Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SnapowyNiszczycielŻyć

Proszę dziewczyny na snapie o nagie zdjęcia a potem wrzucam je na ich fejsa

Polecane posty

Oraz rozsyłam ich znajomym :) Ten stach przemieszany z bólem tyłków tych dziewczyn oraz wiązanki przekleństw, jakie w ich stronę ślą ci niedoszli "znajomi" (głównie z klasy). Czasami ofiary mają w znajomych rodziców lub nawet nauczycieli lub dyrektorów ze swoich szkół, wtedy to są jazdy :D. Dwa razy się zdarzyło, iż ojciec zaczął publicznie wyzywać córkę od kóreff i dziffek. Najbardziej ciekawi mnie, ile z dziewuch już targnęło się na swoje życie? TOP KEK jeżeli któraś to zrobiła. xDDDD

Gość gość
Ciekawe, skąd bierzesz FB dziewczyn ze snapa, idioto. Po drugie, jaki trzeba mieć światopogląd, żeby tak mieszać ze sobą sfery prywatne i publiczne. Snam niby też jest publiczny, ale nie na tym to polega. Jesteś typem człowieka, który wykorzysta dziewczynę, a poźniej rozpowie znajomym, że to d*****.

Gość gość
Same podają mi swojego fb, albo chwalą się na nim nickami na snapie. (Najczęściej któryś z ich znajomych na fb napisze "Dawać snapy" i mam z tego kopalnię ofiar. 'Skąd masz mojego snapa? To ja, 'Krzysiek', sama na fb pod postem Mikołaja podalaś. Acha, ok. I dalej już leci jak z górki xD)

A potem smok zionął mi w ryja

No i czemu mają służyć ten podszyw?