Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co ludzie maja dzieci jak ciagle je komus podrzucaja

Polecane posty

Gość gość
Podrzucaja na ogól dziadkom, dla ktorych tez wazne sa wnuki. Nie podrzucaja obcym ludziom. Poza tym nie wszyscy.

Gość gość
Jak będziesz miała dziecko to zrozumiesz. Mnie tez się w ciąży wydawało, i przed ciążą, że nikomu dzieci nie będę nigdy "podrzucać". Jak będziesz padała na pysk, jak ci bokiem wrzask dziecka i machanie grzechotką wyjdzie to będziesz się modliła o to by babcia wzięła wnuka na 2 godziny. Na razie, za przeproszeniem, g..wno w temacie wiesz.

Gość gość
Moi rodzice i tesciowa szaleja za swoim wnukiem i sami wychodza z propozycja przenocowania i oddania go na weekend na tydz na kilka dni aby tylko pobyl u nich. Bym wcale dziecka nie miala ale nie podrzucam chyba ze w ostatecznosci albo chce wyjsc poszales raz na dwa mies :-) a dziadkowie usychaja z tesknoty :-)

Gość gość
Dla zdrowia!! Nic w temacie nie wiesz ale żywię głęboką nadzieję, ze kiedyś się dowiesz i wtedy coś napisz. Nawet położna stwierdzila, że trzeba wyjść z domu a nie przebywać tylko z dzieckiem, bo kazdy potrzebuje kontaktu z innymi. Poza tym lepiej jest uczyć dziecko kontaktu z innymi, bo potem będzie mu ciezko z kims zostać tak jak właśnie mojemu dziecku, ktorym zajmuje się tylko ja.