troche amlanów na rynku, więc pytanie o którym z nich chcesz uzyskać informacje. Mogę odpowiedzieć na Twoje pytania na podstawie moich doświadczeń z tym amlanem https://amlanforte.com. Skutki uboczne nie występują, stosuję go trzy miesiące i nie odczułam zmiany, czego możesz sie po nim spodziewać? Na pewno zahamowania łaknienia, nie równa się to z brakiem ochoty na jedzenie, po prostu najadam się mniejszymi porcjami. Efekty? Jak na razie 11 kg z tym że ćwiczę dwa razy w tygodniu. Jestem bardzo zadowolona z agrestu indyjskiego i gorąco Ci polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polipoczi 0 Napisano Październik 3, 2017 też stosuję w/w amlan, nie długo bo cztery tygodnie, ale już zauważyłam pierwsze efekty - 3kg, zamierzam kontynuować kurację jeszcze trzy miesiące zobaczymy czy spadek wagi się utrzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 Zastosowałem Amlam forte do tego dieta i ćwiczenia ,nie schudłam ani kilograma jestem załamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipoczi Napisano Październik 5, 2017 wiesz co nie chce mi się wierzyć, żebyś przez dwa miesiące, uczęszczając na siłownie, nie schudła ani jednego kilograma pomijajac stosowanie suplementu. wiec albo Twoja dieta pozostawia wiele do życzenia i do puki jej nie zmienisz nie osiagniesz zadnych efektów albo ci się nudzi i wrzucasz bezsensowne komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 mało prawdopodobne, rzeczywiście. Rozpoczęłam przygodę z amlanem 3 miesiące temu, regularnie ćwicząc osiągnęłam wynik 9 kg. Z 66 schudłam na 57, jeszcze ze dwa kilogramy i będzie idealo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2017 no i przekonały :) zamówiłam te wasze cudo amlan forte z vital, zobaczymy mam nadzieję że u mnie też skutecznie zwalczy kilogramy których już nie chcę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2017 czy vital progres wysyla za granice,jaki jesst koszt opakowania i ile tabletek jest w op? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2017 też szukam informacji na temat amlanu z vital progres. Z tego co wiem to opakowania maja po 60 kapsułek jedno kosztuje 100 zł, ale są też zestawy promocyjne. Musisz skontaktować się z nimi co do wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2017 amlan jest spoko, mam go miesiąc schudłam 4 g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2017 Pieniądze wyrzucone w błoto...Według mnie dieta połączona z aktywnością fizyczną da bardzo dobry efekt.Ja stosuję tę dietę http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam już 4 kg w nieco ponad tydzień .Dodatkowo piję zieloną herbatę .Dieta jest bardzo tania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2017 polipoczi jak Twoje efekty? zastanawiam się nad zakupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Lara Krik Napisano Październik 17, 2017 Na stronie Amlan Forte - " Autor artykułu Monika Barcz" i obok zdjęcie - znanej rosyjskiej lekarki Eleny Małyszewej... Dodanie komentarzy na ich stronie, niemożliwe. nie lubię, kiedy mnie oszukują! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danusiabmw Napisano Październik 20, 2017 Witajcie, miałam słabszy moment i zamówiłam, bez przekonania bo mnie rozsądek powstrzymywał ale głupota kusiła "dawaj, zamów..!"...no i tak jak się spodziewałam, nic. Biorę to cudo od 3 tygodni, efektów żadnych, ale wezmę już do końca, żeby nie było... Nie ważę się ale moje ciuchy prawdę mi powiedzą, a szczególnie ukochane dżinsy...na razie dżinsy mówią:...gupia, znowu dałaś się wpuścić w kanał....Pozdrówka, siostry w wadze!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2017 moja wypowiedź dot. konkretnych dowodów na oszustwo strony amlanforte gdzies zapodziała. Cenzura w akcji? jasne, forsa ponad wszystko, człowiek człowiekowi - wilkiem! skoro zdrowie młodych (i nie zawsze) odchudzających się osób nie jest ważne, ważne, aby kasę z tego mieć... wstyd, pojęcie obce naszym czasom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2017 jest po prostu jedne wielkie oszustwo!!!żałuję tych pieniędzy wydanych na te g.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2017 widziałam kiedyś ta stronę z Moniką Barcz, przepraszam ale trzeba być na prawdę naiwnym człowiekiem, żeby ufać takim stronom... Ewidentnie widać że jest to strona typowo reklamowa, a pisanie, że po agreście indyjskim występuje anoreksja to dopiero wymysł! Strona musi zawierać regulamin jak i dane firmy sprzedającej dany produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2017 no i do tego Monika Barcz z młodniała o jakieś 30 lat . Jakiś czas temu gdy natknęłam się na tą stronę p. Barcz miała ok 60 lat w okularach i krótkich włosach. Teraz ma ok 30 i wygląda zupełnie inaczej. Boże ludzie są tacy naiwny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2017 ja swój zamówiłam na tej stronie https://amlanforte.com i jestem zadowolona z przebiegu kuracji. Po dwóch miesiącach ubyło 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2017 też go mam, kończę trzecie opakowanie łącznie 9 kg jak najbardziej polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martek1 Napisano Październik 30, 2017 nie mogę uwierzyć, że są osoby które to kupują. Natomiast uwierzę w opłacane pozytywne komentrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2017 wiesz Twoja wiara nie ma nic wspólnego z odchudzaniem ;) a tak na poważnie stosuję amlan forte od jakiś dwóch miesięcy ( nie jestem opłacanym pisarzem, wrzucam swoją opinię, bo wielu ludzi szuka informacji na temat działania i skuteczności ) w pierwszych dwóch tygodniach nie zauważyłam nic, żadnej zmiany. Po tym czasie waga zaczęła powoli spadać, ok 1 kg na tydzień przez trzy tygodnie. Aktualnie 6 kg , zamierzam dalej kontynuować chciałabym jeszcze schudnąć z 3. a stosuję ten https://szczecinek.com/artykul/agrest-indyjski--dbalosc/269527 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilali 0 Napisano Listopad 8, 2017 również stosuję amlan z vital progres, jestem zadowolona z efektów. Po miesiącu schudłam 3 kg, zostały jeszcze dwa miesiące kuracji. po zakończonej dam znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 zachęcam do zakupu Garcinia Cambogia Actives to numer jeden wśród preparatów wspomagających trawienie, przyspieszających metabolizm oraz ułatwiających odchudzanie i dbanie o szczupłą sylwetkę. link http://nplink.net/TltlQNEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJulia Napisano Listopad 8, 2017 Zapraszamy na konsultacje z trenerem i dietetykiem, który ma wieloletnie doświadczenie w przemianie sylwetek, zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Efekty osiągane są dzięki spersonalizowanym dietom oraz ćwiczeniom dostosowanym do potrzeb oraz możliwości klienta. Więcej informacji na www.igortreneronline.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach