Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypiszmy cechy faceta,który dobry jest na chwilę,ale nie na życie,na męża i ojca

Polecane posty

Gość gość

Moim zdaniem następujące cechy dyskwalifikują faceta: - egocentryzm, czyli skupienie się na sobie do dużego stopnia, posiadanie zbyt wielu hobby - czas wypełniony do maksimum tak że ciężko tam wcisnąć zabawę z dzieckiem albo czas z rodziną ogólnie - bycie osobą, która stawia głównie na siebie i swój rozwój, reszta jest lecz być nie musi - i to widać - Brak elastyczności, niechęć do kompromisów, chęć stawiania na swoim zawsze i wszędzie, kobieta to taka maskotka, ma się słuchać i wszelkie protesty kobiety poczytywane są jako gderanie, niszczenie związku - Nieumiejętność wybaczania, zapominania pierdół, tylko wypominanie w kółko każdej rzeczy tak jakby ci chciał przekazać 'och jak mnie źle potraktowałaś i jak skrzywdziłaś że raczyłaś mieć inne zdanie i go bronić'

Gość gość
- jest po 30 ale mowi ze musi sie wyszumiec i uwaza sie za mlodszego od rownolatek - nie ma odlozonych pieniedzy - nie umie gotowac

Gość gość
nałóg wyłażenia z kumplami na piwsko non stop

Gość gość
temat malo poczytny a szkoda.. dla mnie taką cechą jest bezsprzecznie egoizm

Gość gość
Wydaje mi się że to jest taki typ który nie lubi bezruchu nawet chwilę, wiecznie musi się coś dziać, nie lubi być w domu, dom bardziej służy jako hotel, cierpi na towarzyskie ADHD