Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

hej. jestem w 6 tyg ciąży. jest to moja pierwsza ciaza i nie planowana... gdzieś od 1,5 tyg mam plamienia. nie są one obfite, zazwyczaj przy załatwianiu się. do tego niekiedy boli mnie podbrzusza jak na miesiączkę... byłam wczoraj u ginekologa powiedział że płód rozwija się prawidłowo, co do plamienia to pobrał wymaz i wyniki mają być w czwartek, mimo to strasznie się boję że może być coś nie tak, że może to byś początek poronienia. tym bardziej że akurat ten lekarz nie koniecznie ma dobre opinie. może któraś z Was miała podobna sytuację?

Gość gość
Ja. Ale to nie jest potwierdzone. Spoznial mi,sie okres 11 dni i,zrobilam tez - pozytywny. Dziś umowie się na potwierdzenie ale zauważyłam plamienie co mnie przestraszylo i zastanawiam się czy nie iść do szpitala.

Gość gość
generalnie plamienie jest niepokojące. powinno się brać leki na podtrzymanie ciąży. Ja miałam plamienie w terminie miesiączki, trwało z tydzień, ale brałam leki i wszystko dobrze się skończylo

Gość gość
Miałam plamienia na różnych etapach 1 trymestru, ale nigdy nie trwały one dluzej niż 2-3 dni, cały czas byłam na lekach, ponieważ pierwsza ciążę poronilam z powodu niskiego progesteronu

Gość gość
W każdej z 3 ciąż plamilam. Stracilam 1 z nich w 10 tc. Powinnaś brac luteine.